lördag 30 juli 2011

Nytt hatobjekt

Då jag kom på gymet idag så ser jag den finniga snorungen som går runt som han äger gymet, stönar och stånkar och svettas som fan.
Idag gav jag han en less blick som verkligen sa vad jag tänkte: "är så sjukt less på dina stön, ditt hockeyspelar utseende och vidriga väsen". Det funkade. Han höll sig undan.

Men så kom en annan kille.. Den äckliga fan till råtta tog så mkt plats att jag klämde mig då jag körde en övning.
Du är märkt. Visst, du var där före, men det är mitt facking gym !!!




tisdag 26 juli 2011

En riktig heldag med Fredrik!

Först lunch på kallholmens restaurang! Sen vidare till stan för en fika :) trevligt värre!


Sen gocart lite sådär spontant! Sjukt kul! Men när jag skulle upp med lappen, som är kvitto för att man betalat, så var det facking borta! Hade tappat den!
Men då kom en norsk unge och gav mig den som han hittat! Sjuk tur? Orka kvista iväg i overall och betala en ny då dom just ska starta maskinerna!


Sen åka lite hojj! Awesome!!!

Och efter att vi dinerat såg vi film! Myste ihop oss i en 120 säng med en påse godis! Filmen sög, Fredrik somnade men det var jävligt trevligt ändå!
Längtar tills han flyttar till Sverige igen.


söndag 24 juli 2011

Never Walk Alone

Festa med lillebror är som en blöt haikiri! Han tar iaf alltid hand om storebror :)

Vill storebror ha en fruktdrink med frukt, så ska storebror få en fruktdrink med frukt...och ett pommes :s


Men varför valde vi att gå på en sandig skogsväg när vi skulle hem? Asfalt!?!


Var på skellefteås stolthet ikväll! Trästocksfestivalen. Men hade jag vetat att det var emo-kläder som gällde för kvällen, hade jag ju valt att lämna tigerkavajen hemma!

torsdag 21 juli 2011

Somliga går med trasiga skor

Men inte jag.
Och appropå det. Vilka idioter tänder eld på en container med kläder som ska skänkas till behövande?! Jävla skellefteå! Och jävla glin!

Jag har en påse med kläder jag inte vill ha längre. Vi pratade typ J. Lindeberg kläder... Huvva! Ja ni hajjar! Och den påsen tänkte jag lämna i just den containern för ett par dar sen.... TUR....
Afrikanerna har fortfarande chansen att få äga sin första J. Lindeberg Tröja med V-ringning!

Klick kluck stek klick säger dom. Ostek säger jag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 8 juli 2011

Längtar efter barn!

Vilken morgon! Kollar på mobilen när jag vaknar och världens sötaste guddotter i ett MMS i sin nya fina sommarhatt! Man blir svårt barnsugen när man ser gudbarnen!


nä, nu ska jag ut i solen!


torsdag 7 juli 2011

Jag avskyr människor



Nu är det gymdags. Och jag vill passa på att bara lite kvickt säga detta.

JAG HATAR HOCKEYKILLAR SOM TRÄNAR PÅ GYM.


Så, då var det sagt. Nu känns det bättre.


Har bestämt mej redan nu, innan jag åkt att vara svårt dryg på gymet idag. Inte svara på tilltal och kolla på allas armar och sen le.

Köra Ipod på armen och hög musik så om ngn kommer förbi och jag ser dom rör munnen och ser på mej så kollar jag på alla med samma blick. "Med- de- där- armarna- ska- du- ha- gode- stor kuk- för- att- få- köra- mellan- mej- innan- jag- är- klar- blicken!"

Manlighet mäts bara på två sätt.


This is stekarn signing out

Ångest....

Det kändes så jäkla bra allting. Jag som trodde vi hade det så bra där nere. Allt gott vin. God mat. Fina uteställen. Den fantastiska atmosfören på östermalm. Och allt annat... men så kollar jag in vimmelbilderna från Stadsfesten och det känns inte alls lika bra!
Varför var jag inte där?! Vad trodde jag var så roligt att jag missade detta!? Årets händelse i norrland! Och jag missar det!
En jävla ångest, DET e vad jag har!





onsdag 6 juli 2011

Då hälsar vi Mr Armani välkommen

Bristande bloggande har berott på att jag varit i sthlm senaste tiden. Östermalm. Karlaplan. Best Western hotell.

Vilken vecka jag haft! Shopping, restauranger, fest, grönan, mys! AWESOME! Mina fina flickvänn bjöd mej, och skulle aldrig i mitt liv säga nej till henne! ;)


Var på begravning där nere med. Och till kostymen jag hade i panik fått tag i. Skräddarsydd. Så var jag tvungen att ha en snygg klocka. Så har investerat i en snygg Giorgio Armani klocka. Stilren och snygg. Ett bra köp. Tack!


Nah, på återstekande hörrni!