tisdag 24 mars 2009

Hahaha! Nu jävlar brinner det i knutarna!

Någon har angett mej! Nu har dom satans miljöaktevisterna börjat sitt korståg och det är mej dom är ute efter! Aldrig trodde jag att mina shit-and-run´s skulle sluta såhär. En shit-and run är när hunden just knippsat av korven och man snabbt är där och täcker kringlan med det man kommer åt, tex grus eller snö och sen försvinner man snabbt därifrån. Och nu har någon tydligen sett mej utföra detta i deras ögon vidriga brott! Beviset på detta kan ni läsa här:

Vi vet vem du är tax-ägare

(Tack spider-pig för länken och tipset!)


Och det får mej osökt att tänka på en lustig historia, som troligen får er att ändra er syn på mej. Åtminstone så har ni nog hälsat klart på mej...
Det var så här... Vi hade lånat mina svärföräldrars husvagn som dom inte haft allt för länge och var i praktiskt taget nyskick. Vi var på besök hos mina föräldrar och hade parkerat husvagnen på tomten deras, jag och fröken. Med oss hade vi vår 3 månader gamla valp som för stunden var inne i husvagnen. Vi låg alla tre och myste, då valpen började böka runt på andra sidan sängen i husvagnen. Utan förvarning så ställer hon sig i position "skita" och jag, snabb som fa-han, kastar jag mej över till andra sidan sängen, kupar handen och låter det ske. Hon skiter mej i handen, min tjej skrattar och jag är nära att kräkas. Så vidrigt att bli skiten i handen av en hund! Jag räddade ju iaf svärföräldrarnas säng i husvagnen, men det var inte till ett billigt pris! Så, tänk på det ni alla som tagit mej i hand!

Tack för mej, hej

4 kommentarer:

Anonym sa...

Svärmor tackar allra ödmjukast för din hjälteinsats!

The Man On The Hill sa...

äsch, gör bara alla hade gjort i den situationen. *Bröstar upp mej stolt*

AnnaKarin sa...

Haha här tror man att man känner någon ;)

Anonym sa...

De där var ju lite vidrigt. Nu vet jag att jag inte ska skaka hand med dig nå mer... ;)