måndag 6 april 2009

Nya inköp!



Så var vi inne jag och min polare F och kikade på ett bälte till honom på Better bodies. Och inte kunde jag hålla mej inte. Kollade först in ett par brallor för 1000:-, men dom satt inte så bra,så får köra lite mer benträning innan dom inhandlas. Men däremot så blev det ett långsamt protein samt ett kreatin/före-träning-pump-pulver! Nyfiken som fan på det. Se vad man får för 600:-!


Så slutnotan blev på 850 kr.









Jag vill här bara poängtera skillnaden mellan inköpen med de man är och handlar med. När jag var med tjejen så blev detta:


Så, min slutsatts är nog att vi killar lätt blir överdragna över till den feminina sidan av våra tjejer, då vi egentligen borde sortera verktyg i våran verktygslåda!
Och till den som anser mej vara lite homo då jag köpte spa produkter: Min verktygslåda är större än din och jag har en slagborrmaskin!

4 kommentarer:

Anders sa...

Som svar på kommentaren så skyller jag på dåligt väder och en otränad kropp! Var helt slut efter 7-8 timmars slalomåkande i långfil!

AnnaKarin sa...

Jag skulle gissa att du för 600 kronor får pulver som innehållsmässigt inte skiljer sig mycket från fiskfoder :P förlåt om jag förstörde din dag hehe

The Man On The Hill sa...

kära vän... nu är det såhär, att det e ju för fack sake "horse power"!! Man hör ju på namnet att det e the shit!:D

Anonym sa...

Kratin är för veklingar !!!
RAW är bäst utan tillsatser eller protein mjöl.. Se på mig Stark som feeen. hähähähä

/Donnelito