söndag 12 juli 2009

Storleken har ingen betydelse


Men det är ju alltid kul att skryta!


Efter en jävligt schysst middag igår så tog vi det piano idag. Drog förbi vännesdagarna, som bjöd på allt från grottmänniskor till vinster! Som vanligt vann jag det ja ville ha. Jag får alltid det ja vill! Den här gången ett hjärta åt min dam, och en playboy bunny:)

Då jag sick-sackade mellan grottfolket som knappast sett en stekare förr, så tänkte jag: " Vore det inte jävligt kul om dom kunde trycka in ett stånd som inte innehöll t-shirtar med löjliga tryck, eller sockar, eller hemmagjorda smycken! Jag vet att dom inte har vart i andra sidan byn sen förra marknaden, men ingen vill ha deras smycken dom suttit ute i bagar-stugan och smält ihop. Jag vill ha roliga saker! Jaktprylar, BRA filmer, tv-spel, BRA militär prylar, parfymer kanske eller kanske bara ngt humor-stånd. Begär jag för mkt? Ber jag att dom slutar med det roligaste dom vet? Att sälja t-shirtar, precis som alla andra efter den stampade jordvägen som löper genom vännes. Är jag för ego då? Skiter i vilket, nästa år är dom fanimej skyldig mej det!"
Jag har inte skrivit in grattiset till min vänn O än, som fyllt år i helgen! Tyvärr så kunde jag inte närvara själv, men det är ngt jag snarast ska ta hand om!

Jo, jävlar... middagens bilder... ska lägga upp dom här (lär väl gå åt sådär med blogspot dock):

Och tack för presenterna! En kanothelg + färddryck, så att säga! Påhittigt!
























































3 kommentarer:

Anonym sa...

man får tacka för gratulationerna! födelsedagen var inte densamma utan dig. (lite nyktrare helt enkelt)

AnnaKarin sa...

Men skulle det vara saker man skulle vilja köpa på en marknad skulle de inte vara samma sak. Det är helt enkelt meningen att det ska vara dåligt!

The Man On The Hill sa...

var det därför du inte kände igen mej då jag ringde Mr O?:P

AK, det kan du ha en poäng i. Stämningen är ju iaf 100%-ig på marknader, det ska jag ju erkänna:)