torsdag 12 mars 2009

Tjejer...Never do this again!

Dåså, då är det dags att bli allvarlig. Det är tråkigt att det ska behöva bli en sån här stämning,men jag känner att det behövs!


Visar nedan en bild för att sedan berätta om hur det gick efter att en sådan liten sak felplacerats och nästan förstört en människas liv...






























Så..... Där vaknade man, kändes som jag höll på att få en förkylning, så min kropp värkte, ögonen sved och näsan lite lätt täppt med torkat snor.

Svajjade in stressad på toan efter att ha sett att jag försovit mej, satte mej ner då jag var för trött för att stå. Är ingen sitt-kissar egentligen, man som jag är!

Så satte mej,lät naturen få sitt, och jävlar i fan så nära en katastrof jag var! Var milisekunder från att duscha mej själv i urin! Enda som räddade mej från att kissa in i en vägg bestående av en dofttvål i kaklet och få en gyllene dusch var att ja kände ngt kallt mot laken. Puuuh! Tack för de extra centimetrarna Gud! Hähä!

Snyggt parerat, men på tok för nära katastrof .



Kontentan av detta är: Använd gärna dofttvål, men om ni någonsin placerar doftbehållaren eller vad det nu är i närheten av the redzon, så ska jag uppmana alla män,killar och pojkar att stå och kissa UTAN att stänga locket! How does that feel...


Im out...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Du blir då aldrig nöjd!

Anonym sa...

Bra parerat nicke! Kul att du börjat blogga igen! :)

AnnaKarin sa...

Hahaha jag dör!! Du och din blogg förstör mitt hemtentaskrivande :P