tisdag 15 december 2009

3 dagar...3 dagar!!

Så lång tid tog det innan ngn saknade ett inlägg! Jag kankse inte är intressant. Mina frågor kanske inte överrensstämmer med era funderingar. Ni kanske inte är i samma stek-nivå som jag (troooligen inte). Ni kanske känner att vi inte har någon samhörighet då jag bor i hufvudstan. Vad är det? Om du berättar så kan vi lösa det och vi kan gå och sova som vänner.
.
Aaaaah! Nu vet jag! Nu vet jag varför ni är sura!
Varför sa ni inget? En sån sak rår jag inte på. Det är inte mitt fel.
Att ni är sura för det enda som höll er stolta, att ni har snö uppe i norrland, men inte vi stockholmare! Ni har det kallt och jävligt. Ica är stängt, fast klockan bara är 18.00 en tisdag. Och så har ni ingen snö. Knappt iaf.
.
Sen bor jag här. I Sveriges meteropol. Kan fika hela natten. Kan välja affärer att handla i vilken tid på det vakna dygnet som helst. Och så har vi snö! Vi har mer snö än de med kåda i blodet.

Jag säger då det. Är inte det ironiskt! " Vi had då schnöö vhi!" Nej, det har ni inte!! HAHAH! Men jag har! Jag har skottat snö (läs schnöö) i morse, och ska ut snart igen.

Men jag är inte hemskare än att jag välkomnar er alla att besöka Stockholm och känna att, att this is good....


2 kommentarer:

FIA sa...

har vi inte snö?! vilken planet bor du på? DET HAR JU SNÖAT I TVÅ DAGAR I SKELLEFTEÅ! :o :o

The Man On The Hill sa...

Då är allt som det ska då. ICA är stängt kl 18, inget fik och ni har lite snö. förlåt, schnöö.
Jag undrar, pratas det mer om schnön nu, än om den nya filmen hos er...vad hette den nu... pojken..nej..jo!! Grabben i graven bredvid!