måndag 30 mars 2009

Manlighet i sin renaste form och motsattsen



Manlighet i sin renaste form: Min verktygslåda! Är det något man vill hala fram till sällskap av en manlig vän och gärna en wiskhey med is smältandes i handen, så e det min verktygslåda! Propp full av allt man kan behöva!
Men så kommer det såna svaga stunder i ens liv... Stunder då ens djuriska manlighet får sig en liten törn. Stunder då man kanske inte alls vill öppna dörren och möta någon vars blick direkt faller på dessa:

.

.

.
.

En sak är säker. Man är jävligt rapp, för man vill inte gärna svajja runt någon längre tid i rosa diskhandskar!


Som ni förstår har jag städat... Och hädanefter kan jag nog axla titeln "doktor" i städning. För fick en sådan idé.... Alla som känner mej väldigt väl vet att jag avskyr att vara blöt om mina fötter, kall eller gå barfota. Det händer bara inte. Så, jag skulle skura badrumsgolvet... Jag tar duschslangen och spolar av hela golvet, men inser snabbt att det kommer gå illa med mina torra sockar. Så, av de få saker jag hade till hands fick detta bli min lösning:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Så, med torra fötter, lite skadad manlighet, öppnade jag min verktygslåda, log och tänkte:
Jag är ändå fortfarande jävligt manlig!

onsdag 25 mars 2009

koooonstigt va....Ja, jääätte kooonstigt.

Vilket mysterium.... Tyckte mina kläder luktade mat hela tiden idag. bytte ändå tröja två gånger. Men lik förbaskat luktade det mat. Funderade rätt länge vad som kunde göra så att mina kläder luktade mat. Jag hade ju inte lagat mat.
Men då jag lyfte på armen och luktade om ja luktade svett, så kände jag en särskild utstickande doft/odör. Curry! Jag luktade curry under armen! Och då slog det mej. Jag hade ju tagit damen på restaurang dagen innan och ätit en väldigt starkt kryddad curry pasta! Och det hade, från min tallrik, till min munn,genom min mage och till min armhåla tagit sig och spritt sin odör en sista gång! Den smakade ju ändå bra, så det väcker ju inte dåliga minnen till liv, men att lukta curry under armen... jag vet inte det jah...

Så, nu har jag lärt mej ngt nytt, så nu sitter jag och trycker hallonbåtar för fullt! slipper ja ha deo imorrn;)

Tack för mej, hej

tisdag 24 mars 2009

Hahaha! Nu jävlar brinner det i knutarna!

Någon har angett mej! Nu har dom satans miljöaktevisterna börjat sitt korståg och det är mej dom är ute efter! Aldrig trodde jag att mina shit-and-run´s skulle sluta såhär. En shit-and run är när hunden just knippsat av korven och man snabbt är där och täcker kringlan med det man kommer åt, tex grus eller snö och sen försvinner man snabbt därifrån. Och nu har någon tydligen sett mej utföra detta i deras ögon vidriga brott! Beviset på detta kan ni läsa här:

Vi vet vem du är tax-ägare

(Tack spider-pig för länken och tipset!)


Och det får mej osökt att tänka på en lustig historia, som troligen får er att ändra er syn på mej. Åtminstone så har ni nog hälsat klart på mej...
Det var så här... Vi hade lånat mina svärföräldrars husvagn som dom inte haft allt för länge och var i praktiskt taget nyskick. Vi var på besök hos mina föräldrar och hade parkerat husvagnen på tomten deras, jag och fröken. Med oss hade vi vår 3 månader gamla valp som för stunden var inne i husvagnen. Vi låg alla tre och myste, då valpen började böka runt på andra sidan sängen i husvagnen. Utan förvarning så ställer hon sig i position "skita" och jag, snabb som fa-han, kastar jag mej över till andra sidan sängen, kupar handen och låter det ske. Hon skiter mej i handen, min tjej skrattar och jag är nära att kräkas. Så vidrigt att bli skiten i handen av en hund! Jag räddade ju iaf svärföräldrarnas säng i husvagnen, men det var inte till ett billigt pris! Så, tänk på det ni alla som tagit mej i hand!

Tack för mej, hej

måndag 23 mars 2009

Jag är inte död!

Oj, jag har lovat saker och sen gått upp i rök... Ber om ursäkt, men just nu äter jag möbler och skiter flytt-lass. Helt sjukt vad jag hatar att flytta. Om ja va rik (-are) så skulle jag skänka bort alla möbler och prylar och köpt nytt allt!

Ni kanske har lagt märke till min schyssta räknare på min blogg. Tack gumman för det! Den räknar inte bara antal besök, utan också antal TUUUUSEN som ni genererar genom att besöka mej! So give me the money! Nä, det gör den inte heller... Den räknar bara antal gånger någon skriver in fel adress och hamnar på min blogg istället för ngn annan.. Men det lät rätt okey det där med antal tusen... Håller mej kanske kvar vid det... "Tjena, skulle vilja köpa den här cykeln. 6 000 sa du? Ska bara kolla min räknare om jag ... 6 besökare idag, jag tar den!" Caaa-tjing! Give me the bike!!

Appropå det, e det ngn som sitter å smyghåller på länken eller dyligt till melodifestival-succén "Tingeling- Tingeliiiing"???! Isåfall fall ser jag gärna att den någon ger mej den.Skriv den här som inlägg. Bara skriv. Typ nu redan. GE MEJ DEN!!

Nu ska jag forsätta med städet! Imorrn kommer kanske inlägget ja lovade. Ni kommer inte se på mej på samma sätt längre.... Cliff-hanger!!!:D

tack för mej... hej

torsdag 19 mars 2009

Massage!!

Såååjaa! Känner mej mjuk som en ninja! Svägerskan har för en kort kort stund sedan avslutat en alldeles faaantastisk massage! Om jag blir rik, så ska jag ha en anställd som hela tiden ska vara red alert på att massera mig!
Jag hade dessutom tänkt till. Nu, liksom förra gången hon masserade mig, så passade jag på att köra ett ryggpass, ifall jag skulle få ont så fanns hon till min räddning!

Nä, nu ska det bli mina hembakta vaniljbullar! Fint!

Imorrn ska jag bekänna en sak...Det som gömms i tö....

Bullar!

Im out

tisdag 17 mars 2009

Time waits for no man. Unless that man is ME

Jag har dessvärre inte tid att skriva något ikväll, jag läser nämligen en bok.




.
.
.
.
.
.
Skojar bara! Inte fan läser jag böcker, och inte heller har jag glasögon. Men kunde inte hålla mej då gumman tog hem sina test-glasögon och testade. Jag la genast beslag på ett par som jag tyckte få mej se akademisk ut! Och inte heller misslyckades jag va?! Jag kan också härma Bert-Åke Varg då han gör ugglan ihop med Hedvig i det populära barnprogrammet. Det va tider det...

Sen ser jag gärna att den som påpekade min skott-kärre pose på jack-bilden tillkännager sig så jag kan skita på dens huv, ev. på dens cykelsadel.

Tack för mej... hej

söndag 15 mars 2009

Inköp FFS!


Jag vet, det är Fred Perry skor.

Och ja, dom är salta som två salta-pinnar! Glömde dock fråga om det gick att springa snabbt i dom. Ska testa imorrn.






Nota: 995:- på MQ, de enda jag sett sälja Fred Perry skor med skaft.








Och ja, jag har svårt att vara seriös då någon ska fota mej! Men här är jackan iaf. Rätt schysst. Men jag har en god vän som jag är rädd har en liknande. Stämmer det F?


Nota: 499:- på H&M. Rena rånet! Nästan läge att dricksa expediten! *överklasskratt*






lördag 14 mars 2009

Umeå-Sundsvall, Sundsvall-Umeå

Umeå-Sundsvall:

Eniro.se: 3 timmar 30 minuter

Niclas: 2 timmar 30 min



Så, den intjänade timmen ägnades åt klippbokning, skor och kolla runt lite!

Då klippningen var gjord var det dags för affärerna. Jag kollade snabbt ut vad jag ville ha. Det satte regeringen stopp för! Mina baggy jeans :( Men!! Dock gillade hon mina skor jag hittat! Fred Perry ;) hell yea! Och jackan! Så inte så dåligt... 2 av 3! Min stil bättrar sig!

Men, i Birsta köpcentrum,på JC, i provhytten brakade en häftig diskussion lös. Stuprörs jeans eller inte! Jag är emot det, damen för. Testade ca 8-9 par jeans. Men kände mig inte rikigt bekväm. Lämnade lite åt fantasin, och lite att längta efter! Och mina vader kändes inte alls lyckliga över att ha ett korvskinn över sig... Jag gör mycket för henne, men stuprörsjeans...njaaa.

Ni ska förresten få se inköpen imorrn. Min fotograf sover.... 22.00 en lördag. Kvinnor...



Melodifestivalen!! Vad hände!!? Heat rockade, Alcazar vad riktigt bra och så vinner en operasångerska. Man hör ju för f-n inte texten! Och hur glad tror dom att min dam blir då jag ska sjunga med i vinnarbilaget?! Nä, det enda som får mig på bättre humör är den här videon. Vilken kille! Ni måste se hela videon, han e så... men satan va hon skriker på TV! Opera, *HULK*... Och hon ska representera Sverige. Och det landet är jag satt att skydda...* skakar på huvudet*

Hur som helst, kolla i videon, jag tycker han är rå-skön! Jag ska lätt ta efter hans dans!



http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&feature=related



Nu ska jag dricka hallon cider (alkoholfri, är ju en dag imorgon också) och sen se om jag får liv i vad som ligger på soffan och grisar! haha! Men på tok för vacker! Kanske låter henne sova... Det är ju trots allt våran 5 år och 2 månaders dag <3

Glöm inte videon nu! Kommer kontrollera sen!



Skickar också med en bild på min goooda kottletrad på IKEA!

07.00

Mot Nangiala.....!

fredag 13 mars 2009



Så då bär det av mot Sundsvall igen! Kan ni tänka er, 60 mil för en lunch på IKEA! Herregud så gott det e med kottletrad där! Mustig Bearneas sås, med pommes. tackarrrrrr!


Men det är inte tvärgjort, skivor ska brännas, matsäck ska packas och bilen ska tankas. Men A och O är vätskan. Vätska är viktigt. Man bör som vuxen person, som jag då är, få i sig mellan 1-2 liter vatten, plus den vätskan man får genom maten (ca 1 ½ liter). Så jag har packat det med, plus lite mellisar!















Redbull så jag vaknar efter den tidiga morgonen.
Yoggi som frukost.
Juicen som törstsläckare
Resten för IKEA besöket...möbler.. *ryyyyser*
May the force be with me... Im out

torsdag 12 mars 2009

Tjejer...Never do this again!

Dåså, då är det dags att bli allvarlig. Det är tråkigt att det ska behöva bli en sån här stämning,men jag känner att det behövs!


Visar nedan en bild för att sedan berätta om hur det gick efter att en sådan liten sak felplacerats och nästan förstört en människas liv...






























Så..... Där vaknade man, kändes som jag höll på att få en förkylning, så min kropp värkte, ögonen sved och näsan lite lätt täppt med torkat snor.

Svajjade in stressad på toan efter att ha sett att jag försovit mej, satte mej ner då jag var för trött för att stå. Är ingen sitt-kissar egentligen, man som jag är!

Så satte mej,lät naturen få sitt, och jävlar i fan så nära en katastrof jag var! Var milisekunder från att duscha mej själv i urin! Enda som räddade mej från att kissa in i en vägg bestående av en dofttvål i kaklet och få en gyllene dusch var att ja kände ngt kallt mot laken. Puuuh! Tack för de extra centimetrarna Gud! Hähä!

Snyggt parerat, men på tok för nära katastrof .



Kontentan av detta är: Använd gärna dofttvål, men om ni någonsin placerar doftbehållaren eller vad det nu är i närheten av the redzon, så ska jag uppmana alla män,killar och pojkar att stå och kissa UTAN att stänga locket! How does that feel...


Im out...

onsdag 11 mars 2009

Varning för fruktansvärda scener

Jag har spanat... jag har rotat. Och vad som mötte mej var ngt så fruktansvärt som det här! Hur kan man göra så här. Jag förstår inte... Hemska värld! Jag vill varna känsliga läsare för det här! Som tur är inga bilder.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=260273





Det kan ju inte vara sant. Vars bor vi!? Det är givetvis tråkigt att sånt ska förkomma, men hur i hela friden tänker man då man ägnar en artikel åt att några ungdomar kissat på en dörr?! Och räckt finger åt några människor med annat ursprung.
Jag har själv en gång räckt finger åt min granne, en gammal man. Som jag idag ångrar, men jag kissade iaf inte på hans dörr. Dock tänkte jag skita på ett pars altan då dom visat sin respeklöshet mot mej,genom att inte vara hemma då jag skulle lämna en sak. Men höll mig,tyvärr. Vilket var trist,eftersom jag då hade kunnat sälja artikeln och fått en summa pengar för att ngn insnöad reporter skulle få skriva "Ung man lämnade avföring på altan och räckte finger!"
Får mig att tänka på hur rättegången ska låta patetisk då åklagaren frågar: "Kan det tilltalade resa sig upp. Stämmer det att ni den 8:e mars i år KISSADE på Aschmeds dörr?"
Och vad ska dom dömma han till? 3 års kateter-bärande? Skulle inte vilja ha vattenkrig med han etfer det, kissmannen! "Nooooo, it´s the URINEATOR! Ruuuuuun!!

Nej, jag säger, skit i kisset som på toan, och skriv något vettigt istället. Typ hur röstsystemet i melodifestivalen funkar! Ska sätta tangenterna i er SVT.. Ni kommer inte undan mina kväljningar!

Tack för mej..hej

tisdag 10 mars 2009

Klockorna stannar, reklamerna på 5:an upphör....

Yea, thats right!! Im in daaa hooouse!



Än en gång tänker jag med min sarkasm, ironiska inlägg och totalt värdelösa dravel,fördriva eran tid! Och jag har så mycket att dela med mej av! Någon som vet vad Apan är för något? Och vad den har med toan att göra? Det är bara en av sakerna jag ska berätta. Och mina innersta och djupaste tankar, som tex hur en hund kan slicka sig i röven utan att få en andedräkt som luktar bajja! Eller, den luktar ju inte så gott, men inte bajja iaf! Oh! Kommer att tänka på då jag tog upp skiten efter min hund med en genomskinlig påse (perverst, jag vet, men hade inget annat med mej) och sen då jag skulle knyta ihop den så kom det ett moln av odör och slog ut mitt luktsinne helt! Efter att den gett mej ett smakprov på hur det känns att bli fisen i ansiktet! Luften som kom från påsen va varmare än uteluften så det kändes verkligen som en port av djävulens redskap för att förstöra mitt luktsinne! Aja, hur som helst! Mina funderingar och lite annat. Så luta er tillbaka, för jag ska få er att skaka på huvudet!



Låååååt speeeelet bööörja!!!

* Sen slår den där tjocka sumobrottaren från fångarna på fortet på en stor rund plåtskiva med en märklig klubba*



DOOOONG DOOONG