onsdag 30 september 2009

Dagens tanke


Om hon säger att hon strax är klar för att gå på stan, så ska vi killar förstå detta då vi själva är klara:
.
Du kan ge dej fan på att hon inte är nära på klar. Skulle jag som karl säga att "jag snart är klar" så innebär det att jag bara ska ta på mej jackan. Inte att jag ska börja prova 5 par kläder.

Vi killar kan ha en benägenhet att måste skita just innan vi ska gå ut någonstans, men det är en ganska lindrig tids-miss. Att byta kläder 5 gånger är ett svek! Det är inte att vara "snart klar". Älskling, du ljuger!

Nu verkar hon vara klar för att gå iaf.

Ska bara skita.

Fiiiiight!


Nu är det bara ut på stan igen. Här ska härjas! Har tagit mina snabba skor. Håll er undan!
Nu är det bara fiiiiiiight! The battle is over. The man on the hill is the savier.
.
.
Förlåt, bild-jeavlen suger, men hade inge festligare att klippa in.

tisdag 29 september 2009

Detta händer inte i norrland


Jeavlar va den här bocken hade blivit klädhängare och jag hade sparat geten och kidet och gjort lamp-skärmar av dom nästa säsong istället, då dom vuxit till sig!
Var bara ca 8 meter ifrån dom i en minimal park. Fina horn. Blir fint på väggen, visst gumman?

Ahhhhhh

Det är skönt att koppla av efter en lyckad insats ( du kanske har hört om den ).
Kanske blir bristfällig uppdatering idag.
ahhhh...!

måndag 28 september 2009

Grand theft auto somalia


Glöm inte köpa nya spelet grand theft auto somalia!

Här klargörs vad kärlek är

Kärlek är när man,innan man somnar ligger och tittar på kvinnan brevid sig och tänker "henne ska jag gifta mej med". När man vaknar, och med sömn-druckna ögon tittar på henne brevid sig och tänker " hon vill jag ska bli mor till mina barn". När man vaknar mitt i natten, är i stadiet mellan vaken och sovandes, kysser henne länge tills man somnar igen och bara har vaga minnen av vad man gjort. Man har bara handlat på känslan.

DET är några tydliga tecken på att man älskar en person... och alla stämmer in på mej. Jag beundrar min kvinna som den grekiska gudinna hon är för mej!
Det här inlägget är för dej gumman.

Jätte konstigt

Jag vet inte om det var att det finns päronträd här i stockholm med fina päron efter vägarna, eller att jag faktiskt mötte två trevliga stockholmare idag då jag frågade om vägen när jag var vilse.
Päronträd, trevliga stockholmare.... Tuff en. Får fundera

söndag 27 september 2009

Första mötet med min nya granne

Nu har jag avklarat det första mötet med min granne som bor under mej.
Och det regnade som fan, jag höll på att springa ner med lite skit som skulle tillbaka till norrland.
Jag mötte henne och hennes bär-hjälp i trappen. Utväxlade lite artiga komentarer, och nämnde det dåliga vädret. Erbjöd mej sen att hjälpa till med de tyngre sakerna, och gjorde samtidigt ett fis-ljud med skon. Försökte upprepa samma ljud för att visa att jag inte släppt mej, men lyckades inte. Och hade slut på saker å säga varandra,så vi sa adjö och jag tog tre snabba steg upp för den första trappen, precis som om jag nyss flydde från en illa-luktande fjärt.
Pärsk.
Jag kommer kallas för fis-grannen... Jävla Stockholm.

Tillägg på inlägget under:

Det är bara i stockholm...

... som det luktar kiss tammefan överallt! I tunnelbanan, vid pressbyrån, i skogsdungen vid oss (just den punkten är jag skyldig på efter igår kväll), på stan, i galleriorna osv...!

Trevligt tycker fia, o-stek tycker jag.



Det är bara i Stockholm...

... som min vän spiderpig som bor granne med mej, måste vända på konsum för att det är rånat. Möter civil-klädda poliser med atomatvapen, som jag misstänker är nationella insatsstyrkan.

... när slutscenen i en film består av att en nazist får ett hakkors inristat i pannan, så river hela bio-salongen av en rejäl applåd.

... man kan beställa in en plankstek som är jävligt billig med smakar himmelskt! OCH få öl inpå.

... jag är mer orolig över att gå runt här än i afghanistan.

... det finns en irlänsk pub som har goood wiskhey! Bowmore, 12-årig: Is the shit!!

fredag 25 september 2009

Va gulligt...



Gud så sött! Hittade den här lappen på ICA i umeå. Stackars kille..ska jag leta henne åt dej nu när jag bor här nere? Ska jag det, din patetiska fjoll-jägare. Grattis! Du måste vara 18, nyss utsläppt på krogen. Såg hon lappen hade hon knappast kommit ihåg dej, än mindre ringt. Tyvärr.
men ska ändå leta henne! Imorrn ska jag kolla hos frissan,sen på ett bra middags ställe, sen på bion sen sluta på en pub. Det ska jag göra för dej!

Nu kan ingen säga att jag inte gör något för någon annan...

Denna eufori!

Som bekant hade ju damen lämnat vår nya digitala tv-box i o-uppackat format. Sköt på det, för jag visste att den lilla fan skulle jävlas. Och jag har sällan fel. Inte heller den här gången.

Blev less ringde kundtjänst. Mission accomplished. 60 kanaler. Tackarrrr!

Men, innan denna glädje över alla kanaler så jobbade jag med det förbannade el-problemet.
Ett av eluttagen slutade bara fungera. Det som frysen går på, av all jävlighet. Så kopplade frysen på ett annat uttag. Sen fick jag jobba, men innan.... Innan... *konstpaus* Innan fick jag ta fram det manligaste jag äger! Det manligaste i lös-pryl-väg iaf, och det är min rågade verktygslåda!
Denna eufori som möter mej då jag hör klickandet från dens dubbla luck-säkringar, då brister det nästan... Min verktygslåda!

Jo, då jag är på manlighetens topp. Ska bara göra detta klart för er:
Lady Gaga- paparazzi is the shit!! Har nog sett alla live framträdande hon gjort med den låten nu. Och den på MTV music awards är bäst! Och, trots att jag tycker den är bra, så är jag fortfarande rykande STEK-het! Så jeakla stek e jag!

Som avslutning:
För att kalla ut en elektriker kl 17.00 på en torsdag: 3000 kr första timmen
För att kalla ut dom under arbetstid: 1800 första timmen

Råttor!

torsdag 24 september 2009

Djupa tankar...

Satt nyss och badade med gumman i nya lägenheten i sthlm. Och det slog mej. Damer är väldigt knepiga.
Där satt vi och badade, och jag kände att jag måste fisa! Jag bara måste! Och vilken kille kan med ärlighet säga att den VILL missa att se bubblorna!? Inte jag!
Givetvis säger hon att jag är äcklig och att jag skulle tycka hon var vidrig om hon hade gjort likadant. Vilket hon hade varit. Med det är legetimt om man är kille. Så är det.
Men vad som är fascinerande, är att hon med samma nyfikenhet kollade på bubblorna också. Inte med samma stolthet, men ändock fascinerat och nyfiket.

Visade mitt expriment att tjejer är precis samma skrot och korn som oss killar- skitvider alltså?
Tycker denna myt är BUSTED.

Nu ni!!

Jag ser nog att 20 stycken varit inne på min sida och inte en jävel har skrivit vars jag ska kasta de förbannade hår-sprays-flaskorna!!

Hjälp!

Var ändå in i h-vete ska man kasta halvfulla hårspray-flaskor?!

Svara!!

onsdag 23 september 2009

Make way for the... make way for the S.T.EEEEK


Gissa om jag kommer sakna er stekers.
Tack så mycket för gårkvällen! Riktigt riktigt kul!
.
Färden ner till hufvudstaden gick bra. Det var iofs ohyggligt trångt i bilen, och hunden var dålig i kistan och släppte fisar som luktade som ner-malda dvärgar som någon hade ätit upp råa och sedan fisit ut. Fläkten gick varm stundtals! Måste nog ta ett snack med alfa angående färden ner.
.
Men var framme kl 20 typ,så hann se lite av idol medans jag åt. Idol börjar tappa.... det gör mej nervös. Ska detta fantastiska få ett sådant snabbt avslut?
.
Jo, hehe! Vi körde ju lite riverdance träning hemma igår innan vi gick ut på krogen! Och väl ute så körde vi givetvis ett kort uppträdande i form av riverdance! That´s STEK!
.
Här är låten så ni kan lyssna och fantisera hur vi sprättade:
( Mamma, klicka på den gråa texten (theme stek song), lyssna på låten. Det är bara en bild, ingen video. Sen klicka bakåt på pilen längst upp till vänster.)
.
Ska sova... damen stannade uppe länge för min skull ( 22.12). Hon e för go!
.
(Jävla blogger som tvingar mej att göra punkter för att det ska bli stycke-indelat. Och nu tvingade som mej att förklara varför jag gör punkter. Blogger, ni stal just 30 sek av mitt liv. Ge tillbaka det, jävla tjuvar! Ni stjäl!)

måndag 21 september 2009

Stekar-dag i bilder


Började med frukost. Om en stekare vill ha karamellfärg i müsslin,så HAR stekaren karamellfärg i müsslin.



Man blir glad. Man blir så glad att man skrattar. Skrattar så man gråter.




Så mycket att man blir alldeles varm.




Tappar du din temporära ögon-saft/ svett-näsduk, så ta för fa-han inte upp den. Jag tar aldrig hem gäster som tar upp tappade pengar/näsdukar. Jag har en god gäst.



Till middag sprättar du en flaska bubbel. Skaka, dra försiktigt ut den lite, sprätta och skrik "yes! 3 miljoner!!"




Till middag blir det givetvis en stek. Alltid en stek var. Finns indianstammar som trodde sig bli starkare och mer livfulla om de drack blod. Jag tror jag blir mer stekare om jag äter stek. Och- tror fan jag är lite stekigare nu efter middagen.



Ta en dag och bara living the dream. Kan jag, så kanske ni kan. Alla kan behöva det.







Living the dream by The man on the hill & Duvhöken

Lugn för fa-han...

Ser roast på berns. Dricker en jäger (läs en). Livin the dream! Blåa flingor till frukost. Living the facking dream!

söndag 20 september 2009

Lugn lugn...

Pappsen skriver imorgon.
Just nu, druckit en (läs två) jägers, ska sova. Living the dream!

fredag 18 september 2009

En helt vanlig dag

Steg upp. Jagade. Bytte däck på svärmors bil. Ringde ambulans och tog hand om en karl som fallit och slagit huvudet. Fick gratis lunch. Lämnade lite elk-kött till mor min. Ska nog ut och röja lite skog nu. Jag är stek. Inte vek. Tack jag vet.

torsdag 17 september 2009

Kändisdjunglen...

Satte mej ner med ett glas starkt och tänkte, "det kan ju ändå vara bra, kändisdjungeln. Jag ska ge det en chans. Det kanske är skit kul, intressant och spännande".
Nu ska jag gå och spöa mej själv.

tisdag 15 september 2009

Älgjakt!

.
Att hålla sig vaken på älgjakt är en konst. En konst väldgt få bemästrar. Här följer några tips:


.
Det är ALDRIG fel att grilla en korv. ALDRIG. Ni kan grilla den väl, över den lilla elden, eller som jag i detta fall, i princip hinna äta den innan den är varm.

.
Skulle det nu inte funka med korven, så är detta tipset för dej. Detta är pigghetens pungkross! Revbenssjäll som svärmor skickar med. Viss kladd kan inträffa, men i detta fall är det okey att torka av sig på byxbenen. Frågar någon så är kryddblandningen på högerbenet blod.


.
Så, med mina tips kommer du att fälla lika stora älgar som jag. Lycka till!

(detta monster som blottade sig ur urskogen fälldes av mig, the man on the hill i helgen med ett remington 700 VTR. Facking stek! Nästan så jag blir tårögd.. vem är den här stekarn egentligen...!?)

lördag 12 september 2009

Såja

Är till skogs hos svärföräldrarna! Väldigt trevligt!
jagar älg på dagarna och nu ikväll har vi grillat och spelat. Eller... Bee-man grillade, JAG stekte.

Och till er som tyckte jag va ostek som såg idol: Skit på er

fredag 11 september 2009

Idol 2009...?

Detta program, denna uppenbarelse varje kväll! Genealiska människor! Denna Peter Jihde!
Det är en jeavla triumph!

Jag tänker här lägga upp vissa klipp som jag tycker är extra bra. De som fått 4 eller fler toast´s.
(mamma, klicka på namnet, sen klicka bakåt när du sett klippet)

Felix Västerhamn- Den första låten var sådär, inte min typ. Men efter 1 min och 14 sekunder kommer en.. just det, en TRIUMPH!

Martin & Jonatan- Haha! Vilken blåsning! Gillar verkligen han till höger!

Anton- HAHAHA! Så jävla roligt! Anders Bagge har ju fobi för äpplen! Jihde är Triumph!! "Jag hatar äpplen" citerat Anders Bagge.

Mariette- 1.28 in i detta klipp händer det! Vilken låt, vilken röst, vilka jeavla rastas! Minus på dom, alltså: 4 toast! Lyssnade på den igen, säger 5 toast! Fack the rastas!

Amir- HAHA! Så jävla bra! Lite rastas på han och han hade fått 6 toast! Fast man bara kan få 5!

Där har ni dom! Och ni som tycker jag är töntig ska veta att jag är en gläfsande hungrig krigshund som likt en pistmaskin går fram över vad jag vill! Att jag råkar gilla idol tar mig inte ner från tronen där jag kollar ner på Chuck Norris, John Wayne och resterande bakom mej.

torsdag 10 september 2009

Tips till mina bröder!

Lyssna upp nu grabbar! Är det ngn gång ni ska lära av ngn annans misstag så är det nu!

Jag satt nämligen och dyngade på jobbet. Gillar att få betalt för att göra nummer två. Så jag satt där och dyngade, och av artighet för efterkommande så spolar jag alltid av vana efter första laddningen. Men jag vet inte om det var varmt på toan,eller om det var dåligt utformad toa, för när jag spolade så duschade jag artelleri-pjäsen! Satan så kallt! Och jag var inte beredd så jag skvatt till lite, höll på att sträcka mej i ryggen. Obehaglig känsla med en nedfryst frambajskorv och lätt sträckning i ryggen.
Lär er nu av detta...

Samtal med Alfa (min hund) 04.25

Jag- God morgon gumman...
Alfa- Morrn morrn!
Jag- Sovit gott?
Alfa- Jo, tackar som frågar.
Jag- Du tog rätt mkt plats i tältsängen i natt...
Alfa- Va? Jag?
Jag- ja...
Alfa- Oj, trodde inte jg var så lång.
Jag- Du är en tax...
Alfa- Tax? Så det är DÄRFÖR ni säger Tax-free när ni ska lämna bort mig!
Jag- Byt inte ämne nu. Jag kunde inte sova.
Alfa- Om det var trångt för dej,så måste det ju ha varit lika trångt för mej, och jag kunde sova?
Jag- eh...ja... men... va fan.
Alfa- Bra, då löste vi det. Du ger mej frukost på sängen imorgon med va?
Jag- ja...ja.
Alfa- Bra.. Jag gillar när du passar upp mej sådär. Så länge...
Jag- Ja, jag vet... "Så länge du trivs så är du nöjd".
Alfa- Det var du som sa det.

onsdag 9 september 2009

Ja, jag e tillbaka

Kan ni ge er fa-han på! Har jagat en massa och kört släp ner till hufvudstaden. Neonen. Mitt nya hem. Staden som äras av att jag ska bo där.

Ska lägga upp en bild på lyan:


.

Rätt schysst tycker jag.

Jo, det var ju en viktig sak som dök upp i brevlådan. Inte missa det nu. Ta erat ansvar nu. Gör det! Inte varje dag som....

... Kyrkvalet är! HAHAHAHAHAHAHHAHA!!! HAHAHAHAH!! Trodde ni verkligen... HAHAHAHA! Skulle jag gå och....HAHAH! Undrar vem jag skulle rösta på! HAHH! fan nu får ni ju kamma er!
Jo, det var ngt viktigt med. Ja just ja, ska ju ha öl till fotbollen.

lördag 5 september 2009

Samtal med magen 19.20

jag- Hallå där bamsing!

Magen- Hej du! Och stor kan du va själv!

Jag- Skojar bara! Du e rippad.

Magen- Tänkte väl...

Jag- Jo.. tänkte tacka för att du höll dig i schack till sthlm.

Magen- Sa ju det.

Jag- Jo, du gjorde ju det... Men du va "färg-glad" under flytten.

Magen- Kanske jag var. Än sen då?

Jag- Nä, tänkte bara på min vän som hjälpte mej bära...

Magen- Är ni ihop eller?

Jag- Nä.. det iofs.

Magen- Håll käft då och byt skiva på väg hem och ge fan i och sjung annars ska du få se på skit-fest!

fredag 4 september 2009

Samtal med magen 06.24


jag- God morgon på dej...

Magen- God morgon!

Jag- Jaha... Hur mås det?

Magen- Bara fint! Varför undrar du?

Jag- Nä, tänkte bara på känslan jag hade då jag vaknade...

Magen- Känner jag inget till.

Jag- Inte? Inget om skitfesten 06.15?

Magen- Nix. Inget.

Jag- Okey. Så nu när jag ska köra en släp 70 mil enkel väg så kommer du vara lugn?

Magen- Japp! Du kan lite på mej! Du kommer inte ens märka jag är med!

Jag- Okey, vad bra! Kommer behövas om jag ska kommer ner i tid.

Magen- Vad har du för skivor med dej?

Jag- Lite hip hop, lite klassisk. Det vanliga.

Magen- Ouh....

Jag- Vad?! Vad?! Du ger fan i skit-fest på vägen ner! Hör du det!

Magen- *visslar*

Jag- Det var då satan!

onsdag 2 september 2009

Studenter!

Det är så roligt att ni kommit hem igen efter den fina sommaren! Den gemytliga stämningen är tillbaka. Igår såg jag en kille, på toook för full, bli släpad av sina vänner uppför trappen i mitt hyreshus. Dom verkar ha så roligt dom här studenterna!
Och att alla besöks-parkeringar är upptagna, det gör inget. Det är bara så roligt att ni är tillbaka med alla era bilar...Era svin!