onsdag 20 januari 2010

Imorgon


kommer denna underbara. Hade planerat in världens bästa helg och nu har den plötsligt fyllts med en massa ångest över svåra beslut och planer som inte går som jag hade tänkt. Ska det vara så svårt att bestämma sig, och varför känns varje beslut livsavgörande...? Det är ju bara att steka blodpuddingen!

Puss Bejbi



Och ja... han har ett par badtrosor på huvudet! Varför? För att han kan! Stek!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Min Puppyyy!!!...


/Adore2m

Mr mental five sa...

HAHAHA, Mr Stek, du är ju du! tusen tack för den gratisreklam som denna fantastiskt smickrande bild innebär!!(NOT) Att få skylta på din glamorösa och stekiga sida med ett nakenkort, till-på-köpet iförd trosor, måste vara höjdpunkten på mitt 2010, nu har man inget att se fram emot resten av året......... jo, wait for it, wait for it, d har jag ju visst d. JAG SKA TILL STEKARSTAN, UMGÅS MED STORSTEKARN NR UNO, KLART JAG HAR NÅT ATT SE FRAM EMOT!!! fan va kul d ska bli å se dej, nåt som oxå ska bli kul är att se när du går vilse i kvarteret du bott på i snart ett halvår!! ses i morrn. PUSS

The Man On The Hill sa...

HAHAHAHAHAHAHAH! Jag hittar som fa-han här!:D Jag ska guide dej som en spajor i me-hico! Ska bara låta mustchen flöda fritt ngn dag!
Och angående bar överkropp med trosor på huvudet..det blir inte mer stek än så! Det ska isåfall vara att du blir duschad i skumpa samtidigt!

Välkommen ner nu kompis! Jag längtar! Ge mej ett facking steeeeeek!!

Mr mental five sa...

STEEEEEEEEEEEK!! vi hörs i em om detaljer! håll skumpan på kylning broder, jag börjar snart den långa vandringen till din (er) stekarlya!!