onsdag 26 oktober 2011

"pain"




Det är INTE okey att träna barfota. Barfota som i utan sockar! Fy fan så vidrigt! Jag tänker på svamp, kalla grisfötter och äldre herre!

Är det någon jävel här som tränar barfota?! Bra... Som jag misstänkte. And lets keep it that way..

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha har läst din blogg nu och man kan hålla sig för skratt!! seriöst hur kan du lägga ut bilder på dig själv?? Du har ju knappt några muskler. Hur länge har du tränat 1år? Vet du att du ser ut som killen i joel bitar?. Sen är det lustigt att du är moderat och typ tar kort på några tusen lappar!! seriöst en Lokalvårdare har mer status än dig. Och du människor som uppfattas o-ödmjuka har oftast väldigt dåligt självförtroende mmmmmm varför skulle du annars ha en blogg och lägga ut bilder på din taniga kropp? Nä kura 20 år så kanske du inte ser ut som grodan boll längre!

The Man On The Hill sa...

Hahah, varför läser du då?! nerru, tillbaka till restaurang-branschen där du kommer sluta :) Lovar att bjuda dej på en ÄKTA drink på krogen! Jojo, nu behöver du inte längre smuggla in fulsprit i jackan och hälla i din köpta cola.

Jag ska däremot gratulera dig till platsen "dagens kork"! haha! Det här måste polarna få höra! hahah! Och motiveringen kommer inte vara att du förespråkar doping ;)
Väl mött klass-grann-granne :)