torsdag 26 november 2009

Bara så det inte blir några missförstånd:


INTE EN JÄVEL PYNTAR ETT SKIT INNAN 1:a ADVENT! FÖRSTÅTT!?

Annars har jag haft en bra dag. Har insett att folk verkligen är idioter. Kan också bero på min avsaknad av energi då jag gick på stan samt att mina byxor skär in i mina lår som fa-fan. Dom verkar sydda efter dom som har lår som är lika smala som deras vader. Dvs som hälsenan på en sparv.

Ett halv festlig sak idag var då jag hörde en panikslagen tjej skrika "NEEEEEJ"! Mina hök-ögon sökte snabbt av omgivningen som en radar. Ingen visuell kontakt med skrikande tjej i nöd. Jag hör skriket igen "neeeeeej! Jag är påväg att resa mej upp men då ser jag, en tjej kommer springandes, flaxandes med armarna och skriker och har sig. Hon springer fram så hon springer framför den stillastående bussen. När hon avverkat ca 100 meter skrikandes och viftandes med armarna kommer hon på bussen, tätt följt av hennes leendes kille. Jag tänker " stekarn is not needed today". Och ja, jag tänkte på engelska.

2 kommentarer:

Mr mental five sa...

skönt att höra att det finns galna människr i stearstan oxå, men du stekarn, va äre för fel på att pynta innan första advent? alla dagar man har möjlighet att fira och göra fint för dina stekarögon borde ju vara bra dagar?!

The Man On The Hill sa...

Det du skriver, det ligger mkt i det min vän. Men jag har inte erlagt ngn inbjudan för att skåda detta vackra pynt. Och med det sagt- INTE ETT JÄVLA PYNT. PUNKT.