onsdag 15 april 2009

From bitch to bull baby! Allt tack vare Horsepower!

Hade ju tänkt mej upp för kebnekaise den 25:e, men ser ut som den skjuts upp. Har tydligen prickskytteutbildning den helgen. Ligga ute i skogen och kräla i lera och härja! Det är fint! Hade varit fint om det va senare i sommar så man kunde få ligga på annat än kärlhård backe. Får väl bryta mej en grankvist eller något.



Ska dessutom döma av pulvren nu.

*Double Pro. Långsamt protein. Funkar helt okey. Tar det morgon och kväll, och känns som man är tankad hela tiden. Kan vara psykiskt, men det e ju viktigt att det känns bra.



*Horse power. Ska först beskriva känslan.

1. Du dricker 5-6 klunkar utan att andas, sen då du slutar dricka och smaken kommer... Som en round house kick the the face av Chuck Norris. = very baaad.

2. Det sticks på läpparna som om du just druckit saltpetersyra och du haft torra läppar.

3. Efter ca 10 min, börjar det sticka i ansiktet..rätt ordentligt. Sen sprider det sig i hela kroppen. Och du pratar aningen snabbare och mer än du brukar. (avråder trots det blyga att använda innan date, då stickningarna kommer få dej att känna dej som en skabb-smittad hund och inte en snabbtänkt, talförd don juan)

4. Uthåligheten och styrkan känner jag höjs! Med andra ord, den får 4 toast av 5 möjliga!



Vem fan va det som kallade den fiskmat?!?! ;)



På jobbet går allt bra, ska bli upplärd så jag kan med kundtjänsten och lite sånt också. Så det blir bra. Blir nog i sommar. Skickar med en bild på två kollegor då vi i fantomens hastighet har plockat färdigt och avnjuter lite sol på lastbryggan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hm det var konstigt... tror den släpptes 2007-2008 om jag inte minns fel ;)