söndag 26 april 2009

Allt är inte guld som glimmar...

Hahah! Ni kan aldrig ana vad jag gjorde idag! Efter att ha varit på stan i den stekande hettan och ätit glass, så gick jag och miss Gee hem och rullade ut en filt på gräsmattan. Där låg vi säkert 2-3 timmar. Vi båda somnade, och jag som va lite snorig började snarka, då jag bara andades med näsan. Det i sin tur resulterade i ganska mycket torkat guld i min näsa. Så när vi vaknade och kom upp i lägenheten på 3:e våningen så satte jag mej vid det öppna fönstret och lät eftersvettningarna göra sitt. Man som jag är, så påbörjade jag mitt pass i guldgruvan. Hittade en guldtacka stor nog för att egentligen visa upp och stoltsera. Men, vuxen som jag är så gjorde jag inte det, och jag tror inte min bättre hälft hade blivit så impad. Så jag kastade näsans nyfunna guld överbord, alltså ut genom fönstret, efter att ha rullat den till en kanonkule-liknande form.

Men tänkte inte på en sak....

Tjejfesten rakt nedanför oss!
.
.
.
.
.
.
.
Så, tjejer! Allt är inte guld som glimmar! Smaklig måltid! hahaha

lördag 25 april 2009

För att vara tydlig...

Jag köpte bara en TV på media markt. De andra två köpte jag förrut:)

Tack för mej,hej

fredag 24 april 2009

My golden card

Media Markt hade ju invigning igår, för den som missat det, vilket jag knappast tror. Citerar min arbetskompis vars inställning stämmer precis överrens med min egen: " Jag ska ha den! Jag vet inte till vad, men den är så jävla billig,så jag måste bara ha den! Det spelar ingen roll!" Haha! Sagt å gjort, nu har jag tre platt-tv´s, varav en har jag gett till damen.

Nu är jag iaf i S-vall! Fick go middag:D mumma!

Hmm.. jag hade ju massa i huvudet som ja skulle ta upp, men nu e det enda jag kommer ihåg det jag skulle ta upp angående könshåret som låg i handfatet på jobbet. Hur i hellvete kom det dit?! Nu är det inte så många på mitt jobb som läser min blogg, men känner du dig träffad då jag säger att det låg ett ca 2.5 cm halvrakt könis i den vänstra toans handfat, så kan du ge dej till känna! Skitvider!

Nu ska jag banne mej sova, så trött! Kommer en sundsvalls bild imorrn troligtvis!

tack för mej, hej

onsdag 22 april 2009

Ska det vara så...


Nu offrar jag tid av min skönhets sömn, men ja måste få säga det här. Och jag tror ni alla håller med mej. Elbilar måste ju vara det vidrigaste och äckligaste på vägarna. Satan vad dom är i vägen. Idag, sugen på att komma hem efter jobbet, jo, då va det en elbil som bildat en sju-hellvetes kö! Drog förbi dom på trean och ropade efter dom: "Andas diesel, skitskallaaar!".

Och nu tänker kanske någon, "men det e ju bra för miljön". Jojo, men hur mkt skit släppte inte jag ut då jag fullkomligt pulveriserade bilkön med mini turbon min! Va som en koldioxid-bomb som just blivit antänd! Så det går ju jämnt ut miljömässigt. Men då har vi ju bilkön som fortfarande existerar. Och JA, jag var tvungen att köra om! Varför? Överklass ni vet.

Så , Underklass VS Överklass: 0-1
Ah, nu ska jag borsta tänderna med min nya tandborste. Den borde jag lägga upp en bild på! Inte dålig! Kanske till o med ska dömma av den för er! Jo,sen funderar jag på att skriva F istället för V i vissa ord för att spegla min lite mer adligare sida.
ah, får sova på det.
tack för mej, hej


måndag 20 april 2009

curry soppa igår...

curry svett idag...

tack för mej, hej

söndag 19 april 2009

Sniper school in Ånäset

Då har man lärt upp en ny prickskytt. Jag och min bror var och sköt lite idag i Ånäset. Trevligt väder också! Vi lyckades dessutom på väg till skjutbanan smyga på ett rådjur i starkblåst,så nära som 2.5 meter!! Inte dåligt. Bror tänkte ta ett nacksving... Det va INNAN jag lärde han skjuta. Men han sköt väldigt bra sen!

Sen igår va vi å bubbla. Riktigt trevligt å sitta å bubbla i en 180 000 kronors jacuzzi. Tack så mycket för den kvällen med god mat och mycket trevligt sällskap!

Så ikväll kom Freddy över och käkade curry soppa och såg film. så nu lär jag väl lukta curry 2 dagar igen... Damnit!

Lägger upp en bild på jag och min bror. Ville vara lika häftig som nationella insats styrkan och ha dolt ansikte. Jag kunde bara ha täckt över ögonen i efterhand, men det va så jävla mycket saltare att ha min rånarluva, så det fick bli så! Så nu blev jag så salt, att era läppar kommer skrynkla sig, tårar kommer rinna och eran salivproduktion kommer öka med flertalet 100 % !








Jag med den salta rånarluvan
--->

lördag 18 april 2009

Mitt senaste inköp, bortsett från boxers idag


Var och åt med en arbetskompis igår. Restaurang Maria fick äran att ta emot våra beställningar.
Blev,som ni ser här, en Julia. Mustig pizza som fa-han! Kebabkött, färska grönsaker, lök,pepparoni,lök,tomat och kebabsås. Enda minuset var att kebab köttet smakade som köttfärsen som är inuti ravioli-kuddarna. OCH att bagaren troligtvis nyste till då han strödde på den starka såsen på ena sidan av pizzan. Frånsett det och att solen höll på att steka oss innan vi drog för gardinen, så va det både gott och trevligt! Prisvärt! 99 spänn för pizza och stor dricka! Dricks-läge!

Annars så var jag på middag hos min moster idag, MKT gott! Och nu ska vi på middag med damens föräldrar och sen bubbla bubbelpool och så!

Nu skriks det att vi ska skynda oss.. men.. fint folk kommer sent. Så jag väntar en minut till.... NU! Nu kan jag gå, nu är jag fin nog! Överklass, javisst!

onsdag 15 april 2009

From bitch to bull baby! Allt tack vare Horsepower!

Hade ju tänkt mej upp för kebnekaise den 25:e, men ser ut som den skjuts upp. Har tydligen prickskytteutbildning den helgen. Ligga ute i skogen och kräla i lera och härja! Det är fint! Hade varit fint om det va senare i sommar så man kunde få ligga på annat än kärlhård backe. Får väl bryta mej en grankvist eller något.



Ska dessutom döma av pulvren nu.

*Double Pro. Långsamt protein. Funkar helt okey. Tar det morgon och kväll, och känns som man är tankad hela tiden. Kan vara psykiskt, men det e ju viktigt att det känns bra.



*Horse power. Ska först beskriva känslan.

1. Du dricker 5-6 klunkar utan att andas, sen då du slutar dricka och smaken kommer... Som en round house kick the the face av Chuck Norris. = very baaad.

2. Det sticks på läpparna som om du just druckit saltpetersyra och du haft torra läppar.

3. Efter ca 10 min, börjar det sticka i ansiktet..rätt ordentligt. Sen sprider det sig i hela kroppen. Och du pratar aningen snabbare och mer än du brukar. (avråder trots det blyga att använda innan date, då stickningarna kommer få dej att känna dej som en skabb-smittad hund och inte en snabbtänkt, talförd don juan)

4. Uthåligheten och styrkan känner jag höjs! Med andra ord, den får 4 toast av 5 möjliga!



Vem fan va det som kallade den fiskmat?!?! ;)



På jobbet går allt bra, ska bli upplärd så jag kan med kundtjänsten och lite sånt också. Så det blir bra. Blir nog i sommar. Skickar med en bild på två kollegor då vi i fantomens hastighet har plockat färdigt och avnjuter lite sol på lastbryggan.

måndag 13 april 2009

Hur kan dom...


... Sända The Hills på MTV?! Det e ju så *hulk* fruktansvärt dåligt! Jag klarar inte se det. Jag bara kräks. Så motbjudande är det. Som att äta majs gröt på mätt mage. Om jag lyssnat på musik, sen går MTV över till ett av sina The Hills marathon, så har jag en tvångs grej jag måste göra, och det är att byta kanal, även om jag inte sitter där ( överklassen stänger inte av sin TV) så att dom inte får en tittare till på sina mätare. Så, om vi alla lovar här och nu, att aldrig kolla på the Hills, så kanske vi får se något bättre på tv än just det.


Fint väder för övrigt... kanske ska ut och kolla hur många som tinat fram!


Jo, i veckan påbörjas planeringen för min och F toppbestigning av kebnekaise. Har inte bestämt mej än för att kanske blogga hela vägen upp. Och då kanske ni tror att det inte finns täckning hela vägen upp, men jag ringde då min far ca 50-100 meter från toppen, så inte omöjligt. (Har även ett mobilt bredband). Någon som skulle vara nyfiken på hur det går? Eller någon som bara vill att jag drar med mej några extra kilo upp?

Ah, nu blire Guitarr hero world madda facking toooour!

i´m rocked out!

fredag 10 april 2009

Jävlar va fjortis! Men efter påtryckning...

1. När gick du upp idag ? Typ 9...
2. Diamanter eller pärlor? Pärlor till svin, diamanter till mej!!
3. Senaste filmen du såg på bio? Män som hatar kvinnor. Med den där jäveln som smaskade bakom mej!!
4. Favorit tv-program? Jakt och fiske! Där får man lära sig döda smaskande biobesökare...
5. Vad åt du till frukost? Keso, mackor och juice.. som vanligt hällde jag ut halva juicen innan jag drack den för att påvisa min överklass.
6. Vad är ditt / dina andranamn? Chuck Norris
7. Din favoritmat? Korvgryta, kassler gratäng och mkt mer svärmor,mammma och tjejen gör!
8. Mat jag inte äter? Underklass mat
9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Haha! CD!? För fa-han! Det är 2000 talet! 90-talet tog tillbaka alla min cd´s!
10. Vilken bil kör du? Beror på vilken fest jag ska till eller om det bara är jobb.
11. Vilken är din favoritmacka? Vem vill ens veta??!
12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? The man on the hills stora näsa...
13. Vilka är dina favoritkläder? Armani?
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Hem till dom som gör kedjemail, skita på deras veranda och öppna deras post.
15. Favoritklädmärke? Va e det här för frågor...nu börjar jag stryka vissa..
20.Vem tror du inte svarar på detta? Tja, vem som helst svarar visst numera,eller hur Sandra;)
21. Vem tror du svarar först? 10-sekunders killen!
24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Jag börjar dagen med att stiga upp 04.00, repa grannbilen, svära åt brevbäraren och sen sparka upp dörren till jobbet. Så jag säger morgonmänniska.
25. Pedikyr eller manikyr? Köra slagborrmaskin
26.Några spännande nyheter att berätta för oss? Linda Rosing har en ny kille hon va på semester med.
29. Varit i Afrika? Nä, men igår va det fullt med asiater ute! Helt sjukt va många.
33. Favoritblomma? Min tjej
35 Har du någon cykel? Jag bor på ålidhem... jag HADE en cykel...
37. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Kredikort? Är det underklassens platina?
41. Vad sysslar du med just nu? Tråkar ut några stackare med ett frågeinlägg.
43. Hur många tatueringar? Inga, men va faktiskt inne i tatueringsstudion så sent som igår.

Till er som höll ut till slutet: skaffa en hobby!

You have one new massage

Efter kort uppehåll är jag tillbaka, stiligare än någonsin! Ni vet vad jag talar om.

Veckan har bestått av hård träning som avslutades på det näst manligaste sättet det kunde: Bastu med öl. Riktigt trevligt. Dock kunde snöfallet på väg hem ha kommit i mindre blöt version. Efter bastun gick vi hem till O. Vilket va trevligt! Men lite onödigt att spilla vin på värdinnans nya laptop så den slutade funka. Surt! Jag blir säääkert bjuden fler gånger...

Väl hemma var min älskade framme i Umeå:D Hon är ju som jag berättat på praktik i S-vall.
Appropå det! Måste berätta... Vi va och städade bastun nyss, skulle sen slänga tomglasen. Jag tog ansvaret att kasta de två bajspåsarna som Alfa producerat under prommen dit. Min bättre hälft däremot tog ansvaret att köra bilen, låsa upp dörren till soprummet samt att kasta tomflaskorna inklusive nyckeln i soptunnan. Det låter fel, och det är det också. Så, då vi gick ut frågade hon om jag hade nyckeln, vilket jag inte hade, och inte heller hon. Så jag fick lov att forcera det låsta soprummet. Väl där fann vi den i botten på metall soptunnan. Vilket i sig va rätt, då nyckeln består av just metall. Hon var miljömedveten. Så, kontentan är ju som ni alla nu tänker, never trust a woman.

Nä, nu ska jag fixa lite blodpudding! Magen kurrar och jag behöver vätska! uttorkad! Så mycket att ja nästan måste spola samtidigt som jag skiter så det inte blir som en pulverpust då ja gör nummer 2. Ni hajjar va? Alltså spola så det liksom blöts samtidigt. Undrar om det ens är möjligt att bli så uttorkad... Aja, ja ska då inte försöka så nu blire mat! Och jag lägger upp tre bilder på min morrontrötta lurviga prinsessa:












Från trött till glad!

måndag 6 april 2009

Nya inköp!



Så var vi inne jag och min polare F och kikade på ett bälte till honom på Better bodies. Och inte kunde jag hålla mej inte. Kollade först in ett par brallor för 1000:-, men dom satt inte så bra,så får köra lite mer benträning innan dom inhandlas. Men däremot så blev det ett långsamt protein samt ett kreatin/före-träning-pump-pulver! Nyfiken som fan på det. Se vad man får för 600:-!


Så slutnotan blev på 850 kr.









Jag vill här bara poängtera skillnaden mellan inköpen med de man är och handlar med. När jag var med tjejen så blev detta:


Så, min slutsatts är nog att vi killar lätt blir överdragna över till den feminina sidan av våra tjejer, då vi egentligen borde sortera verktyg i våran verktygslåda!
Och till den som anser mej vara lite homo då jag köpte spa produkter: Min verktygslåda är större än din och jag har en slagborrmaskin!

söndag 5 april 2009

Hemma igen

Såja, hemma igen... visade sig att det börjat snöa här igen.. tråååk!


MEN!! Jag har köpt gymkort nu på IKSU! 2175:- för 4 månader! Dyrt men bra, det e ju trots allt ett sju in i hellvetes stort gym! Och nära... Men, hehe, trots det e ca 7 min gångväg dit så tog jag bilen! Och då tänker ni säkert, vad onödigt att köra bil så kort. Men då tycker ja ni ska fundera så här, ska verkligen överklassen behöva gå?


Tack för mej, hej


Oh!! för tusan! Höll på glömma! Älskling, det bor ju för fa-han två lesbianer i samma hus som oss!


tack för mej, hej

lördag 4 april 2009

På den tredje korven händer det...

Jag skämms inte över att berätta att jag sett fram emot att äta korv och bröd i typ en vecka nu! Allt va klart fixat och ordnat. Bröd och korv! Bullens;) endast gott nog åt den bäste!
Så då jag inte hunnit äta upp dom innan jag skulle till fröken i s-vall så tog jag med det och tänkte det kunde bli en bra lunch!

Men på den tredje korven händer det...

Händelseförlopp: Jag är fortfarande hungrig, så tar en stor tugga. Den smakar lite lustigt. Luktar på den. Lite konstigt luktar den allt. Kollar på den. Fanskapet e ju alldeles grönt på ena sidan! Fy fan! Spottade ut den, varpå tjejen frågar vad det är. Jag visar min halv tuggade tugga, som vid det laget är lite grönblandad. Lite som en tugga med korv och bröd med en broccoli bit till. Jag spottar ut det, och den äckliga smaken av mögel sitter kvar. Jag sköljer munnen men den förbannade smaken sitter kvar. Tror att det hade fastnat mellan tänderna eller nå... Så jag hänger ut tungan, där smaklökarna sitter för den som inte vet det, och gick tillbaka till kastrullen med korv, fortfarande med tungan hängandes ut och försökte kväva smaken med en bullens korv.

Så, all heder åt de som inte använder konserveringsmedel, MEN, kan någon berätta varför jag ska äta mögligt bröd istället för ett bröd med konserveringsmedel!!?

torsdag 2 april 2009

Spegel spegel på väggen där...

Då slog man just rekord i antal linne-beklädda män i en och samma byggnad! Jag var nämligen på IKSU ikväll med en kompis! Trevligt trevligt! Bortsett från att de flesta hade linne, stora armar och inga ben. Som spaghetti med knut:P hehe! Så bufflar dom runt och luktar latino odecolonn parfym. Och när dom ska komma fram och visa sin alfa-hanne position genom att fråga: " humm, är du klar med axelpressen" Så svarar jag artigt: " nej, men biceps maskinen är ledig". Lätt löst, inga problem! Och sen ropar jag efter han " Och du, hälsa bengt-åke bänkpress när du ändå e där!" Så kom inte å säg att jag e dålig på konflikter.

Imorrn bär det av till södra sverige! Sundsvall! Hälsa på min älskade prinsessa! Tar med mig min trogna följeslagare! Längtar!

Har oxå introducerat en ny regel på jobbet. När ngn av dom som är med i "the crew" skriker ut: DANCIIING BEEEAR! Så måste alla dansa som the dancing bear i tingelinn låten! Om man inte för det så händer följande:
1. Person X blir knackade på ovansidan av handen med knogarna från person Y som utför straffet.
Vid vägran av punkt 1. :
Person får en round house kick to the face någon gång... när som helst, vars som helst.

Behöver jag säga att uppslutningen har varit förvånansvärt bra?

Nej dags å sova... avslutar med en dikt:

Våren är nu nära
bäst att hålla om våra kära
kanske en tjej, kanske en hund
det kostar inte en pund
men det gör bajs påsar
så nu ligger det alfa bajs ute och såsar