måndag 3 augusti 2009

Så välkomnas åter en hjälte. En krigare.

Alla som är dåliga på att konversera, ge er ut!! Nu kan alla, jag menar ALLA, börja en konversation med någon och prata om ovädret som slog till idag.

Så... nu har ja nämnt det. Nu till ngt viktigare.
.
Min ekonomi. Det är nämligen så att den går snabbt neråt på mitt konto. Jag har köpt ljudsystem, present till damen, stockholmresa, festat och roat mej. Resten har jag slösat bort. Men jag räknar med att jag kan hålla på såhär ett bra tag till. Skyller på logkonjan så länge.
.

Sen var det ju surströmmingsfest i helgen.

The The Steks was there! Kollade läget, käkade lite firre och gleeed. Trevlig kväll och trevlig... jo jeavlar! Jag fällde ju träd i helgen med! En stor björk fick tugga mossa vid min framfart.

Skriver mer här nere:------->

.
Här!! Jag fällde ju träd jah! Räääätt manligt!

Det var så att svärfar, "B-man" (uttalas Bii-mään. Som i engelskan), skulle fälla några träd för att göra plats åt sin parabol. Så jag erbjöd mej att hjälpa. Det fick jag.

Så han berättade först hur man lägger "gångjärnet" så man liksom "viker" trädet åt det håll man ville lägga det. När man kapar från andra hållet.

Han visade på två träd. Det sista ganska nära huset. Då var jag rädd. B-man kapade till "gängjärnet" och sen snittet från andra hållet. Jag kollade i vinden. Mindes vad B-man sa till mej under sin trädfällar-lektion. "Man ska hålla koll på vinden då man fäller träd".

Blåste det inte mot huset? Gungar inte trädet mot huset i vinden? Jag började bli lite orolig, så jag höll koll i kronan på trädet för att se om jag skulle springa.

Men då B-man hade kapat ett tillräckligt snitt på andra sidan "gångjärnet" så ställde han sig, som Magnus Samuelsson när han ska välta dom här stockarna. Och det var precis det han gjorde. Välte trädet åt det håll han ville ha det. Då inte "gångjärnet" gör jobbet, så gör B-man det. Det är min svärfar det. B-man.

Nu ska jag läsa om bockjakten.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Du glömde ju skriva hur omanlig du är, de var ju faktiskt jag som rensa din suringmacka! ;) Hihi

S sa...

haha!

Anonym sa...

fucking stek!! /O

The Man On The Hill sa...

iiiiint omanlig!:D

The Man On The Hill sa...

O, jeavligt steeek!!