torsdag 31 mars 2011

Hämnden är ljuuuuv!



Köpte mej en Iphone 4.

Och nu tänker ni säkert "oooh, han tror han e cool för att han köpt en Iphone, ett ½ år efter alla andra!"

Men jag säger inget. För både ni och jag vet, att då ni stod där för 6 månader sen så stod ni och velade, " oh ska jag... ska ja inte.. har ja råd... oh hur ska jag göra..." .

Jag å andra sidan, jag köpte skiten, kontant, utan att ens bry mej. Frågar ni mej vad den kostade så kan jag helt ärligt inte svara... Jag vet inte. Cause; I. dont. care.

DÄR har ni skillnaden som gör att ni kan växla in era 6 månader och ha råd med en utekväll, och sen aldrig yttra att ja va sen med att köpa den.


stekan out


PS: Hämnden var alltså att jag köpte en onödig elektronisk pryl, då jag redan har en Ipod! Och kör båda samtidigt! Ena på armen, andra i fickan!

Fan... det var ingen bra hämnd känner jag nu. Fan.

tisdag 29 mars 2011

Vafan..!


Var det inte earth hour idag!?!


Missade facking landet runt ju!

Ska straffa världen.... Jag vet precis hur!


To be continued...

måndag 28 mars 2011

Fiffigt, eller obra...?

Det finns en del saker som är bra med att bo själv. Man kan äta vad man vill, när man vill. Man kan gå naken ofta och mkt, man kan sjunga och man slipper få otrevliga överraskningar då man går på toa.
.
Vi ska prata om det sistnämda idag,mina vänner. Jag kunde aldrig ana att jag skulle ha så fel. .

Stressad för jag skulle på gymet på avtalad tid. Stiger upp ur soffan där jag sovit en stund, tar en skarp högersväng in på toan, håller minimalt avstånd till väggen i kurvan för att på så vis spara in den tid jag har förlorat genom att ligga kvar på soffan. Det minimala avståndet till väggen gör att jag hamnar face-to-face med toan utan ngn uppmjukning lixom. FIII FAN! Ngn har ju skitit och inte spolat!! '

.

Hur gick nu det här till då jag bor själv och låste dörren då jag somnade på soffan så ingen kan ha smygit in och kablat medans ja sov....?

.

Svaret är enkelt. Då jag satte på toan sist, så ringde min gamla gruppchef och vi surrade massa. Och för att inte vara otrevlig, så lät jag honom inte få reda på att jag suttit på toan medans vi snackat, så jag lät bli att spola tills vi pratat klart, så jag tvättade bara händerna och lämnade toan för att sedan återvända när vi pratat klart. Så blev det inte riktigt.... Jag somnade på soffan. Jag glömde det och fick sedan sota för det.



Vad har vi lärt oss av det? -Ett skäl mindre för att bo själv. Sambo is the shizzey

fredag 25 mars 2011

Jag älskar korv!

Korv fest i all ära, men korv i sin fysiska form. Så.Jävla.Gott!!
Som ungkarl så är korv fan det bästa! På macka, till mat eller bara som tilltugg!

Stekarn out

Jag älskar korv!

Korv fest i all ära, men korv i sin fysiska form. Så.Jävla.Gott!!
Som ungkarl så är korv fan det bästa! På macka, till mat eller bara som tilltugg!


Stekarn out

Bara så ni vet....







DETTA ÄR FAKKING BLOGG-VASKNING!!




(Mamma, att vaska är tex att köpa två flaskor skumpa, sen be bartendern att hälla ut ena flaskan framför sig. Då har man vaskat.
Varför?
-Tja, för att man kan? Och i detta fall har jag valt att blogg-vaska. - För att jag kan.

torsdag 24 mars 2011

Halv åtta hos mej

HAHAHA! När vinnaren korades med 15 000 så sprättade dom i sitt firande en flaska bubbel.. en flaska CHAPPEL HILL! hahah! Svååårt billig dricka!!

DET E SOM MAN BRUKAR SÄGA: "DET GÅR INTE ATT POLERA EN BAJSKORV."

Nä ni, era lamm, nu ska er herde låta er gå och kolla i återvinningspåsen ni har under diskbänken om det var chappel hill ni bjöd på på förfesten förra helgen.

Stekarn out

lördag 19 mars 2011

Vi är så jävla gamla....


Det här är illa... här sitter vi. Två trötta krigare. Dricker drinks och...är trötta!! Så. Jävla. Ostek!!
Vi är så jävla gamla och slitna att jag tog en koffein-tablett och fick bjuda min vapendragare på en med. Då han fortsatte att gäspa så fick jag bjuda på min starkaste RAGE-drink! Den gamla jäveln!

Jag ska bränna så jävla mkt cash ikväll!!! In facking coming!

Stekarn betalar sig ut

torsdag 17 mars 2011

Det e stygga jävlar vi snackar om


Utanför umeå universitet! Fruktansvärda scener...
För övrigt tror jag att jag ska köpa mej en ny klocka. Riktigt snygg armani klocka. Tror fan det blir den...! Förtjänar den.. kan behöva köpa lite lycka.
Det funkar.. om ni kunde skulle ni märka det.
stekarn aaaoof to bed

onsdag 16 mars 2011

*A walk to remember....

Idag tog jag ett dåligt beslut. Hade mina vanliga skor i väskan, och gymskorna stod i hallen. Skulle köra en vän på ICA, så tog vanliga kläder och GYMPADOJJOR! Det är helt jävla förbjudet och mot alla regler att ha vanliga tex jeans och gympaskor!
Gymkläder-gympaskor: OK
Lee jeans- gympaskor: Helt jävla underkänt
Givetvis stannade jag i bilen och väntade. Inte en chans att jag visar mej såhär! Fy fan så illa av mej. Sen givetvis så då jag gick från bilen och hem stötte jag ihop med ett gäng på 6-7 pers. Alla kollade på mina skor och på min övriga utstyrsel. Skammmmm....
Lär er av mej. Aldrig gympaskor till vanliga kläder. Aldrig.


Stekarn out


fredag 11 mars 2011

*Redan...?

Ingen bra dag det här inte...
Jag drar hem till sthlm imorrn! Blir över helgen. Misstänker att det kommer stekas en del. Kanske rensar tankarna lite. Tar bilen så de dubbla 12:orna i bagaget får luftas lite.

En roligare sak... Var på bio igår! Såg "the black swan". Inte så jätte bra film dock.. men vad som fick mej att gråta av skratt var en man bakom oss, som i en av scenerna då man skulle hoppa till av skräck, ger ifrån sig ett riktigt ångestladdat skrik, och länge oxå! Hahah! Satan så jag skrattade! Jag grät och höll inte igen! Alla hörde mig nog!
Sen då jag kollade bak när filmen var slut och jag tog på mej jackan, så var det en kille i 20-22 års åldern som var där med sin dejt som skrikit! Snacka om pinsamt!
Jag kollade på han med medlidande blick och log. Då sa han försiktigt "ursäkta mej" och då brast det igen...så jag grät!

Thrillers är kanske inte din grej, men tack för att jag verkade hårdare....

onsdag 9 mars 2011

Vad säger ni!?

HAR BENSINPRISET ÖKAT RADIKALT?!
DET HAR JAG INTE MÄRKT!

Cash is king, madda fackaaaas! 8-)

tisdag 8 mars 2011

FETTIS-DAGEN!

Igår bakades det semlor! Fast jag var nog inte till så stor hjälp direkt. Men jag åt dom!!
Jag. Älskar. Mandelmassa!
Och hörrni! Idag e det ju fet tisdagen, eller Fettis-dagen, hajjar ni, man säger samma ord fast olika! FETtisdagen :D Aja, vilket som.. Idag är det ju den internationella kvinnodagen, och den hedras genom att vi äter massa onyttigt! Känn er hedrade tjejer!! Vänta.... vänta hära! Internationella kvinnodagen...semlor... semlor ser ut som bröst..bröst som kvinnor har..kvinnor... INTERNATIONELLA KVINNORDAGEN! Jag fann just sambandet i pausen på scrubs!
AWESOME!!
Och jag vill ni ska blicka in den här portionen med korv-wook! (mitt sätt att firma int. kvinnodagen var att äta korv)
Tur jag satt i soffan och åt, för när jag hade ätit upp allt föll jag bara höger och låg i fosterställning en stund. Det var fint. Ät,fall, jäs.
Dock hade jag köpt fel soya, så det ser inte så gott ut. Tänkte skriva att det ser ut som nudlar, korv och grönsaker med en satans massa spe... neh, nu tänkte ja skriva det igen! På internationella kvinnodagen å allt.. fan oxå!
Tja, ni ser ju i proportion hur stor portionen är!

Stekarn out

måndag 7 mars 2011

200 år tillbaka...


I helgen som var så besökte jag mina föräldrar i vårat sommarställe.
Och det slog mej fort... jag var 200 år tillbaka i tiden!
.
Jag och far drack rusdryck till sena kvällen i form av whisky.
Jag vaknade till nybakt bröd som mor hade bakat.
Hushållets kvinna tvagade mitt hår med minimalt med varmvatten.
.
Jag vill inte vara den..men vafan, ska vi inte gå tillbaka till den gamla goda tiden!? Vad säger ni! "Det var bättre förr"!
.
Stekarn out
.
Nog fan vet jag att ingen missade min pinupp-stjärna med en svart skumpaglas i mitten, så se för fan till att nämna den, annars vet ni aldrig vad jag gör med era glas med mousserande vin...

fredag 4 mars 2011

Såhär liten är min hor-hårspray!

50 ml, 100 :-, klarrt och betarrt! 2 sprut, sen slut.

Såhär liten! Får en tändsticka att verka svinstor! Om ändå den där tändstickan var en fruktdrink... Nu tänker ni säkert "vilka välklippta naglar" och ngn enstaka tänker att jag fuskar på bilden. Och det gör jag. Den är inte lika liten som en tändsticka, men inte långt ifrån. Typ, som en 2:a på krogen. Och en vanlig hårspray är en 6:a. Hajjar ni då?
Såhär liten i jämnförelse med min klocka. Tiiny wiiny!

Eller som mitt nya jäger-glas jag fick av lillebror i julas! Förbannat fint jäger-glas för övrigt! Tack J-Dizzle!

Eller lika liten som den här chiquita bananen. Inte stor, inte liten..perfekt.

I kryddhyllan ser den inte stor ut ni! Nerrå! Men 10 ggr dyrare. Förresten...grillkrydda is the shizzey! Eller vad säger spider om det!?

Den får lätt plats i min man-bag! I locket, i stora facket eller i sidofickan! Men vänta, det är inte slut där! Man kan ha en liten nessesär i den med! I den ryms allt!

Summering:
Jag tycker det var värt.
Det tycker inte ni.
Jag är stek.
Inte ni.

onsdag 2 mars 2011

Ny frilla!!

Ni får ha överseende med att den här frisyren har överlevt:
*En skoldag
*en powernap (2.5 h i beige soffa)
*Ett gympass
*mössa i uppskattningsvis 20 min
*2 avsnitt scrubs

Heeeey! Kolla inte in mustaschen, kolla frisyren!! (fick googla stavningen på mustasch. Jävligt illa.)

Ni skulle varit studenter! Det som på IKSU kostade 520:- kostade på attityd 350:- med studentrabatt! Nu kvittar ju det för mej, men jag tänkte på er! ER!
Köpte världens minsta hårspray oxå! 100:- för typ två sprut! En riktigt liten hor-spray!
Jag ska visa senare hur liten den är!


Stekarn out

Är det inte dags snart...

Duvhöken, är det inte dags du tar dej hem från Norge snart så vi får skåla in den här stekarlyan?! För 1... det saknas korkmärken i taket....
2.... jag brinner för skumpa...
Är du med mej?!?! Skaka, korka, driiiiick!!!
(säkert många som undrar, så därför ska jag lära er. Moet och pol Roger är märken på champagne)

tisdag 1 mars 2011

Vet dom inte vem jag är?!?!

Ringer sjukvårdsrådgivningen för att min ynkliga kropp inte tycks palla det liv jag är satt till att leva. Jag snackar stek. STEK.
Vad får jag för svar?! Facking "mindfulness- minska din stress"!! Gumman, vet du vem ja är?!?!
JAG. ÄR. STEEEEEKARRRRN!!! wooooop wooooooop!

Ska vi ta det lugnt? Ska vi det?! Eller ska vi steeeka?!
I whop ya ass niggha! I whop ya ass!!!! *Sägs med lite halvljus niggha-röst*

Stekarn is out..