onsdag 8 juli 2009

Ni har blivit lurade!!


Jag borde inte....Därför gör jag det.
.
Är det bara jag som sett igenom denna äckliga bluff? Denna vidriga hädelse av döden. Inte fan är Michael Jackson död! I denna VIDEO ( Mamma du kan klicka på den,sen när du sett klart,så klickar du bakåt) så syns det tydligt hur hans dotter,Paris, LÅTSAS gråta och snyfta. Jag har sett en 11-åring gråta, och då inte för mer än att den ramlat eller så. Och gråter man av sorg över sin döde far,så låter det inte sådär.
Jag har dessutom ägnat tid åt att kolla extra noga, och det kommer inga tårar heller. Och sen ligger det ute en video där det ser ut som att "liket" reser sig upp i helikoptern...förklara det ni..
.
Michael gjorde några sista framträdanden, och nu är han less. Han vill under gjorden. Så ge nu fa-han i att prata om hans död. Han vill vara ifred.
.
Och kan inte låta bli att nämna hur förbannad jag blev så jag äntligen kopplat in hemmbiosystemet i min ena platt-tv och tänkte lyssna på musik från MTV. Inte bara där, utan på varje jävla kanal sände dom minnesstunden till fake-döden. Jag kräks! hulk hulk...
.
Hälsa Elvis, Jacko.
.
Och förresten.... svaren på min fråga väntar jag på än. Very baaad.
.
Hur mkt plockar ni upp??? 1 krona, 5 krona, 10 krona, sedlar?
.
Nä, nu ska jag göra tidig kväll.
Sov out
.
Ursäkta punkterna, men blogspot är ju helt fantastiskt värdelösa...

6 kommentarer:

fia sa...

1. nej det skulle jag aldrig göra, då enkronor tar för mycket plats i min välfyllda börs.

2. nu är det såhär att jag inte heller var något stort fan av MJ, men jag gråter till och med när jag läser 'dagens applåd' i norran så när en dotter gråter för att hon förlorat sin pappa så gråter även jag!

:)

The Man On The Hill sa...

1. ojoj... välfylld!? hehe

2. Honhar inte förlorat honom och hon grät inte. Norran slösade just en annons...

fia sa...

1. ja!

2. jo! (alltså han är DÖD) så det så! :)

Anonym sa...

Jag är inne på samma sak. Det är något skumt runt MJ:s död. Alltihop verkar vara en enda stor teaterföreställning. Med tanke på att det stod i Aftonbladet 2009-07-08 att hans liv varit styrd av en militant muslimsk sekt så är det lätt att räkna ut varför han kan ha fejkat sin död. Destruktiva sekter söker sig ofta till rika kändisar. Dessutom så är ju dessa sekter väldigt svåra att bli av med om man fallit offer för dem. Jag tror det är hans enda chans att slippa Nation of Islam efter sig.

Anonym sa...

Attention, spider-nick. Nu har jag läst det här blogg inlägget 13.5 gånger. Nu börjar det bli dags för dig att släppa en ny release. /A.L

The Man On The Hill sa...

Anonym 1: Du har rätt i det du skriver. Och jag är glad att ngn där ute i cyber-rymden är på min sida. Och dina argument för att han skulle vara vid liv är riktigt tunga. samarbeta med mej för "find M.J"?

Anonym 2: Spider-nick is on it;)