måndag 14 november 2011

Lägga nivån

Dom kommer ändå dras med mig ett jäkla tag, så det e lika bra man lägger en lägsta nivå!
Och detta är ju en familj som inte är så frispråkiga som jag direkt.

Samtal mellan mig och svärmor när familjen sitter och fikar:

Svärmor:- "och vad önskar sig du i julklapp då?"

Jag:-" tjaa, kallingar och sockar"!

Svärmor:- "jaha", säger hon förvånat över den klena önskningen. -"jaha, vilken storlek har du?"

Jag:- "23 centimeter och 42. "

En ribba har lagts, så att säga..


Beste far




Fars dag!
Grattis till pappa!! En riktig fixar-pappa! Tråkigt att jag inte kunde komma förbi då jag slöt avtal i residenshufvudstaden.

Grattis på dej!!

onsdag 9 november 2011

Ren lycka!

Mitt i bloggtorkan händer något som måste berättas. En historia om ren lycka utspelar sig på kvällen.
När man står där och det börjar sina i förrådet men man står där och verkligen pressar sig till det yttersta. Och det är de absolut sista dropparna som får den lilla bajspricken att släppa från porslinet. Man har börjat gunga lite med benen för att framkalla lite extra ammunition till målet och de är de absolut sista krafterna som nedkämpar bajspricken. Lyckan man känner. Över att vara man och har den talangen att kunna städa efter sig och ha kul samtidigt. För kul, det är det. Det är ALLTID kul att vara en vinnare.


onsdag 2 november 2011

Wordfeud

Utmana mig på wordfeud, fackers!!

Stekarn AKA "schtek meister" (på wordfeud)

I whopp ya ass niggha, I whopp ya aaass!



fredag 28 oktober 2011

Snabbt nu!

Sitter på en tapas restaurang! Eller, sitter på toan på en tapas restaurang! Har ätit mig så jävla mätt! Musslor, kalvrygg och lamm racks och massa annat! Så jävla mätt att jag måste till att skita. Ville bara säga det egentligen.
Stek out


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 26 oktober 2011

"pain"




Det är INTE okey att träna barfota. Barfota som i utan sockar! Fy fan så vidrigt! Jag tänker på svamp, kalla grisfötter och äldre herre!

Är det någon jävel här som tränar barfota?! Bra... Som jag misstänkte. And lets keep it that way..

tisdag 25 oktober 2011

Mys-Dojjan!




Jag har tänkt. Skulle det inte vara kul om vi började klä ut oss på alla helgona? Typ förklä oss till ngt helt annat än man egentligen är! DET skulle väl va kul? Tycker det är en bra ide jag.

Snart så!

Snart är denna lilla böna åter i husses armar! Till och med saknar hennes ohyggligt vidriga gasutsläpp. De luktar död, potatis och äldre herre!
Skulle aldrig lärt henne käka cheees doodles! Fi fan.


Lägg gärna märke till sheriff stjärnan! Kände att jag var lagen den dagen. Och så fick det bli. Den som har sheriff stjärnan får bestämma!


(ingen hund skadades under fotandet, trots nos-placeringen)

måndag 24 oktober 2011

Nya moderaterna!

Ja då har då ÄNTLIGEN den nya Kalendariumet för resten av oktober kommit! Hungrigt har jag läst igenom all dess intressanta och ypperligt finurliga upptåg man kan följa med på! Här har ju flera personer, finansierade av våra skattepengar, suttit och pressat sig till det yttersta för att sätta en liten extra touch på vår vardag som möjligt! Och ni kan aldrig tro vilka pikant påhittiga moderater vi har! Häng med bara så går vi igenom årets agenda!




5:e oktober: Studiebesök på martinssons trä! Att se Bygdsiljum är ju aldrig fel! tror dom tom har ett fik där! Men här är det viktigt att ni anmäler er i tid!


12 oktober: Invigning av den nya partiexpiditionen! Gör er fina och hylla den nya expiditionen! Lättare tilltugg kommer erbjudas! (dvs troligen salta pinnar. Ett frågetecken här kan ju dock vara om man är allergisk och var denna anmälan om ellergi kan göras så man kan få en mugg popcorn istället eller dylikt).


24:e oktober: (M)ånadsmöte! Bara humorn på denna festliga och pikanta överskrift säger väl allt om hur kul detta möte kommer bli! Men tjo och stoj undanbedes till pauser och efter mötet.


29:e oktober: Kampanj i centrala Skellefteå! Här är jag iaf säker på att det finns ett fik! Och här kommer månadens tyngd ligga! Och här får man dessutom låna en M-jacka om man inte har någon! Jag har dessutom vuxit ur min M jacka, har nämligen Large nu, så någon kan ta min! Sen tar vi en fika på stan innan dom stänger 16.00!


31 oktober: (M)ånadsmöte! Hahah! Det e lika roligt varje gång! (M)ånadsmöte! Heheh!


Upp till kamp kamrater!! Moderat i kvadrat 4-ever!

(om ngn undrar varför jag fått hem denna blankett så är det inte för att jag är politiskt aktiv, utan för att att jag tror jag blev medlem eller intresse anmäld på fyllan en gång! )



söndag 23 oktober 2011

Livet från andra sidan

Jag har länge tänkt. Hur är en krogkväll utifrån en vakts ögon?
This is stekarn going vakt!



Jag gillade det! En hel del saker att skratta åt efteråt! Vilka jävla pajasar det finns! Men underhållande!
Sen när en kollega efter avslutad natt ställde fram en sprit 85 flaska till mig och jag först spritade händerna därefter mina kinder så kollade han frågande på mig. Jag kollade på den tredje kollegan som jag tidigare under kvällen frågat "har jag läppstift på kinden?", så skrattade han bara och förklarade.

Så, jag säger bara: när utelivet är kasst, så var inne istället!

This is stekarn, som är jävligt inne

söndag 2 oktober 2011

Aj aj..

Aldrig mer ska jag trolla på fest när jag är onykter. Svårt brändskadad är jag numera. Meeen ska det bjudas upp till fest så ska det.

Men det är inte därför vi är här, utan för att hälsa min nya följeslagare Charlie välkommen! Charlie är en tik! Alltså en tjej. Och de som inte tycker en tjej kan heta Charlie kan ju bara ta och dra ngt gammalt över sig!!






Välkomnar Charlie med ett fyrfaldigt stekande! Hon välkomnas, hipp hipp steeek, steeek, steeek, steeek!!

måndag 26 september 2011

MMA




Var på MMA gala i helgen!

Riktigt kul att se! Och fick med mig damen, så hon får se vad jag sysslar med. Hon vet ju iofs att det e ngt som man kommer hem med blåögon och spruckna fläskläppar av. Men nu vet hon precis.
Och nästa år ska jag stå där.



lördag 17 september 2011

Älgmötet

Haha! Vilken dramatisk rubrik! "älgmöötet"!
-Årets älgjakt var inne på sin tredje helg för brände jaktlag. En av de yngre killarna i laget blev placerad på pass 2, ett riktigt skitpass tyckte han. Alldeles vid en bäck.
Till det porlande ljudet av bäcken tog den unga jägaren och bajsade i en skogsdunge alldeles vid passet. Passet som låg vid gränsen till ett annat jaktlags marker passade den unga jägaren ypperligt. Han gick nämligen över till deras sida av jaktmarkerna och lämnade en rykandes hälsning till dess jaktlag.
Och aldrig hade han planerings-skitit så passande. Bara en stund senare hör han det knakar i skogen! Älg!, tänker han! Med vapnet i handen ser han en tjur uppenbara sig 30 meter ifrån honom! Älgtjurar var vid tillfället inte lovligt, varpå den unga jägaren inte kunde skjuta älgtjuren som kom emot honom.
När tjuren bara var 6-7 meter ifrån honom reste sig den unga jägaren, visslade och viftade för att inte bli översprungen!
Det handlade nu bara om sekunder innan han skulle bli varse om tjuren skulle vända eller attackera!
Han vände...

Kontentan av denna historia är: skit alltid innan du sätter dig på pass, annars kan utgången av jakten bli till din nackdel.


På andra sidan bäcken där det är jord vid vattnet vände tjuren när han var påväg över bäcken.

Detta är stekarn som samtidigt skickar en extra hälsning till estersmark jaktlag! Hehe

Tänkvärt

Kanske är där jag hör hemma iaf...



söndag 11 september 2011

Livet är en fest

När jag kommer hem efter 13 timmars jakt så står brors hus tomt sånär som på en hund, Doris.
Jag och Doris känner att äppelpaj hade varit jävligt fint och då blir bror och hans tjej glada när dom kommer hem från bröllopet. Dom ska inte bli så sena säger bror.
Bror säger att dom kommer hem rätt tidigt för han ska inte dricka.
Men jag var så jävla trött så jag och Doris lägger oss i soffan och käkar pizza och ser tv.
Bror som är på bröllopet nykter kommer bli så besviken när han inte får ngn äppelpaj.
Eller...



Fick denna av hans tjej runt halv tio. Och jag vill bara säga dig en sak bror:
Om du ska supa dig redlös på bröllop, så se då för fan till att inte se ut som en idiot! Du har ju för fan inte slipsen på huvudet!
Lär och gå vidare...

fredag 9 september 2011

"inte som med dig"

Är hos bror för ännu en jakthelg! Börjar med lite mys-bus-mys-bus med Doris, aka dojjan!
Vet inte om det e för att hon e i löpen eller om hon verkligen saknat mig.
Och om det nu är så att hon verkligen saknar mig så är det ju inte för mina tillgångar, utan för att jag är jag - stekarn.









- Posted using BlogPress with dojjan from my iPhone in bodbysund

måndag 5 september 2011

Älgjakt

Jag hade gjort allt. Facebookat, fikat, kissat 2 ggr fast jag inte ens behövde, lekt att det kom en älg och siktat, ätit chips och även bajsat mot en treårig tall.
Så jääävulskt tråkig älgjakt kan vara... Så jag tände en eld. Men det roligaste var att kissa på den när den började avta! Det var kul! Kanske tänder den igen bara för att få slanga lite till på den! Blir ja kissnödig igen så kommer jag göört!
Då kan jag räkna en av kiss-släckningarna som vaskning.




Eld, kiss, eld, kiss, eld... App app app!! Dont forget to kiss! Thats the sound of the älgjakt!
Gäller att vara ansvarsfull i skogen!



lördag 3 september 2011

Painted black

Har varit upptagen på senare. Jag har målat.
Och den här gången utan plastpåsar på händerna. Det var med jäklar stekig spjutspets teknik jag spacklade och målade. Om man fixar en vägg och målar den åt en som äger ett måleriföretag då vill man fan inte pissa i färgen så att säga. Eller som vi rutinerade målare säger "facka inte upp tavlan".
Men det blev succé. Givetvis. Jag är nog satt till denna värld för att kunna precis allt. Allt jag rör vid tycks bli till guld. Och, det är min lott i livet.

Snart börjar älgjakten... Räkna med bloggande.
Stek u all
//


- Posted using BlogPress from my painted iPhone

onsdag 24 augusti 2011

Jävla underklass dryck!

Kommer man hem efter att ha kört bil en jäkla bit, sent in på småtimmarna. Sugen på the, och vad finns? Jo, påsjävlarna är slut så man får dricka nå jävla the på lösvikt! Sila skiten mellan tänderna som om man var en facking val som är ute efter en munfull krill!
Inte bara det! Det här the'et har en lätt bitter eftersmak av underklass! Fattar inte vad det gör i the-hyllan! Jag är inte nöjd. Arbetarklassen smyger sig allt närmare, och jag har onda föraningar att detta inte är det sista jag kommer bli besudlad av.
Jag får vara på min vakt, annars är vaskandet snart över!





- Posted using BlogPress from my iPhone in my schteksomeness

lördag 20 augusti 2011

En kopp choklad...om du vill vara dug själv för en stund

Ahhhh, en kopp choklad på sjön! Det tycker jag om!


Vissa skulle kalla det här en dröm tur och "rivieeeran". Jag kallar det en vanlig tur på sjön. Man har ju som vant sig.


Och när jag fått fisk, ja, då krokar lillebror av den så jag får fiska vi (fick en fisk till nu) ja, hur som helst. Då får jag fiska vidare.


- Posted using BlogPress from my iPhone on the lake

Inskjuten...

En sak som rensar tankarna är att lägga sig på skjutbanan och få andas lite krut. Men vädret var sådäääär, så det fick bli två testskjutningar bara.


Här är andra 3 skotts-serien. Ypperlig träffbild. Bössan går rakt i år med. Mången djur kommer falla offer för mig, Stekarn! Och ingen, INGEN ska ta äran och härligheten ifrån mig! Allt är mitt! Mitt! Och MIN dusch-jävel! Ja, ska lugna mig nu.. Sängdags.


- Posted using BlogPress in the name of my awesomeness

fredag 19 augusti 2011

Varning!!

Jag vet att jag kan upplevas lite dryg ibland och kanske lite o-ödmjuk. Men det är inte så, det är egentligen upplevaren som är lite mesig och för svag självkänsla som upplever mej som dryg och o-ödmjuk. Men ni ska inte känna er dumma! Som bevis på att jag inte är bitter så ska ni få ett ypperligt råd!
Köp inte gym-kläder för 2000 för skoj skull!
Jag köpte nämligen märkeskläder till träningen i förrgår för dryga 2000 spänn och nu idag, hipps vipps, en synlig finne i pannan. Ja, så går det visst...
Snyggast klädd på alla gym jag är på, men dock en röd rodnad i pannan. Ta mitt råd kamrater.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 17 augusti 2011

Gubb-tjiiiiv!!

På mitt tidigare jobb är det väldigt viktigt att man inte tar ngn annans dusch. Nu snackar vi sjukt viktigt! Man sitter på samma stol i kontrollrummet, man äter vid exakt samma bord och man duschar absolut i samma dusch man alltid använt.
Men en gubbe har jävlats med mig. Och hans jävla traditioner och ritualer som alltid görs sticker mig i ögonen. Går in i omklädningsrummet, sätter på duschen, hänger handduken över duschväggen och går in i bastun för att sedan duscha.
Och han är alltid först in i duschrummet, så jag var tvungen att göra som sådant för att störa hans ritt.
Han såg inte snäll ut i ögonen när jag stod i hans dusch sen...

Min dusch gubbfan, min dusch!!!



söndag 14 augusti 2011

Can U kick it?

Som så många andra födda med dessa krav att vara till synes perfekta måste jag oxå ta en paus ibland. Komma ifrån vardagen. Och nu låter det kanske konstigt att jag vill komma ifrån min vardag, men även min tillvaro måste pausas ibland.

Så när andra tar en skogspromenad, matar änder i parken med lite (inte för mkt) bröd eller vad nu låginkomsttagare gör då dom vill komma ifrån, så tar jag en tur på min Yamaha 250 YZ. Tror den heter så iaf. Vet inte. Jag betalade den, kör den och resten behöver jag inte ha koll på.





- Posted using BlogPress from my awesome stekar-iPhone

fredag 12 augusti 2011

Missing in action!!!

Jag har borta mina dollares! Alla mina fick-pengar har försvunnit! Någonstans i mitt rum måste dom vara! Jag e så kass på att leta att jag nu vänder mej till er!Tänkte att dom borde ju säkert vara på skrivbordet någonstans. Brukar lägga dom där.. men nu, ikket :/




Jag minns att jag lirade ngn skön house-dänga på Ipod dockningsstationen. Tror det var Steve Angelo. Bra låtar. Sök på "size matters mixtape" på spottan!





Sist hade jag på mej Tiger-kavajen.. men vet inte om jag handlade på kort eller kontant. Och
vad köpte jag...? Kan det ha varit min peak-piké! Den e jag nöjd över! Men den e oanvänd än :(



Tänkte jag kanske la dom på ngt udda ställe... typ bland tränings sakerna. Men vad skulle dom egentligen göra där :s



Kanske bland kosttillskotten! Där är jag ju och nosar varje dag! Där kanske dom är! Kika där!!




Där var dom alltså inte.. :( Kanske glömde dom i ngn av påsarna? Kolla i den blå GANT- kartongen till höger också! Kolla !




Ger snart upp! :( Vars är mina pengar!

Fast jag spelade ju lite playstation 3 igår... kanske bakom hemmabiosystemet!! Kolla där bakom! Även bakom dosan!


Ni e ju skitkassa ju :( Were´s ma money!!?




Dääääääärrr!!! Där är mina fickpengar! Gud så korkad jag var! Kollade inte i mina egna fickor! dooooh! My bad! Jag ber om ursäkt! Eller nej, förresten! Jag KÖPER er ursäkt!


Cash is king, madda fackaaaaaas!!!






Booonde





Steg upp tidigt för att hjälpa mor att lasta hästen för att skos. Alla finare familjer bör ha en häst.
Den symboliserar lixom välståndet i ens ekonomi. En häst är dyr och är dyr att hålla igång. Det visar då att man har en god ekonomi och hög status i samhället.
Äger man istället en hund eller oh herregud, om man endast äger en katt! Ja, då ser ju middags bordet en aning tunnare ut, om man så säger...


onsdag 10 augusti 2011

SÅ.SJUKT.TRÅKIGT



Helt galet tråkig tid på dygnet. Man önskar att man fick lite fritid för att hitta på ngt, men när man får det så är det på kvällen. Och då är allt stängt, vissa ska jobba tidigt dagen efter, andra ska sova och själv sitter man som en vanlig dödlig och har tråkigt.


Hade jag inte lovat morsan att hjälpa henne med att sko en häst imorgon så hade jag dragit och tränat.

Senaste gymklädsinköpet här! Riktigt nöjd med linnet, dock så har jag inte hunnit sola ngt i sommar typ. Lite i början bara.
Och dessutom! Har inte ens packat upp mina nya Morris byxor (erre, du kommer älska dom!!), mina nya peak-shorts! Men invigt de nya tigerbyxorna som var så svååårt sköna! Stekigt sköna! Som kotletten i STEKpannan!

nah, nu ska ja skjuta mej i benet och se vad som händer!



tisdag 9 augusti 2011

Påminnelse


Tycker det är härligt då man påminns om ens finare klass. Vi A-människor i vårt samhälles fack.

Även när jag sitter ensam hemma lägger jag besticken 20 över 4, i vana att ngn skall avlägsna min tallrik åt mig.

Det är en vana. En god vana.








onsdag 3 augusti 2011

Lyssna snabbt!!

Är på en fest! Facking low trash fest! Dom har bjudit på vin PÅ LÅDA!! och i facking plastglas! Jag har smitit iväg på toan! Snälla ring min mobil och säg att min katt fastnat i fönsterkarmen!
Dom låter mig inte ha skor på inne och dom visste inte vad Armani va!
Hellvete, ngn knackar på dörren! Snälla få mig från fattig festen! Värden har snedfylla och sa åt mig att ta mitt liv tre ggr. This is not the place to be!
Måste sluta så dom inte tror jag bajjar!



- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 2 augusti 2011

Sommarklippt, men var är semestern?




Ser fram emot en resa till vintern. Thailand verkar det bli! Längtar så jävla mkt till en skön månads semester och slappning med sol och bad!

Avslutar med ett härligt citat från damen:

"man ser på en person om den har fejk eller inte. Och det syns att jag inte bär fejk"

När jag påpekar att alla kommer tro att handväskan hon ska köpa för 24 000 är fejk!
Kan man annat än gilla kaxigheten!


måndag 1 augusti 2011

Är det bara jag..

Eller är det inte alls töntigt att redigera en bild om man har en super ball ultramedia bildredigerings app?!


Är den här bilden ngt annat än jävligt ball så vet jag inte vad som skulle kunna vara BALLT! vilket jävla fult ord btw.. Den här bildens STEK!
Pure awesomeness!
Kan inte ens förstå att ngn iinte tyckte det!

lördag 30 juli 2011

Nytt hatobjekt

Då jag kom på gymet idag så ser jag den finniga snorungen som går runt som han äger gymet, stönar och stånkar och svettas som fan.
Idag gav jag han en less blick som verkligen sa vad jag tänkte: "är så sjukt less på dina stön, ditt hockeyspelar utseende och vidriga väsen". Det funkade. Han höll sig undan.

Men så kom en annan kille.. Den äckliga fan till råtta tog så mkt plats att jag klämde mig då jag körde en övning.
Du är märkt. Visst, du var där före, men det är mitt facking gym !!!




tisdag 26 juli 2011

En riktig heldag med Fredrik!

Först lunch på kallholmens restaurang! Sen vidare till stan för en fika :) trevligt värre!


Sen gocart lite sådär spontant! Sjukt kul! Men när jag skulle upp med lappen, som är kvitto för att man betalat, så var det facking borta! Hade tappat den!
Men då kom en norsk unge och gav mig den som han hittat! Sjuk tur? Orka kvista iväg i overall och betala en ny då dom just ska starta maskinerna!


Sen åka lite hojj! Awesome!!!

Och efter att vi dinerat såg vi film! Myste ihop oss i en 120 säng med en påse godis! Filmen sög, Fredrik somnade men det var jävligt trevligt ändå!
Längtar tills han flyttar till Sverige igen.


söndag 24 juli 2011

Never Walk Alone

Festa med lillebror är som en blöt haikiri! Han tar iaf alltid hand om storebror :)

Vill storebror ha en fruktdrink med frukt, så ska storebror få en fruktdrink med frukt...och ett pommes :s


Men varför valde vi att gå på en sandig skogsväg när vi skulle hem? Asfalt!?!


Var på skellefteås stolthet ikväll! Trästocksfestivalen. Men hade jag vetat att det var emo-kläder som gällde för kvällen, hade jag ju valt att lämna tigerkavajen hemma!

torsdag 21 juli 2011

Somliga går med trasiga skor

Men inte jag.
Och appropå det. Vilka idioter tänder eld på en container med kläder som ska skänkas till behövande?! Jävla skellefteå! Och jävla glin!

Jag har en påse med kläder jag inte vill ha längre. Vi pratade typ J. Lindeberg kläder... Huvva! Ja ni hajjar! Och den påsen tänkte jag lämna i just den containern för ett par dar sen.... TUR....
Afrikanerna har fortfarande chansen att få äga sin första J. Lindeberg Tröja med V-ringning!

Klick kluck stek klick säger dom. Ostek säger jag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 8 juli 2011

Längtar efter barn!

Vilken morgon! Kollar på mobilen när jag vaknar och världens sötaste guddotter i ett MMS i sin nya fina sommarhatt! Man blir svårt barnsugen när man ser gudbarnen!


nä, nu ska jag ut i solen!


torsdag 7 juli 2011

Jag avskyr människor



Nu är det gymdags. Och jag vill passa på att bara lite kvickt säga detta.

JAG HATAR HOCKEYKILLAR SOM TRÄNAR PÅ GYM.


Så, då var det sagt. Nu känns det bättre.


Har bestämt mej redan nu, innan jag åkt att vara svårt dryg på gymet idag. Inte svara på tilltal och kolla på allas armar och sen le.

Köra Ipod på armen och hög musik så om ngn kommer förbi och jag ser dom rör munnen och ser på mej så kollar jag på alla med samma blick. "Med- de- där- armarna- ska- du- ha- gode- stor kuk- för- att- få- köra- mellan- mej- innan- jag- är- klar- blicken!"

Manlighet mäts bara på två sätt.


This is stekarn signing out

Ångest....

Det kändes så jäkla bra allting. Jag som trodde vi hade det så bra där nere. Allt gott vin. God mat. Fina uteställen. Den fantastiska atmosfören på östermalm. Och allt annat... men så kollar jag in vimmelbilderna från Stadsfesten och det känns inte alls lika bra!
Varför var jag inte där?! Vad trodde jag var så roligt att jag missade detta!? Årets händelse i norrland! Och jag missar det!
En jävla ångest, DET e vad jag har!