tisdag 20 april 2010

Visst är det förbannat

Kommer i i biosalongen som rymmer ca 70 pers. En liten mysig salong. Och bara 2 andra som sitter där då vi kommer in. Fa-han så skönt tänker jag. Och bra platser har vi. Nu ska det bli krigsfilm! Green Zone! Taggad!!
Men.. kunde ge mej fan på att det skulle gå åt hellvete. In kommer 5 stycken från ett högljutt folkslag. Det skriks och lever om! Fan, mitt i trailersarna. Jag är beväpnad med ett paraply. Min film ska dom inte få förstöra.
Ngn ber dom vara tysta för dom stör. Dom blir tysta 2 min.. sen fortsätter dom. En sitter på en sida av salongen, och de andra 4 på andra. Dom ropar över mej. Han säger "filmen har inte börjat än, det är lugnt" sen forsätter dom.

När filmen börjar är dom tysta...men det spelar ingen roll. Min mysiga filmsal blev inte som jag tänkte. Fan.

söndag 18 april 2010

Gårdagens drabbning....











*
*
*
Party hos mina vänner. Tyvärr lyckades jag inte komma ihåg att stjäla en polismössa den här gången, så jag lägger upp en bild från förra festen hos dom!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Var snabbt nere på bolaget och inhandlade lite förfriskningar.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Drack mkt bubbel den kvällen... mkt bubbel. Och inge jävla mousserande billigskit.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Kring tolv idag.... still going strong.
Bilder från kvällen är på en annan kamera tyvärr. Kommer kanske upp sen.

lördag 17 april 2010

En sak som stört mej...

Ngn står och erbjuder mej en liten brödbit eller ett glas juice i affären. Vem är hon?! Vem jag är?! Just det- stekarn. Kom ihåg det när ni delar ut korvsnittar på affären...

fredag 16 april 2010

Back från Gotland

Make way for the...make way for the S.T.EEEEEEEEK!!!

Nu är jag jeavlar imej tillbaka! Ska passera alla gränser som kan passeras sista tiden vi har med varandra innan jag åker. Känsloga läsare: Sluta läsa efter detta inlägg. Fjolls.

Nu ska jag fortsätta att ligga naken på soffan och spela hög musik!
Damen skriker att vi ska handla, men då rör jag på armarna i takt till musiken och säger att jag bara ska dansa klart. Då får jag ligga kvar en stund till. Like a fox!!! LIKE. A. FOX!!

måndag 5 april 2010

Helgen i bilder
















Påsklunch hos la familia. Vi målar alltid äggen vi äter till middagen/lunchen. Det är kul. Jätte.Kul.

















Sen for jag och tog en skotertur. Det var jätte roligt. Jätte. Roligt.
Och ja- jag tog bilden på mej själv alá fjortis. Du är inte CIS bara för att du spegelbilden i mina stekar-glajjs.
Sen åkte jag till umeå och festade med JJ! Han gjorde goo-middag åt mej! Lyx. Dåligt tryck ute, men kul! Tall F dök upp under kvällen med! Inga bilder...skit.

















Och sen så firade vi min kära svärfar som fyllt 50 år! Hittade ingen whisky-provning, så vi anordnade en hemma åt han med Big N´s whisky! Han är snäll han!
Det var iaf en riktigt bra kväll! Det var det.



















Söndagen åkte jag till bror min och åkte skoter och käkade fl'sk. Jävligt mkt fläsk. Fick en jeavla fläsk-koma i solen... Det var jävligt nice!















Han hade fin-hunden med som fick åka i pulkan med mej! Det var mysigt!
En jävla hel-helg alltså! Riktigt fin påsk! En glad jävla påsk hade jag!
Måste sluta, det är vapen på TV´n.

Jag hinner fan inte...

Jag hinner inte uppdatera. Jag kom nyss hem från norrland. Och snart får vi besök. I dont got time! Måste städa med...eller packa upp.

Jag vill tacka Radio 107.5- stockholms enda dansgolv, för att ni förgyller min dag när jag kör bil i sthlm! Till o med era reklamer är bra! HEHE, jo just ja! Norr om sundsvall finns det typ bara 3 radiokanaler, och en är P2 och den andra P4, så det e typ bara en kanal kvar. Det tycker jag är kul. Inte då man kör bil och inte kan lyssna, men kul när jag sitter här och har tillgång till en hellvetes massa kanaler. Ordet jag tänker på är....? Säg det tillsammans nu: _ _ _ _!