onsdag 27 maj 2009

Patrask!!

Ah hallå! Det är jag med för mkt pengar på banken igen. Jag är på dåligt humör, därför kommer det inget kvittrande inlägg.
De första som ska kapas vid fotknölarna är de svettiga svinen som går med kvicka hurtiga och äckliga steg på gymmet och suger på sin vattenflaska. Inte sällan har de även det förbjudna, handskar! Jag är nämligen i en träningssvacka. En svacka som inte ens mitt lysande preparat "horse power" kunde rädda mej upp ur. Jag anser att dom borde ta det i biakt och lida med mej och inte göra det jobbigare för mej. Har dom ingen aning om vem jag är.
Spelade squasch idag. Blev mosad. Men det var kul. Gjorde dock illa ryggen lite. Men snällaste sjukgymnasten ska hjälpa mej imorrn! Nice!
Lyckades hålla igång hela dagen så jag inte skulle somna då jag stigit upp 4 i morse. Men mätt som en knubbsäl efter kräftskiva så la jag mej på soffan. Misstag nr 1. Tjejen svarade inte i mobilen, så jag tänkte vila en kort stund utan att somna. Misstag 2. Hur ofta fixar man det?!
Så det blev en timmes sömn så här på kvällen. Får se om jag somnar tidigare igår, halv ett.
Jo, sen har jag ovikt tvätt här. Ngn som vill tjäna en slant?
Sen är det ju det här med Brännbolls tjaffset i helgen. Vafan kan dom bara inte slå sönder några bilar,bränna gamla sletna soffor och spela lite brännboll fredag kväll och sen får det vara bra?! Måste dom stå på varenda öppen yta umeå har och slå bollar till varandra och "träna". Jäkla trans-tjaffs! Ska gömma bilen sen vara på utbildning, så jag behöver inte kännas vid ett sånt här beteende. Men man märker ju hur nära vi är djuren.
Ska innan jag slutar bara kasta lite snabba bollar,så här passande till brännbolls tramset, som e så löjligt att jag väljer att kalla det brännbolls transet.
*Måste dom vara så livströtta dom som svarar i telefonen för facket? Har jag tänkt betala nästan 800 spänn för ingenting så kan dom åtminstone vara trevlig.
*Ni som kastar discgolf, som för övrigt är ett konstigt ord. Ni ska sluta kasta 200 meter utan att ha kontroll på eran freesbee. Det gäller dej med Big A! Im watching u....
* Till slut... Om ngn tycker jah skriver för sällan, så serjag fram emot att ni tvättar min tvätt, viker mina kläder,lagar min mat,hämtar och rastar min hund,srädar min lya och kliar min rygg. DÅ ska ni få se på inlägg! Ngn intresserad?

Heil ceasar, im out

4 kommentarer:

Johan sa...

Ja ä inte bitter!

The Man On The Hill sa...

hahah! Du var snabb som fa-han du!;)

Anders sa...

Vi har FULL koll på vars vi lägger våra diskar. Ibland lägger vi dem bara brevid andra personer som råkar vara och traska på våra banor!

The Man On The Hill sa...

Vadfalls!!! ERA banor?! Nästa gång du står på en av kullarna på mariehems ängarna så vill jag att du tyst för dej själv säger: "allt det jag ser, allt som solen rör vid...tillhör Niclas!"