torsdag 30 juli 2009

Från klarhet till klarhet

Det är lixom inge snack. Jag ÄR stek! Ibland blir jag lite rädd för mej själv typ! Jag imponerar på mej själv gång på gång! Någon hälsar på stan som jag inte vet vem det är.När jag lagar mat så kan jag plötsligt både röra om grundsåsen samtidigt som jag vänder korvarna. Jag är nyvaken, bara kollar med ett öga, kissar- och träffar allt!
Det är sånna saker som får mej att high fivea mej själv. Jag är en jävla hjälte!

Men då kommer vissa dagar... Då ingen hälsar, såsen bränns och det skvätts på golvet. Det gör inget. Jag är fullkomligt likgiltig inför sådana dagar. Jag vet, ni vet, att stek- det går varken bränna eller skvätta bort. Jag är stek.


Och ni som tvivlar:
.
Amazing facking stek!!! Jag är ju helt galet orädd! Äta godis utanför folktandvården! Hooooyya! Just bring it!!
Ah, nu ska jag klappa mej själv på axeln, dela ut 1-10 på stek-skalan och sen lägga mej och sova och veta, att jag är ensam i öfverklassen med en stek-ability på 10 stekz.
.
Stek out ( får fan rysningar när jag säger det. Stek. )

onsdag 29 juli 2009

Svar till Paris BFF

" D´Ah! det är faktiskt TTYN - talk to you NEVER! Medelklass!!:) "
// Paris BFF

Så ja...vars ska jag börja....

För det första och det som berör mej mest är, att jag trodde fanimej jag var den enda som råkat vid ett tillfälle sett det programmet. Att det sitter ngn mer där ute och ser på "Paris hilton BFF" är helt galet. Nu ska jag rädda dej lilla vän, så lyd detta råd: Do never look at it agaaaain.

Den andra nageln i mitt öga är, att vid det programmet jag såg, så sa hon faktiskt TTYS- talk to you soon. För hon tyckte mkt om henne men trodde hon trivdes bättre hemma. Så dom skulle fortsätta vara vänner.

Nu ska jag gå och spöa mej själv för att jag skrev ett inlägg om Paris Hiltons program som jag dock bara kollade på för att få en stor glimt av hennes enorma 44:or.

tack för mej, hej

Och jo... medelklass... hehe, bra försök. TTYN;)

tisdag 28 juli 2009

Bevis på stek

Ringde och klagade på ett taxibolag idag. Gumman berättade om sitt missnöje med dom från i helgen men sa att jag inte fick säga något till dom. Förlåt älskling... men jag.. fan nu gjorde jag det igen. Säger förlåt, sen kommer ett MEN.
Men jag kör nu, jag låter ingen vara dum eller ngt med dej. Så jag ringde dom, berättade vad jag tyckte, och nu får vi hemskickat taxibilljetter! Vinst! Förlåt, men jag kunde...fan, igen. MEN jag kunde inte låta dom göra det! FÖRLÅT.

Angående mitt inlägg om att plocka upp pengar från gatan:

Käkade en härlig buffé på en restaurang nere vid kajen idag. Minns inte va den hette dock. Helt okey mat ändå. Och då jag gick, så ser jag en tjuga ligga på golvet vid buffé bordet. Ingen i närheten, men kanske ngn som såg. Tog jag upp den? Absolut inte!! Min gräns passerade inte vid 20 kr alltså...

Nu ska jag sova...är snor-trött.

Säger som Paris Hilton: TTYL (talk to you later). Haha, tönt! Och inte är du i närheten av min dams snygghet! OCH! Hon har små söta fötter!

skit på er så hörs vi imorrn! :P

Eagle one out




måndag 27 juli 2009

söndag 26 juli 2009

Svininfluensan kan ju bara skita på sig...

... för jag är riktigt jäkla bakfull. Länge sen jag mådde såhär efter en fest.
Kan ha varit de 2 skumpa flaskor jag och F gjorde slut på, eller drinkarna jag gjorde under middagen, ölen på krogen, eller snappsarna emellanåt. Ngt fick mej att må som en utskiten korv.

Hade "hemlig" fest för prinsessan igår. Först på dagen blev det vollyboll och lekar. Sen på kvällen blev det grillning sen utgång.
Utgången blev helt galen! Först dansade vi så vi va dyng-sura i svett, sen blev det lite vattenkrig på dansgolvet och sen va jag så inne i dansen och så uppe i varv att jag tyckte det va en bra idé att dra en öl över mig.Dyng-blöt hela jag... Beer-shower! Var en bra idé då, fortfarande en bra idé!

Men heute abend när jag vaknade... fy fa-han... Hungrig kastade ja i mej lite mackor och yoghurt, som jag sen skänkte till porslinsguden. Sen för att vara säker på att livet skulle le mot mej så tillbad jag Honom ett par gånger till. Vid två tiden då jag kunde ställa mej upp från min fosterställning, så försökte jag få i mej något. Men nu tänkte jag till! OM det ska upp, så ska jag fanimej äta något gott iaf! Så kokade mina favoit nudlar! fank you, china!

Så nu, då jag är människa igen, så ska jag sova... vakna till en ny dag! Och inte känna mej ny-ut-bajsad!


Fest-stabend!
Skumpa?
Facking sprätt it!
Gött...

lördag 25 juli 2009

Jag kom, dom såg, jag stekte

Detta mötte oss på centralstationen i sthlm! Tänkte steka förbi bara och skaka på huvudet och säga " ah föh fa-han, finns det norrisar heeer!
Men stannade och kramade A och R istället.


Kvällen hängde vi bara. Sen tog vi en rejäl frukost för att entra stan!

Efter stan blev det facking grill!
På väg till....
... Grönan!
Jag sköt,
...jag vann,

...jag vann mer
...jag vann mera!

Sen blev jag rädd. Berg-och-dalbana....

90 sek, 800 meter,30 meter ovanför marken, 90 km/h timmen och 4.5 G-krafter senare var jag glad!

onsdag 22 juli 2009

Jävla råttor!

Jag har egentligen inte tid nu att skriva, utan borde ta tag i lite annat, men jag måste lämna plats för en viktig sak:
Era jävla råttor på if... !!

(Innan jag skriver detta så ska ni ha klart för er att det inte handlar om pengar, utan principen.)

Jag har en försäkring hos if för alfa, som kostar 1492 kr/år med 24% bonus. Alfa blev som ni kanske läst sjuk, och bonusen gick ner. Givetvis. Men! Dagarna innan alfa blev sjuk så fick jag det nya inbetalningskortet från if för årets försäkring. Jag betalade inte det direkt, för det skulle vara betalt först 26:e juli. Efter att alfa blivit sjuk så kunde ni ju ge er fa-han på att dom kvickare än en mus springer fram och stjäl ost, skickar en ny faktura, nu på 100 spänn dyrare med sänkt bonus. Det är sådär okey... Då frågar jag hur det kommer sig att min försäkring är 300 kr dyrare än för 3 år sen, trots att jag har bonus på 24% nu. Då svarar hon att veterinärkostnaderna kanske ökat eller att taxen är mer skadedrabbat numera. Då svarar jag att de andra försäkringbolagen inte höjt sina. "Det kan inte vi ansvara för vad de gör" får jag som svar. Men hur kommer det sig att ni höjt min försäkring så mkt då, säger jag. "Det har jag ju just svarat på ju!" Jävla otrevliga hus-mus! Nä förresten, jävla skogs-råtta!
.
Nu byter jag försäkringbolag!!! Svin!
.
Ni som väntar på stekarbilder från sthlm... lägger in dom ikväll. Kankse.
.
Måste fan bryta en arm på ngn på if nu!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nä, det är ingen råtta, men jävligt lik! Det var den bandagerade armen ja va ute efter.



måndag 20 juli 2009

värdelöst!

Hinner fanimej aldrig lägga upp det efterlängtade inlägget om stockholm... Just nu sitter jag och snackar jakt med janne V8:a och gumman bygger ihop min nya soffa. Jag står för jämnställdhet, precis som ni feminister. Och det vore med skamm i blicken jag skulle säga att jag byggt den själv om ngn fråga. Så nu slår jag ett slag för jämnställdhet. Låt kvinnorna bygga!

Nä, nu ska jag arbetsleda lite!

Inlägg om sthlm kommer TROLIGTVIS imorrn...

bygg out

fredag 17 juli 2009

Nu så...!

Väskan packad, stekar glassögonen putsade... Nu blir det karneval i sthlm!!!:D

Om jag inte är hemma kl 12 på söndag, så vänta till halv fyra och möt mej på flygplatsen då!

Im rocked out

torsdag 16 juli 2009

pack-update

Jävlar! Höll på glömma å packa midjeväskan. Så jag kan ha portmonän någonstans när vi går på karnevalen, grönalund!

Packlista!

Då ska vi se... Ska tvätta (eller inte bara jag) och sen packa lite ikväll.
Men är inte riktigt säker på vad jag ska ha med mej då jag ska till hufvudstaden.

* våldtäkts-trosa- check
* Kalsonger- check
* sockar- check
* twinrix (mot hepatit A. skall tas 4 veckor innan,men bättre sent än aldrig.) - check
* stekar glasögon- inte check. Måste ha dom till jobbet imorrn
* champagne ( Till frukosten på lördag och lördag kväll)-check

Är inte så säker på vad jag ska ha med mej mer... Men för min del så är det så att om jag har med mej kortet så löser sig allt.
Som jag sa till mina föräldrar innan dom åkte med motorcykeln mot Kroatien: " Ring om ni behöver pengar till en ny motorcykel". (Den dom har kostar runt 100 000).

Förresten, har ngn av er sett mitt headset? Blir jävligt less om ngn av er snott det! Då blir det att smaka på Larry-lavett
Är det nu ngn som sitter på ngt tips för vad jag ska ha med mej? Jag har ju lite medicin,kläder och mkt pengar. Men är det ngt mer..? :s


Nu blire gym!

hantel out


PS: Spiderpig, du kan vara lugn inför mitt besök i helgen, jag är nästan helt rumsren!
raaooow!!

tisdag 14 juli 2009

I´m 2 cool, and I can´t take it off

Sitter på jobbet. Bloggar. Någon kan se mej. Måste sluta.

eagle one out

måndag 13 juli 2009

Snart till sthlm

Jag och ägaren till godset vi ska bo på brain-stormade lite idag om vad vi ska göra där. Grönalund, stan (dricka öl på uteservering medans damerna shoppar), middag och ev utgång. Han var gullig nog att fråga vad vi äter till frukost! Det tyckte jag var fint!

Sen fick vi order om att INTE ta med handdukar, eller för att citera: " Ge fan i att ta med egna handdukar!". Han hade köpt handdukar för vårat besök! Naaajs!


Men nu undrar jag, som norrlänsk stekare, vad behöver jag nere i sthlm?

Våldtäktstrosa är det enda jag kommit på hittills. Har ni några tips om mer saker man kan behöva i stor-schtan? Eller var man kan köpa en våldtäktstrosa i storlek M?


Äh, jag kör! Nu ska jag visa 08:orna hur man steker!!


Facking stek out
Stockholm, nu kööm jah!

söndag 12 juli 2009

Storleken har ingen betydelse


Men det är ju alltid kul att skryta!


Efter en jävligt schysst middag igår så tog vi det piano idag. Drog förbi vännesdagarna, som bjöd på allt från grottmänniskor till vinster! Som vanligt vann jag det ja ville ha. Jag får alltid det ja vill! Den här gången ett hjärta åt min dam, och en playboy bunny:)

Då jag sick-sackade mellan grottfolket som knappast sett en stekare förr, så tänkte jag: " Vore det inte jävligt kul om dom kunde trycka in ett stånd som inte innehöll t-shirtar med löjliga tryck, eller sockar, eller hemmagjorda smycken! Jag vet att dom inte har vart i andra sidan byn sen förra marknaden, men ingen vill ha deras smycken dom suttit ute i bagar-stugan och smält ihop. Jag vill ha roliga saker! Jaktprylar, BRA filmer, tv-spel, BRA militär prylar, parfymer kanske eller kanske bara ngt humor-stånd. Begär jag för mkt? Ber jag att dom slutar med det roligaste dom vet? Att sälja t-shirtar, precis som alla andra efter den stampade jordvägen som löper genom vännes. Är jag för ego då? Skiter i vilket, nästa år är dom fanimej skyldig mej det!"
Jag har inte skrivit in grattiset till min vänn O än, som fyllt år i helgen! Tyvärr så kunde jag inte närvara själv, men det är ngt jag snarast ska ta hand om!

Jo, jävlar... middagens bilder... ska lägga upp dom här (lär väl gå åt sådär med blogspot dock):

Och tack för presenterna! En kanothelg + färddryck, så att säga! Påhittigt!
























































Spana in detta!!

Det här klippet (this one) är ju jävligt töntigt. Men kan ni tänka er. Den dagen jag dör, kommer flera hundra, ja kanske tusen personer att gå omkring i stekar-solbrillor! Det blir en dag att minnas det!

Stek out

lördag 11 juli 2009

Mjaa-ahh!

Har inte riktigt hunnit skriva på ett tag, detta för att STRAFFA er för det dåliga uppslutningen på mina frågor och mina tankar! How did it felt?!

Men nu hinner jag inte skriva ngt läsvärt. Har en middag att handla till. Det är nackdelen med att tillhöra det översta skiktet av överklassen, den s.k öfverklassen, det är att man kan inte bjuda på vad som helst. Man ska ju spegla sin personliga ekonomi lite. Svårt för mej, det skulle innebära att jag som förätt bjöd på kungsörns filé på bresserad grönslänsk paprika. Hufvudrätt, en bädd av björnbär odlade av en speciell odlare, på den en isbjörnsstek med kinesisk potatis, andligt odlade. Efterrätten... ja. Den vore min speciallite, så det håller jag på, för ngn dag kanske jag bjuder på denna meny till ngn utav er. Kanske skulle lotta ut en middag med MEJ?

ah, nu ska jag handla,sen till nya lägenheten.

Food out

onsdag 8 juli 2009

Ni har blivit lurade!!


Jag borde inte....Därför gör jag det.
.
Är det bara jag som sett igenom denna äckliga bluff? Denna vidriga hädelse av döden. Inte fan är Michael Jackson död! I denna VIDEO ( Mamma du kan klicka på den,sen när du sett klart,så klickar du bakåt) så syns det tydligt hur hans dotter,Paris, LÅTSAS gråta och snyfta. Jag har sett en 11-åring gråta, och då inte för mer än att den ramlat eller så. Och gråter man av sorg över sin döde far,så låter det inte sådär.
Jag har dessutom ägnat tid åt att kolla extra noga, och det kommer inga tårar heller. Och sen ligger det ute en video där det ser ut som att "liket" reser sig upp i helikoptern...förklara det ni..
.
Michael gjorde några sista framträdanden, och nu är han less. Han vill under gjorden. Så ge nu fa-han i att prata om hans död. Han vill vara ifred.
.
Och kan inte låta bli att nämna hur förbannad jag blev så jag äntligen kopplat in hemmbiosystemet i min ena platt-tv och tänkte lyssna på musik från MTV. Inte bara där, utan på varje jävla kanal sände dom minnesstunden till fake-döden. Jag kräks! hulk hulk...
.
Hälsa Elvis, Jacko.
.
Och förresten.... svaren på min fråga väntar jag på än. Very baaad.
.
Hur mkt plockar ni upp??? 1 krona, 5 krona, 10 krona, sedlar?
.
Nä, nu ska jag göra tidig kväll.
Sov out
.
Ursäkta punkterna, men blogspot är ju helt fantastiskt värdelösa...

tisdag 7 juli 2009

Vafalls?! Har öfverklassen blivit galen? Eller bara riktigt skitnödig?


Hela jag älskar valören av de högre graderna. HELA jag. Där inkluderas min för övrigt exklusiva bakdel. Så då jag vaknat, klivit upp och ska gå på toan, så vill jag att det första som vidrör min frambajskorv, eller i sällsynta fall på morgonen, mitt arsle, att det är sedlar. Då helst Gustav Vasa. Inte för att det är ngt speciellt med honom just, utan bara för att det känns bäst så.

Dagen börjar bäst så. Och precis så vill jag ha den. Precis så.

Och där kom jag på inläggets fråga:


*Om man tappar en slant eller flera på backen bland folk så dom ser ER. Vilken valör drar gränsen för att plocka upp den/dom igen. Och inte låta den/dom ligga?

(Och nu utgår vi från att det är lite bökigt att plocka upp dom. Tex att du måste ställa ner matkassarna eller hoppas ut ur bilen för att du hunnit sätta dej)

50-öring, 1 krona, 5 krona, 10-krona, sedlar?

Var nu lite "wild and crazy och berätta, ni får givetvis vara anonyma (snålisar).


Nah, nu ska jag ut i regnet och hämta prinsessan!










-

-

Mr Vasa. The best my ass can get!

måndag 6 juli 2009

And in the left corner! In blue pants! With 2 much money!

The maaaaaan on the hiiiiiiiiiill!!!
*KLONG KLONG KLONG*

Ja så var det dags att avrapportera gatufesten från sundsvall.

Vi hade blivit informerade om att det bara skulle ta 10 min till stan från rummet vi bodde på, på Norra Berget. Det var alldeles riktigt. Dock var det ca 3200 höjdmeter vi skulle nedför i en trä trappa, som löpte ändå från toppen av berget där vi bodde, till havsnivå. Ner gick det bra, men hem blev det taxi varje gång. Bara halvstek alltså...

Gatufesten: tja, litet område, lite sådär artister, missade Hammerfall.. Och ölen smakade svettig kamel. Drack en klunk, sen ställde jag den åt sidan... INTE värdig mej. Det var dock champagnen jag drack innan. Eller nej, inte ens den! Jag är så facking cool!

Däremot, och nu kommer det grabbar! Vann ju två handskar åt Balboa och Rocky som jag valt att kalla dom! Det var två härliga grabbar som gärna ville ha en handske var, och dom hade sett att jag hade flytet med mej, så dom bad mej kasta! Och, som den samhällets samarit jag är så gjorde jag ju givetvis det! Blev lite darrig och missade, men klart grabbarna skulle ha en handske så jag fortsatte, och till slut, så fick dom sig var sin! ( bild i slutet på inlägget). Kul!

Efter att ha hällt otaliga mängder cider över mej själv, rockat så in åt hellvete till right round med Flo Rida så begav vi oss på efterfest... hemma fem på morron,sen upp 10. rock!

Brände lite små-pengar på IKEA oxå, 6000:-.

Däremot låg jag på en filt under bilen och skar lös ljuddämparen från upphängningen. på IKEA-parkeringen. Avgasröret hade gått av, så var tvungen. Då jag la mej ner så gick det förbi en asiatisk familj på 15 man, och jag tror ni fan inte att jag hörde dom ta bilder där jag låg! Antingen var inte allt på mej där det skulle, eller så trodde dom det var disneyworld. Men dom hade inga mus-öron på sig :s
Och då undrar ni kanske varför dom inte hade det. Och det vet jag inte, tyvärr.



Rocky och Balboa, rock out!














Lycklig!! Och nu ser jag att Rocky, eller om det är Balboa, har militär shorts! Cool! High five!

lördag 4 juli 2009

Nu jeeeavlar!

Sundsvall, sopa gatorna, för nu jeavlar kommer öfverklassen till er stad!

Ska hoppa gropar i marken till Tomas Ledin (!) och Hammerfall! Och ja, man får hoppa i takt till Tomas Ledin på de premisser att man äger minst en slagborrmaskin, har en särskild låda med enbart verktyg, kallat: verktygslåda, samt en skruvdragare. Äger ni inte detta, så får ni gärna lyssna på honom ,men då lutandes mot ett träd, i avslappnad ställning, och se ointresserad ut.

Jag själv äger ju detta, så nu jeavlar!

Skumpan är packad, blir en ny smak ikväll, dagen till ära.

Jag säger bara:

Facking rock out!

onsdag 1 juli 2009

Still a man!!

Yes, grät inte till Armageddon! Det var nära, men klarade mej undan! Det som inte ens är en speciellt bra film!
Still number one man!

man out

Jag blir äcklad...

Ser eller hör jag en enda hyllning till åt Michael Jacksson så lackar jag ur! Jävlar va less jag är på att sätta på TV´n på morgonen och sätta på MTV för att lyssna på lite morgon-musik, sen är det ngn vidrig musikvideo till wacko-jacko! Jag blir spyfärdig. Kväljningarna kommer. Sen kommer ilskan. Släpp det för fa-han. Visst är det tråkigt att han dog så "ung", men va fa-han! Ge mej min morgon musik tillbaka,era svin. Det är det enda jag begär. Så gör mej nu nöjd.

Och det gäller er andra också. Så, nog talat om det nu.

Själv har jag än en gång tillbringat eftermiddag hos veterinären, blåst 1800 spänn och vattenfyllt hunden. Som vilken eftermiddag som helst.

Men nu ska jag se klart Armageddon. Lite bögigt att se den själv, men jag ska tänka på min verktygslåda, skratta i slutet av filmen och kissa ståendes utan händer innan jag går å lägger mej.

Filmit out