onsdag 29 december 2010

...


Kyla

Ja livet e bra jävla kallt nu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Den dåliga uppdateringen beror på att ja helt enkelt inte är på humör. Men snart. Snart. Snart steks det igen.. Bjuder tills vidare på en bild från idag då jag och bror var ute och körde skoter i 23 - . Fest.

måndag 20 december 2010

Jag är det hårdaste jag vet. punkt.

Sliten efter dubbeldagars fylla i STHLM. Festade HÅRT på Nype, på söder. Kissie var där.. Hon ser INTE lika bra ut i verkligheten som på bilderna hennes... Sista dansen gick iiinte till henne.
Men, jag är en krigare. Stekig krigare. Så, jag satte mej på planet, sen då ja landat i skeå igen, så tog jag av mej dansmackorna, och gav mej ut för att sladda skoterleder med min bror. Vi är hårda. Det var storm. Long heil min vargmössa! Svårt skön och varm...

Besviken på att ingen skrev på förra inlägget.. Trodde det fanns någon stek-sugen iaf...

Skulle köpa en valp i sthlm med.. men han hade inte vett nog att höra av sig.. så får skjuta på det då... trist. Men men, vad gör väl ensam i sängen ett tag till. Snart får ja mej en liten tik! Namnförslag,tack!!

stekarn out



tisdag 14 december 2010

Back facking back!

Jag har återvänt. Återvänt för att säkra tronen som Stekaren. Ja,just det. DEN Stekaren.
Efter vad jag såg i fredags ute på (sm)Allstars i Skellefteå så ska det nog inte vara så svårt.

För att försäkra mej att det ska gå smärtfritt har jag beställt nytt Visakort. Att hala upp sedelbunten skulle bara vara...så uppenbart.
Vad säger ni medelklass, ska öfverklassen veva igång det här frysrummet så vi får lite hetta här?! Bara säg det så vevar jag tills speedos-brännan är ett faktum!

Och, medans ni hängivet skriver "VEVA!!" så ska jag skicka en video-hyllning till Spiderpig. Spiderpig, this one is for u!

Spiderpig <---- klicka på texten mamma

stekarn out