tisdag 31 maj 2011

S.T.E.K

Har ju börjat lessna friskt på att stå för den ekonomiska välfärd som securitas hamnat i. Denna ekonomiska oberoendehet dom närmar sig. Man ser redan hur deras uppförande och attityd ändras i olika steg...

1. Drar handen genom håret, dom gör detta gärna i lite slowmoation så människor i deras omgivning verkligen lägger märke till det.

2. När dom gör detta, kollar inte på ngn, utan lutar huvudet lätt bakåt och kollar snett upp till vänster

3. Kollar på klockan, överdriver "jag-ska-kolla-på-klockan-rörelsen", kollar gärna på den lite längre än vad dom behöver

4. Börjar göra schyssta High Five med sina stekar-kollegor som hälsning

5. Lyssnar dom på musik så trummar dom lite diskret, ser ut som du diggar musiken, och ibland har dom tungsnibben ute en liten bit samtidigt
För att förhindra att det ska bli värre så ska jag berätta en sann historia från helgen, från oss som kämpar för att öfverklassen ska vara överklass och medelklass ska vara medelklass.



När inte ngn av våra tre kort funkade i p-automaten och ingen givetvis hade mynt på sig, så för att undvika det jag just skrev om ovan, så satte N helt enkelt fast en hundring i vindrutetorkaren istället för en biljett. Sen gick vi ut och festade på teatercafet!


Ni hade varit rädd att ngn tagit den och varit kallsvettig över att kanske förlora hunkan OCH få böter.


Vi skrattade när den var kvar klockan 02.00.


lördag 28 maj 2011

Lagen om all jävlighet

Där satt jag i bilen och tänkte, "vad faan ska jag göra?!" . Så jag åkte från strömpilen till ålidhem centrum, där det bara bor fattiga studenteroch parkerade jääävligt nära ingången. Stängde av bilen och tänkte en stund. Nä, jag behöver stöd. Ringde min kusin. Hon fick vara mitt stöd i det här. När det var som minst folk gick jag! Snabbt!
Inne! Kolla höger, ingen kontakt, kollade vänster, samma. Fortsatte gå, inte en chans jag skulle stanna! Vars är det?! Kollade höger. Kontakt! Oh, ett litet rum dessutom! Snyggt! Det här var ju inte så farligt som jag trodde!
Men vafan! Tror ni inte att burkautomaten är full så jag måste gå till kassan på ICA och be dom fixa den så jag kan panta mina burkar! FY.FAN!!

Så därför: NY TÄVLING!! FÖRSTEN SOM SKRIVER MEJ EN DIKT PÅ 4 RADER OCH AVSLUTAR MED ORDET STEK FÅR DEN HÄR PÅSEN MED BURKAR FRÅN IGÅRKVÄLL! (Hämtas på tvistevägen senaste kl 17.00. Ska på middag)
Sen vill jag poängtera en sak. Även då jag utåt sett ses som odödlig, så måste jag även äta som ni dödliga. Men den här bilden är till dej anonym, och du... skit nerre bah!

torsdag 26 maj 2011

helt genomsyrad..



Känner mej alldeles slut. Utpumpad.


Meeen! Jag ska göra det lite roligare för er iaf! TÄÄÄVLING!!!!


Den som först kan göra en dikt på 4 rader som avslutas med ordet stek, kommer vinna ngt i mångas ögon väldigt åtråvärt! En påse FULL med pantburkar! Rågad! Och som om inte det räcker! Det finns en och annan 3:- pantare där i också!

Så greppa tangentborden och skriiiiv! Skriiiiiiv! Låt fingrarna blöööda!!

TÄVLINGEN HAR BÖÖÖRJAAAT!!


Priset hämtas på ålidhöjd, senast kl 19 ikväll. Ska på fest.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

söndag 22 maj 2011

Tjejkörd skoter säljes!

Halloj!

Nu blir det att sälja iväg denna skönhet! Denna isrivare!

Har ALDRIG varit några problem med skotern, startar alltid. Försiktigt och varsamt körd. Tjejkörd för det mesta. Detta är ingen leksak.

Allting är seriöst gjort
*ner drevad 3 kugg ,v-force 3 ,ny 38 matta, endast gått denna vinter, Goodwin performance V-KITT, Speedtech burk, Fatbar å 10 cm höjjare, Slydog skidor, Pulverlackad boggie, huv/armar lackad på lackfirman, allt på skotern är ny infettad, kolvar bytta 100 mil sen, ny rem, hel renoverade variatorer



Har säkert glömt något...

Skotern går RIKTIGt bra! Dämpningen i boggin/framvagn fungerar RIKTIGT bra!

Bara dämpningen Kostar ca 10.000


Ring, smsa eller maila

Fler bilder kan skickas!


Ev byte mot ett fat glenfiddich 15 år



torsdag 19 maj 2011

Ensam ä stark



Veckan har delvis varit bra, delvis facked. Meeen, bara le och vara awesome!


Som på gymet idag! Älskar att allt jag har på mej är märkeskläder! GASP och Better bodies! Byxor, t-shirt, tröja, linne, lindor, bälte och svettband! A.W.E.S.O.M.E!!


Det e mitt nya uttryck. Awesome. Givetvis är stek nummer ett än. Men awesome ska nog börja tas i min munn.


2 veckor kvar, sen blir det skellefteå. Och vet ni vem jag ska umgås med där? Flaaanders! just det A, stekarn saknar dej! ;) Vi ska festa ihop och bli fulla på fishermans shots och sen ska vi snacka gamla minnen! Jag kommer troligen kissa på din freesbee, men det gör jag bara för att du alltid ska bära med dej en del av mej, även då du e på freesbee-banan!

A, du e awesome!


Stekarn out!



tisdag 17 maj 2011

Smärtstillande sen träning!

Skulle köpa ett par benskydd idag på budo.. kommer ut med två linnen (limited edition.. man vill ju vara speciell) och ett huvlinne, jack 3D och ett svettband. Svettbandet fick man inpå, men trots bögigheten i det så har ja ändå valt att ta emot det, då det matchar linnet!

Har oxå bestämt mej. Bokar tid hos tatueraren imorgon. Blev ett ställe nere i sthlm. Ville ha det bästa. Men får vänta ett tag då. Men är värt det, den är så pass stor och på ett sånt ställe där den inte får bli dålig.

Han som håller på med skissen åt mej här i umeå kan ju dra fett mkt åt hellvete! Hållit på 6 veckor nu... han sa tio dagar. Jävla as. Port royal tatto, Brent... *tummen upp?*
Såg det här påvägen hem från skolan. Hade man lackat ur kanske!? Jag hade fan pissat på biljäveln.. vilket påminner mig om Tooooords fooooord! Heheh! Han fick den jäveln...! Awesome!

lördag 14 maj 2011

Shine on me, shining light

oooouuh! Can u feeel the steeek?! Inte? Du vet va det betyder hah? ;)



Ibland blir jag såhär djup. Ikväll är en sån kväll.


Jag tänker på när jag själv får en son. Som jag ska klä i Ralph Lauren kläder, Hacket pikéer och Burberry halsduk. Jag kommer stå på torget, framför dom som äter kebab i bröd på "apberget" som dom passande kallar det och säga: "min son, allt det här kommer bli ditt en dag. Du kommer inte bli såhär, men du kommer ha allt detta, i din ficka. Fri att säga, göra och tänka vad du vill om. Nu går vi och köper ngt onödigt och vaskar en glass."


Jag kommer bli en bra far...

tisdag 10 maj 2011

Tacksamhet

Träningen har gått så bra och det e tackvare att en person som motiverat mej och gett mej energi på gymet. Oxå till övriga varddagen. Även de dagar man inte ens vill kliva upp, utan krypa in i sin grotta igen. För det e du värd guld. It´s all thanks to you. För det kan jag aldrig tacka dej nog.
Och det bästa, det är så mkt roligare att gyma nu!

Ska hala in ett tack till N oxå, för det han bidrar med! Och för PWO-testerna! Ena kräktes jag av, men det andra va sjukt bra! Måste kompensera honom... Hmm.




måndag 9 maj 2011

Lillebror..du hade fel.

Jo, dom hade spruckit. Men du ska inte känna skam och ånger.
Jag har ju öl-marinerade köttbullar att se fram emot! Och inte bara det! Hur många har iskuber med ölsmak! Schteeek!





lördag 7 maj 2011

Korvfest!!

Vi leker kurragömma på våran korvfest. Han e duktig på att gömma sig. Den där osten! Men jag hittade honom!!! Första va lätt!!


Mjaaa, nog borde han kunnat bättre! Min splitvision is grrrreat! Väcker tigern i mej!!




Bra skit... Men inte bra nog... Mej lurar du inte...!


Hatten avslöjade dig pojk!! Jag vann!! Baylamooooore!

Ayya yy ayyy!!!

Kurragömma med dunk is the shizzey i stekarlyan!

fredag 6 maj 2011

Legen....wait for it....dary!!!

Imorrn kommer lillebror till stekarlyan! Misstänker ett slag som kommer skända umeå för all framtid.
jag tror det ligger en förbannelse över den här hallonbåten! Drick aldrig ikapp med han, brottas aldrig med han på cykelbanor, sno aldrig hans tjejs BH och sätt den för ögonen och spring runt och skrik att du är en fluga och hoppa aldrig från hans balkong på andra våningen ( det e för att jag kissade ståendes från hans räcke sist ja va där, i ett par zebrakallingar och sockar). Oansvarigt? Nej nej, jan höll i mej jue!

Umeå, imorrn så ska vi finanisera era fattiga pungar! J-Dizzle, welcome!

Klamydia...

Blev diskussion på jobbet om klamydia i ögat. En kvinna där tyckte sig ha irriterat öga från linserna varpå det blev rött. Jag misstänkte genast klamydia, och googlade snabbt fram det och försökte bekräfta min teori.
Man kan uppenbarligen få klamydia i ögat, och då kom nästa fråga...

Om man har klamydia i ögat.. sen ser man PS. I love you och gråter. Och det kommer tårar i munnen som det kan göra. Speciellt för mej då jag har kinder som lixom leder tårar till min munn. OM ja nu hade varit en sån som grät till PS. I love you när han sjunger för henne på soffan.
Var var jag.. Jo! Om man får tårarna i munnen när man har klamydia i ögat.. smittas man då till munnen? Och likadant om man skulle gråta naken och en tår hamnar på penis? (väljer att använda ordet penis, istället för köttsvärd då penis är mer proffesionellt som läkare använder)

Kan visdomens väktare av klamydia-skafferiet säga mej om detta är möjligt?

Jag bara älskar det...

Köpte en ny skjorta idag...

*Hej, jag vill ha den här skjortan.

- Okey! )börjar slå in i kassan)

* Är den strykfri den här?

- Njaa, alltså sånna här dyrare skjortor behöver man ju oftast inte stryka, till skillnad från de billga som ofta bara blir skrynkliga..

Sen sa hon ngt mer men jag slutade lyssna efter "sånna här dyrare skjortor.." Just facking love it..



Fan ge mej ett hårdrockstecken på det!!

onsdag 4 maj 2011

No pain, no gain!



Som med allt i livet så lär man sig av det som gör ont. Så man aldrig upprepar det. Just därför är det väl bra att det just gör ont.

Så jag kommer aldrig mer få en spark på benet! Det känns bra! jag har lärt mej!

söndag 1 maj 2011

Shining light

Vilken fredag! Bästa på länge! Ska lägga upp bilder så snart dom e godkända! ;)
Valborg var gryyymt lugnt. Då ja skjutsade hem Hawk 2, så kollade jag på alla onyktra och vissa svårt fulla människor och tänkte "fi fan så skönt at vakna fräsch i tid".
Jag vaknade imorse kl halv tolv och mådde piss ... livets ironi.

Såg de värsta drinkludren jag någonsin sett oxå! hahah! Eller blev utsatt för!
Så ja gjorde det enda rätta!
Jag tömde min drink (som hon druckit ur) spottade i glaset som var fullt i is, bytte mitt glas med is mot ett tuggummi av henne, tog tuggummit och tuggade på det medans jag lutade mej tillbaka och såg henne suga i sig av vattnet som smält + mitt spott.
Hatar sådana.. *hurvas*