fredag 12 februari 2010

Så, ny helg, mer steek

Ja då var man hemma igen.

Jag har en lite tradition som jag hållit vid liv sedan värnplikten nu. När jag kom hem från K4 när jag gjorde värnplikten så åt jag alltid på max. Så hade man lite extra att längta till. Nu när jag inte bor i skeå längre utan flyttat hem till Sthlm, så äter jag ett meal på McDonalds. Jag äter inget onyttigt på veckorna alls, sen på fredagen, då jag åker hem så stannar jag till på McDonalds och sitter och avnjuter ett meal i min ensamhet. Det är riktigt skönt. Fast idag när jag åt mitt BigMac med bacon meal så vände sig min mage så jag fick åka hem å skita. Det var inte lika kul, men stunden innan, då man äter onyttigt och bara tar det lungt... den är fin.

Och då jag satt där och tänkte och åt, så slog mej en sak: Folk som inte äter sin burgare med bestick ser vääldigt kul ut. Vissa bara naffsar lite, rädd att få dressing på kinderna. Andra äter som dom nyss blivit utsläppta från Guantanamo. Liksom vräker i sig så stor tugga som möjligt, samtidigt som dom nästan psykotiskt kollar på burgaren. Det e nog min favorit att se; den psykotiska stor tuggan.
Har ni sett några andra sorters snabbmat-ät-stilar? Eller ni kanske själva är?!

stek out

1 kommentar:

Johan sa...

Att äta upp brödet och hamburgaren var för sig skulle ingen få för sig, eller hur? Jo, för jag har faktiskt sett det hända.

En viktig lärdom att ta från det är att om du tror att du sett allt som finns att se i livet, så har du fel.