måndag 28 februari 2011

En helg i Övik

Lördag party med goda och nya vänner i Övik, ingen utgång dock, men vi hade nog roligare med våra charader och fyllefotboll!
Söndag...Paradisbadet- AWSOME! En av soldaterna i min grupp slöt upp på badet med. Tanken var att vi skulle brottas på krogen på lördagen, men vi brottades i rushkanorna istället!
Bastu-sittning var ngt nytt jag provade. Man skulle vara tyst, och allt skulle vara lugnt och skönt... Om det nu inte var för två soldater som ses och är fnissiga som 2 småtjejer! Att vi inte åkte ut...

Och helt seriöst... vi BROTTADES i rushkanorna (stavar jag rätt förresten på rushkana!?)
Jag fick faktiskt in ett schysst benlås på honom i högra kurvan i vilda forsen... still proud!



Saltvattens källan var skitnice! Flyta runt... Men det är inte jag på bilden! För jag hade så små badbyxor att jag generade badvakten, som sig bör. Det var däremot inte nice att få vatten i munnen. Som en tequila shot, fast utan citron och tequila.. vilket inte alls gör det till nästan en tequila shot. Men ni hajjar typ!
Nah, jag rekomenderar paradisbadet i övik! Ta spa tillägget, pynta 230 spänn och ha sjukt kul!


lördag 26 februari 2011

Killar!!

Nu vänder ja mej till mina manliga kompanjoner. Bröd får gärna lägga sig i oxå, men jag undrar om ett problem som kommit lite i skymundan för mensmagar och Libyen situationen.

Situation: Kissnödighet
Omständigheter: Morgonsvajj
Problem: O-kissbar
Lösning: ....?

Så, nu undrar jag.. Om man inte vill kissa sig själv i ansiktet eller om man inte är en sådan som kissar i duschen...vad ska man göra då?! För ju mer kissnödig man blir...ja ju mer svajjar det! Ond cirkel. Och det är ett allvarligt problem! För man kan ju få problem med blåsan eller ngt sånt om det går för långt. Och kul å gå med en camelback på ryggen för att blåsan sprängdes under en morgonsvajj, och kompisen vill smaka då man är på fjälltur. Prova förklara för honom att du har en camelback med kiss på ryggen du.

Så, låt mej gå på fjälltur med vatten i min camelback och berätta hur ni gör!
Det behöver inte vara den som skrivit brevet som gjort det ;)

fredag 25 februari 2011

Så facking ooostek!!!

Här har ja suttit och väntat in helgen! Har haft storartade planer! Jag har vart så svååårt stek-sugen! Kanske inviga nya kavajen, sätta sprätt på lite cash..

Men vad händer! ALLT.GÅR.PÅ.RÖVEN.

Blir ett jävla sent kvällspass på gymet, sen ta en whisky-jävel!

Aldrig mer att ja ska ladda en hel vecka, vakna fredag och tänka "stek" och... nä, ja tänker fan inte ens avsluta inlägget!
Dom kunde ta mitt liv, men inte mitt stek.

Im facking out!!

söndag 20 februari 2011

Jag är det hårdaste jag vet

Rubriken säger allt. Nu är det gymet för mej.

"Only the hard, only the strong may call them self Spartans..."

lördag 19 februari 2011

Lämnad ensam....

Nu har min kära kusin F åkt hem... tråkigt. Det var så kul att han kom hit. Tiden går bara så fort... Det är ju han som är pappa till mina gudbarn, så det e ju inte så lätt att komma ifrån.. Så glad att han kom förbi i helgen.

Nu till ngt tråkigare... Dom här satans Facebook (FB) uppdateringarna... Alltså, för att klargöra. Man skriver intressanta saker där, som ska vara av intresse för andra. Jag har ju jeeevust många vänner på FB, och jag kan inte med att läsa om alla skriver " äta nu" där. Det håller ju inte, och det förstår ni.. Gör ni det? Jag ska lägga upp några uppdateringar här, sen skriva vad jag hade velat kommentera på dessa uppdarteringar:


1.Hungrig, borde kanske äta något. :) sen sova tidigt och hämta ----- tidigt:)
- " Jag bryr mej inte om att du är hungrig!! Ät då om du e så jävla hungrig!"

2. Har sprätta ölen :)

"kom igen... Jag har ätit, skitig, druckit, sovit, tränat osv, men inte fan skriver jag det!! Just för att ingen bryr sig!"

3. Man kanske skulle ta sej en fika på stan

"okey, jag skjuter mej i benet... TROR.DU.JAG.BRYR.MEJ???

4. Somna klockan 20 var skönt. Men nu har jag inte kunnat somna om på två och en halv timme... =(

-Eran tur.. skriv vad ni hade velat svara på den här 4:e uppdateringen! Enda kravet är att det ska innehålla ordet "as". Lycka till, tror inte ni fixar det...inte som jaag.

Stekarn out

fredag 18 februari 2011

Kusin besök----> FEST



Jag har min kära kusin här på besök i residenshuvudstaden Umeå.
Men jag märkte nyss, bara för 5 minuter sedan.. han sitter och kissar. Sitta och kissa då man är på korv-fest i en korv-lya? Jag förstår inte....

Vi har nyss dansat till La bamba och det var helt okey.
Men ändå..sitta och kissa... naah, sover han i pyjamas då är det nog sista chansen...

torsdag 17 februari 2011

Happy days kusin..?


Kärt barn har många namn, som du verkligen vet..
Och här har du ngt jag ordnat mitt i allt stek. (stek rimmar visst på vet!!)
Så nu kan du i den här kika,
min kära Erika...





























Min vän hjälpte mej att ordna den från Bella :)
Du får chans att tacka senare ;)

tisdag 15 februari 2011

It´s sooo on!!


Nya gymkläder, inför en ny kropp!
En månad! Sen ska jag vara över 80 kg!! Eller är det realistiskt... Äh, fack it... jag skiter i det och köper lite realistik senare!!
Veva igång träningen nu och skrik: RAGE TOOO THE PEOPLEEEEE!!!
//stekarn is out

söndag 13 februari 2011

Är det en dålig utekväll..SJUNG.

Besökte Coverclub i helgen. Jag måste som, troligen Umeås främsta festkännare, säga att det här var inte bra. Det var verkligen inte bra.
Så, det enda som återstod att göra var att ha kul på egen hand.... Och vad är roligare än... kareoke när man inte kan sjunga? Kareoke, när du inte kan sjunga, med ngn du inte känner...


















Ahhh.. vi gjorde en del fina duett toner!










Sen kom en låt jag inte kunde så då sa att jag inte kunde låten och hade dyslexi så jag inte kunde läsa på skärmen.(Givetvis har jag inte dyslexi). Så han gick runt bland andra och lät dom sjunga... och jag.... jag dansade bara. Vevade igång skiten. Jag bara vevade!! Folk skrek: "There can only be one!!!"
Nah, det gjorde dom inte.. men jag vevade och tänkte. Dom skriker "There can only be one"....

torsdag 10 februari 2011

Det vankas personalfest!

Jojo.... Jag tackar ja! Personalfest på gång!

Men jag tycker det ska bli kul! Lite sådär som att bada naken i regntunna ( ja-har gjort det mamma), eller roligt som i att se ngn komma ut från toan med papper under skon! Hehe, det e kul! Jag skulle dö om jag såg en klutt bajs på pappret som satt under någons sko! Kan ni tänka er va?! haha! Jag skulle reta han/hon för klutten då! Svårt kul... Klutten!


Nä, ha en riktigt trevlig personalfest nu! Jävla svin....

tisdag 8 februari 2011

Minns ni..?


Kan inte sova, så jag sitter och läser gamla blogginlägg från 2009. Fastnade för en historia jag var med om.. minns ni denna?

"Ett halv festlig sak idag var då jag hörde en panikslagen tjej skrika "NEEEEEJ"! Mina hök-ögon sökte snabbt av omgivningen som en radar. Ingen visuell kontakt med skrikande tjej i nöd. Jag hör skriket igen "neeeeeej! Jag är påväg att resa mej upp men då ser jag, en tjej kommer springandes, flaxandes med armarna och skriker och har sig. Hon springer fram så hon springer framför den stillastående bussen. När hon avverkat ca 100 meter skrikandes och viftandes med armarna kommer hon på bussen, tätt följt av hennes leendes kille. Jag tänker " stekarn is not needed today". Och ja, jag tänkte på engelska."

måndag 7 februari 2011

Att fly skeå verkar ju funka det med...

Ahh.. Nu har jag flyttat 13 mil närmare hem..Stockholm. Så numera finner ni mej i Umeå.
Därför jag inte uppdaterat.. sen har ja vart full, och utan internet. Men nu e jag nykter och ha fått lånat ett mobiltbredband. Fast nu har jag ju iofs bredband med... det betyder nog att jag kan ta en whisky... ah, det gör det.

Och jag skrev ju att jag köpt gymkort på det dyraste stället.. IKSU.. men det fanns ett dyrare! ett ställe som kostar 250:- per gymning... Blev helt förskräckt! Så jag var där och tränade idag istället. 250 kronor... det kan omöjligt finnas ett dyrare ställe här! Jag har hittat hem...

Så nu ska jag vakna med en så sjuk träningsvärk att ja vill skära mej i benet. Appopå fruktdrinkar... Svårt drygt att blanda drinkar till 5 olika pulver. Kanske skulle köra piller istället.


Ah, stekarn out

torsdag 3 februari 2011

Aaaah! Kändis!

Här är min grupp i strid i afgh.. försvaret har valt att släppa videon..
Själv har jag en ihopklippt hemma med saaalt musik till!

------>VIDEO <------

onsdag 2 februari 2011

Min nya tjej...?

Hon blir alltid glad då ja kommer hem... och älskar att kyssas... blir det för varmt i sängen lägger hon sig på golvet... Hon drar mej då jag åker skidor...
Det kan bli ngt det här...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.

.

.
Hon sover bara lite....osexigt, men det får man leva med.
.
.
.
Detta är alltså min brors hund- Doris