lördag 30 maj 2009

Så satt man naken och drack yoggi

Kom hem efter utbildningen, svettats som fan i värmen. Sprättade en iskall rackare, schlaaatan så gött! Käkade några pringles som ja fått av min kusse, sen såg jag Robinson. Appropå robinson och appropå vem som vann...eller, jag tar det imorrn om det e ngn som inte hann se det för att dom var upptagna med att dricka sig berusade med det andra patrasket som har njutit på yran hela helgen, medan jag lärt mej om orders och signalering. Fy fan va misslyckat.
Hur som helst.. kom hem,såg robinson, drack en kall. Kastade mej in i duschen och tvättade bort den ister-liknande höljet som omgav min kropp. Skööönt. Och man som jag är så gav jag fa-han i att klä på mej sen. Går nu runt naken, spänner ut bröstet som en matador och ruskar på min lejonman i min fantasi. Living the dreeeeam! Ingen som skriker " För fan, skyl dig människa!!". Men på torsdag kommer min rubin hem:) Så får jag klä mej, bli avsnodd pringelsen och suckar då jag plockar fram biran och en nick då jag tar juicen istället. Men det kan ja leva med! Varje dag resten av mitt liv!

Jag känner mej dessutom på gott humör. Så jag ska vara snäll. Så därför lite kort:
1. Discogolfare, skit på er
2. Du som krossade flaskan utanför min trapphusdörr- spring...
3. Du som hade druckit en skumpa flaska och lämnat på ängen- jävla wannabe!

Jo, förresten... Ante! Gjorde en shit and run utanför din gamla lya i morse!:O Och om man tar ditt förnamns första bokstav och dina två första i ditt efternamn så blir Ali. Inte undra på att du gillar pizza:P








fredag 29 maj 2009

Så mkt...

Tack till min kusin å hennes kille som tog hand om alfa idag... Hon blev nog glad att få hänga lite extra med deras hund, Tellus, efter våran löprunda tidigare idag. Jag,Alfa och Tellus var och sprang vid I20. Trevligt!

Såg en film som var grymt bra ikväll med. "Felon". Kan varmt rekomendera denna grymt bra fängelse film.

Och tack Johan som bjöd mej på middag! Gott och bra sällskap! Du kan få äran att bjuda mej på mat fler gånger!:P

Så, nu har jag än en gång gett sken av den salighet livet har att erbjuda i våra drömmar.








Berätta vad du ser min älskade...

onsdag 27 maj 2009

Överklassen talar för sig själv, dvs mej

Förra veckan var en vecka av råge! Blev slirig 3 dagar, 2 av dom på skumpa! Hähäh! Hellvete så fint! Man blir jäkligt fin på lite bubbel! Delades på en flaska mellan mej å O båda kvällarna. Chääfigt.


Jo, sen en sak som bekymrar mej. Om man har en tung klocka på ena armen, kommer den armen bli större än den andra då? Tänkte om jag ska hänga på den andra stora klockan jag har på min högra hand! ;) Ah, glans då den är som bäst!

Var och hjälpte igång bilen för min skumpa kompis. Strömmen var slut. Han antog att ngn hade glömt lyset på, men hade fått en avhyvling då han nämnt det för hans andra hälf som haft bilen sist. Och då vi fick igång bilen och jag lämnat platsen så får jag ett sms som än en gång bevisar att feminist inlägg som min bättre hälft skrivit bara är slag i luften. I sms:et stod nämligen att takbelysningen konstigt nog var på då han körde iväg... Ja må då säga, flickor, att det är inte alltid vårt fel. Och det är sällan det är det faktiskt, även om vi låter er tro det. Det är bäst att göra det, för är det ngt jag kan så är det kvinnor! Jag vet hur ni tänker,filurer!

Passande nog har jag en gammal bild kvar, där en kvinna kör bil. Så, power to the dix!!! Och heil ceasar så hörs vi, feminister! ;)

Patrask!!

Ah hallå! Det är jag med för mkt pengar på banken igen. Jag är på dåligt humör, därför kommer det inget kvittrande inlägg.
De första som ska kapas vid fotknölarna är de svettiga svinen som går med kvicka hurtiga och äckliga steg på gymmet och suger på sin vattenflaska. Inte sällan har de även det förbjudna, handskar! Jag är nämligen i en träningssvacka. En svacka som inte ens mitt lysande preparat "horse power" kunde rädda mej upp ur. Jag anser att dom borde ta det i biakt och lida med mej och inte göra det jobbigare för mej. Har dom ingen aning om vem jag är.
Spelade squasch idag. Blev mosad. Men det var kul. Gjorde dock illa ryggen lite. Men snällaste sjukgymnasten ska hjälpa mej imorrn! Nice!
Lyckades hålla igång hela dagen så jag inte skulle somna då jag stigit upp 4 i morse. Men mätt som en knubbsäl efter kräftskiva så la jag mej på soffan. Misstag nr 1. Tjejen svarade inte i mobilen, så jag tänkte vila en kort stund utan att somna. Misstag 2. Hur ofta fixar man det?!
Så det blev en timmes sömn så här på kvällen. Får se om jag somnar tidigare igår, halv ett.
Jo, sen har jag ovikt tvätt här. Ngn som vill tjäna en slant?
Sen är det ju det här med Brännbolls tjaffset i helgen. Vafan kan dom bara inte slå sönder några bilar,bränna gamla sletna soffor och spela lite brännboll fredag kväll och sen får det vara bra?! Måste dom stå på varenda öppen yta umeå har och slå bollar till varandra och "träna". Jäkla trans-tjaffs! Ska gömma bilen sen vara på utbildning, så jag behöver inte kännas vid ett sånt här beteende. Men man märker ju hur nära vi är djuren.
Ska innan jag slutar bara kasta lite snabba bollar,så här passande till brännbolls tramset, som e så löjligt att jag väljer att kalla det brännbolls transet.
*Måste dom vara så livströtta dom som svarar i telefonen för facket? Har jag tänkt betala nästan 800 spänn för ingenting så kan dom åtminstone vara trevlig.
*Ni som kastar discgolf, som för övrigt är ett konstigt ord. Ni ska sluta kasta 200 meter utan att ha kontroll på eran freesbee. Det gäller dej med Big A! Im watching u....
* Till slut... Om ngn tycker jah skriver för sällan, så serjag fram emot att ni tvättar min tvätt, viker mina kläder,lagar min mat,hämtar och rastar min hund,srädar min lya och kliar min rygg. DÅ ska ni få se på inlägg! Ngn intresserad?

Heil ceasar, im out

torsdag 21 maj 2009

Dags

för att börja plocka från högen med dom snygga kallingarna. För gumman kom hem och överraskade mej igår! Trodde hon skulle komma fredag kväll, men dök upp igår då jag var på skumpa-fylla:D Fa-han så fint!

onsdag 20 maj 2009

och förresten...

JAG KASTADE GLASSPINNEN I SOPKORGEN INNE I LÄGENHETEN! ;)

KÄNN PÅ DEN,TERRORIST-STÄMPLARE!

Hellvetes huliganer!!

Jodå, nu har jag fått nog av huliganismen! Igår kommer jag helt fredligt och ska köra till hunddagiset där jag betalar den nätta summan 2000:- i månaden exkl mat för att ha hunden där. Väl i sista rondellen så är det ju det här jäkla fjant-jippot med blodspottet eller vad det nu kallas då man springer 5 km, fikar och sen åker hem igen. Då står det ett troll och vinkar bryskt iväg mej så jag inte kan köra in till hunddagiset, utan måste parkera säkerligen 200-250 meter därifrån. Ja, nog va det säkert 250 minst! Och så ser jag, att han släpper förbi bland annat en tjej! pervo-gubbe! Blev så arg att ja höll på tappa hundkopplet!

Så då jag hade hämtat alfa, gått tillbaka till bilen, så började jag fundera... Ska jag gå till deras jippo-tält, fika och sen skita på deras latriner...? Brödet är säkert torrt, och latrinerna luktar säkert svettig blodomlopps-stjärt. Så det fick vara.. Men jag kommer ihåg dej gubbe!!

Gul väst, grått hår, mellan 60-70 år, ca 175 cm med krökt rygg. Är det någon som vet vars den här mannen bor, så vill jag gärna veta det.

Jo appropå det... Det har snackats mkt skit om er. Och ni har fått tåla mycket. Krav från alla håll, avgifter och straff, men jag anser ni gör gott,flug-fiskare. Heil er!!

Nu fattade nog ingen vad jag menade för ngt, och det är för att jag inte menade ngt heller, utan ville fylla ut blogginlägget med ngt som verkade som e seriös hyllning.

Och nu förstörde jag det, så nu får jag lägga in en salt bild isället, vilket va vad jag ville från början.








.

.

.

Och nej, jag har inte mc kort, jag är bara jävligt salt!

söndag 17 maj 2009

En helg i sömnens tecken

Varit i sundsvall i helgen.... Riktigt trevligt. Men började sådär med en kantstöt i mina nya fälgar! kantsten-mina fälgar 1-0.

Men resten va trevligare. Gumman tog med mej och doggen till ett litet vattenfall som va skit mysigt!

Sen nu ikväll blev det korpen match. Vi vann, men ja... så kul va det inte.

så jag tog en löptur med Freddy och så hämtade jag min kusins hund så for vi 4 och sprang lite!



Nah,nu ska jag in i duschen...

im out

torsdag 14 maj 2009

BaaaaanzaadiiiI!!



Ninjan ryckte ut för att rengöra avloppet i duschen igår! Fy fa-han så äckligt! Därför min städ.. Jag menar Ninjans städuniform. Offrade min nya diskborste så det verkligen blev rent.

Hade papper i näsan, men kände liksom smaken av det äckliga avloppet. Så vidrigt var det!

Jo, sen idag var jag och tvättade bilen på OK. Blev medlem samtidigt. Men jag tvättade bilen för hand. 60 spänn/ halvtimme bara! Gratis typ! Sen köpte jag en glass, bet mej i läppen det första jag gjorde, så det smakade blod hela tiden.

Jo, en sak till. Ni har klagat, spottat och hånat mej. Och jag står för att det kan ha hänt vid något tillfälle att jag gjort en shit-and-run med alfa. Och att det nu ligger någon bajja-korv, med grus över sig där ute. Men, det e ju bättre än att det ser ut såhär som det gör vid en gångväg vid oss:



Jo, en sista sak!
Vad gör ni av glasspinnen då ni ätit glassen? Det e trä, så det e inte farligt för naturen, men det är formade. Så vad gör ni? Och vad gjorde jag?:D

tack för mej, hej

tisdag 12 maj 2009

N and F goes beaver hunting

Första gången jag jagade bäver. Och jag måste säga att det va grymt trevligt! Dock misstänker jag att vädret och sällskapet gjorde större delen av det roliga, men ändå! Vi såg spår efter dom! Spännande nog! Då vet man att dom finns...

Lägger upp lite bilder på hur det gick till, och anledningen till regnkläderna är att då vi klädde oss så vräkte regnet ner, och då vi kom ut så sken solen.

Fint väder gör jakten fulländad!


Och nog fanns dom där... but to catch a beaver....


U must think like a beaver


Det funkade inte, så vi försökte istället att infiltrerar bäverstammen:


Det funkade inte heller,så vi for hem och tog en öl!

torsdag 7 maj 2009

Fan, nån ha ju snott min blodpudding!

Du som snott min blodpudding kan ju lämna tillbaka den! Ja hade faktiskt tänkt äta den. Ge mej den bara. Okey, lämna den utanför dörren, så glömmer vi allt!
Annars får du stryk och jag måste äta curry soppa så jag blir curri-nicki imorrn! Piss åh:(

onsdag 6 maj 2009

Det går inte att polera en bajskorv

Riktig skit vecka på jobbet. Får inte tag i nå sommardäck till min bil. Eller det finns, men utbudet och produkterna stimulerar mej inte. Så nu ser det ut som jag ska köra 30 mil, ENKEL facking väg för ett par däck+ fälg för 3100:- eller mer. Det e det eller sprätta dubb som gäller. Någon som vill tjäna en slant? Dessutom blev kebnekaise resan inställd, pga att fjällstationen var stängd. Det kallar jag en bajskorv till vecka som inte går att polera upp.



Däremot så ska jag å jaga i helgen ser det ut som. Det blir trevligt faktiskt! Bäver står på menyn. Och då undrar ngn kanske varför vi ska jaga just bäver. Och det är för att det är det enda djur man får jaga nu i princip och vi vill ha levande mål.



Nu ska jag på stan...bränna lite cash! Varför? Jo, för att jag kan!



tack för mej, hej

söndag 3 maj 2009

Sisten i!

Då var årets första bad avklarat! Det var kyligt första doppet, andra, som ni ser början på här, var kallt som fa-han! vad ni inte ser, men som vi gjorde var, att vi stod en stund, med vatten upp till halsen och väntade på kortet skulle tas, men vi visste inte att hon redan hade knäppt bilden då vi va på väg i! :P Så det va ett härligt dopp, men dock skönare att komma upp! Vi gjorde dessutom allt detta nyktra!


Vi hade ju tänkt bestiga kebnekaise nu till helgen, får se hur det blir. Fick veta idag att fjällstationen där bastun och wirren efter toppbestigningen skulle äga rum, är stängd! Vi skulle kunna sova i tält, slå varandra med björnris och dricka en wirre kyld direkt från yttertältet, men vi får se. Planering sker i eftermiddag.


Nu ska jag iväg och åka motorcykel, och köra!:D hoppas ja iaf!


tack för mej, hej