torsdag 31 december 2009

From bitch to bull baby!!
















Jag försökte med allt... hårgelé, stjäla tjejens glasögon, till å med spara ut mustchen. Men jag var fast. För evigt fångad i tönt-träsket.














Men så!!! En dag gick jag till barberaren! Och han gjort ngt så vackert. Ngt så omtänksamt! Han..han klippte mej.
Im a fox! Grrrr!
.
.
Allt är givetvis skitsnack. Jag var fanimej stek redan jag ploppade ut en solig dag i juni. Varför?! Cause im Mr facking steeek!

tisdag 29 december 2009

Jo, det var en sak...

Jag har tänkt.
För när jag åkte ner från norrland så stannade vi till på en mack och jag passade på att kissa. Bara kissa, inget mer.
Så när jag gick ut, så mötte jag två, som andra killar hade kallat snyggingar. När jag gick ut så gick dom två tjejerna in alltså.
Det blev som pinsamt. Men egentligen så är det ju inte det! Men ändå... märkligt... mkt märkligt. Alla kissar ju. Konstigt.
......... ........ ................................................. ..................

En annan sak som var festligt var igår då det var slaskigt ute, och jag mötte en tjej. Hon såg typ nervös ut. Alltså helt stel och tänkte typ " hoppas vid min gud att han inte ser mej". varför vet ja inte. Kanske rädd att ramla, för det va halt.
Så en meter framför mej så sladdar hon till, tar en snabbt steg framåt för att återfå balansen, sparkar upp slask som landar på min jacka!
Jag märkte henne knappt ja.....

måndag 28 december 2009

Välkommen hem

Var det ngn som köpte skivan, för de hemlösas skull?
Jag hittade den inte, så min kära sambo köpte den åt mej! :D

De som köpte den...all heder.

Det var bättre förr















Förr var dessa fulla tunnelbanevagnar ett minne blott. Det enda man gjorde var att nysa. Mumla halvhögt " jeavla svininfluensa". Och....



















Poff! Inte en käft kvar.
.
Men nu.... Alla är ju vaccinerade. Så jävla tråkigt.
Därför är detta mitt sista inlägg om svininfluensan. En epok har gått i graven. Henkrik Larsson har slutat. Michael är död. Allmän värnplikt är slut. En epok mina vänner... En epok.

söndag 27 december 2009

Dude, where´s my car?!


En snortares dröm!!

Eagle one påbörjar inbrytning.
















Fan fan!! Vars är alfa?!















Beeman sa " I fix I fix!" Sen skottade han fram bilen, alfa och mej. Men en sop! Beeman...
-
Sen drog vi hem till söder-steket!
Jo, en låt ni ska lyssna på är denna: LÅT SOM ÄR BRA. ( Mamma, du vet vad du ska göra. Klicka på den färsgade texten, lyssna, klickat på bakåtpilen, längst upp till vänster.)

onsdag 23 december 2009

NU!

Nu drar jag mot nordland igen. Gick upp 7 i morse, jagade till 2, hann sova 15 min. Nu är det bil i ca 10 timmar. ( ska förbi damens jobb oxå).
Brände, vi ses 3 i natt!

FIIIIIIIIIIIGHT!!!

tisdag 22 december 2009

Sista natten med tjejerna

För ca 6 år sedan då jag och min tjej blev ihop så längtade jag alltid tills vi skulle sova. Då man fick hålla om henne och pussa på hennes varma hud.
Nu, 6 år senare så har inget förändrats. Jag längtar lika mkt nu som då på att få gå och lägga mej i våran säng tillsammans.
Nu har vi även en hund. En liten tax. Lika mkt värd för mej som mitt eget barn. Hon sover alltid mellan oss. Under mej oftast. Ja, under. Jag ligger med min arm över de båda. Liksom på ett beskyddande sätt.
Dom två är det mest värdefulla jag har. Utan dom skulle inget vara ngt att ha.

Nu är det sista natten med mina tjejer på ett år. Sista natten med känslan att ha dom under min beskyddande arm. Jag är tvungen att lämna henne hos mina svärföräldrar nu när vi åker upp. Vi kan inte ta ner henne till sthlm igen för vi ska till Rom, sen börjar min utbildning inför afghanistan.
Dom ska ha stort tack, mina svärföräldrar. Tack. Utan er hade det inte gått.

Och min tjej, som har klarat av 20 månader med mej i militärens tjänst, och nu ska klara 10 till utan mej: Jag önskar jag var lika stark som du.



Nu ska jag äntligen sova...

Är det inte lite osmakligt?

Är det inte lite väl magstarkt och kaxigt att gå runt med en sån här väska? Sitta på tunnelbanan, gotta sig åt att man kan skaka rumpa. Le för sig själv då de man möter kollar på väskan, ser tcxten, besiktar av arslet för att sen tänka sig hur det ser ut.

Är det okey?
- Jag tycker inte det.














Och vad fan glor snorungen på bakom väggen? Jäkla snattare!

måndag 21 december 2009

The man on the hill, den barmhertige!!

Ring klocka ring!! Och skänk en slant till en fattig myndighet!

Det gör inget. Jag ser det som jag bara finansierar den myndighet jag sen ska jobba för. Ta det. TA DET!! Take everything, but give me something back later.... SNUTSVIN.

2 shoot, 2 kill


The battle is over.... The man on the hill is the savier!
.
.
For mot norrland i torsdags kväll. Spontan överraska svärmor. Var framme halv fyra på morgonen. Var skapligt trött. Var uppe vid 10 på morgonen och hann inte sova ngt innan vi skulle åka. Damn you, julklappshandling!
Tillbaka igår, hemma i sthlm till onsdag, sen tillbaka till norrland igen. Im a wheeler!

torsdag 17 december 2009

Nyhetsmorgon efter 10

Alexander Bard.... Jag är egentligen en kärleksfullsfull människa. Varm,glad och positiv.
Men en sak som gör mej förbannad är Alexander Bard. Han gör mej arg. Han är som en nagel i ögat. Jag vet inte vad som får mej att vända och bli detta monster, men jag blir ursinnig! Ghaaa!!!

Snart är det jul. Det har vi räknat ut. Grattis. Men en sak kanske inte alla vet är att EMD har gjort en singel som heter "välkommen hem". Pengarna går oavkortat till de hemlösa. Idag ska jag köpa julklappar och även köpa singeln. Vad kan den kosta. 50 kr? 40 kanske. Inga pengar för oss, men mkt för ngn annan. Det kan vi väl göra? Kan vi inte säga så? De som har möjlighet kan väl köpa den singeln och skänka de pengarna till de som har det tyngre än oss.

Det kommer kännas bra. Lovar. Bjöd en uteliggare på kaffe och en ost och skinkmacka häromdagen då jag åkte hem från söder. Det kändes bra, även om jag blev sorgsen.


Köp singeln nu. Köp den!! Och ni som tänker " här uppe finns inga uteliggare och hemlösa". Tänk igen... De syns bara inte. För de finns.
Tror singeln ser ut såhär, är inte hundra. Fack it, I´m Mr Steek!

onsdag 16 december 2009

Impulsivt. Impulsivt. Stek.

Blev ringd igår vid 4 och tillfrågad om jag ville på wiskhey provning. Ja, tänkte jag. Varför inte? Kollade snabbt agendan för dagen... Provningen var bokad.
Åkte iväg till söder, mötte upp min kompis så drog vi till AKKURAT.
Livat ställe, men sen lotsades vi in bak i ett eget rum, som va jäkligt nice!

Uppdukat och klart!
Lärt mej massa om wiskhey nu... kan väl kanske känna att 500:- är värt för de som verkligen älskar wiskhey, men för mej som dricker det för att det kan sitta fint ibland ngn kväll att smutta på, att detta var mer i informativt syfte.
.
Men nu vet jag hur man gör wiskhey, hur man får smaken och hur rökigheten framkommer.
Är det ngn som vet hur wiskhey får sin rökiga touch?
.
Min favorit för kvällen blev den 15 åriga Glenfiddich tillsammans med den unga 10 årigingen Glenmorangie.
.
Den andra, lite ungdomlig smak, en liten nyans av frukt ( för att den lagras i bl a vinfat) och den andra styggingen med lååång eftersmak, lite lik första, men med kraftigare smak!
Betygsätter här de olika sorterna med stjärna 1-5:
.
Glenmorangie 1o år: ****
Glenfiddich 15 år: ****
Bushmills 16 år: ***
Mcallan 12 år: ***
Bowmore 18 år: **
Lagavulin 16 år: **
.
Och givetvis.... jag lämnade kvar 3 av de wiskheyerna jag hade kvar. Spritmissbruk? Nä, stek.

tisdag 15 december 2009

3 dagar...3 dagar!!

Så lång tid tog det innan ngn saknade ett inlägg! Jag kankse inte är intressant. Mina frågor kanske inte överrensstämmer med era funderingar. Ni kanske inte är i samma stek-nivå som jag (troooligen inte). Ni kanske känner att vi inte har någon samhörighet då jag bor i hufvudstan. Vad är det? Om du berättar så kan vi lösa det och vi kan gå och sova som vänner.
.
Aaaaah! Nu vet jag! Nu vet jag varför ni är sura!
Varför sa ni inget? En sån sak rår jag inte på. Det är inte mitt fel.
Att ni är sura för det enda som höll er stolta, att ni har snö uppe i norrland, men inte vi stockholmare! Ni har det kallt och jävligt. Ica är stängt, fast klockan bara är 18.00 en tisdag. Och så har ni ingen snö. Knappt iaf.
.
Sen bor jag här. I Sveriges meteropol. Kan fika hela natten. Kan välja affärer att handla i vilken tid på det vakna dygnet som helst. Och så har vi snö! Vi har mer snö än de med kåda i blodet.

Jag säger då det. Är inte det ironiskt! " Vi had då schnöö vhi!" Nej, det har ni inte!! HAHAH! Men jag har! Jag har skottat snö (läs schnöö) i morse, och ska ut snart igen.

Men jag är inte hemskare än att jag välkomnar er alla att besöka Stockholm och känna att, att this is good....


lördag 12 december 2009

Jag lever..men nätt o jämnt!

Åker hem till sthlm imorgon tror jag. Skönt å komma hemma, men haft väldigt kul "hein" som ni säger.

Ah, det blir lugnt ikväll. Ska käka lite, sen drar jag mot svärföräldrarna.
Inga rådjur har dött under den här vistelsen heller. Fan.

Stekarn out

tisdag 8 december 2009

Jag åker norrut. Var beredda.

Nu. Jaktresa uppåt igen. Men nu ensam. Blodtörstig. Jag åker inte hem innan jag fått ngt att fylla frysen med. Inte en meter. Inte en hasning.

Dom som vill träffa Mr Stek, Goliat, Mr numero Uno, la partymaster, osv. Ni skriver ett sms till mitt nummer och skriver "torkade dadlar". tex 072 465 3 456 skriv torkade dadlar.
Då får ni en fråga. Svara på frågan, kostar 10 kr, sen kommer ni få ett lösen. Som ni då använder i det röststyrda telesvaret ni kommer till när ni ringt numret ni fått efter löst en gåta som blir hemskickade till er efter ni SMS:at torkad dadel. När ni har ringt och sagt.....skit i det förresten. Hör av er så ser jag om tid finnes. Jävla tjaffsigt det blev.

Nu drar jag!

Stekarn out














Wooohoo!!! Mot schkogen!

söndag 6 december 2009

Hörni!

Jag har inte tid ikväll. Ont i huvet. Så..gör ngt annat. Blir inget ikväll. Tyvärr.


Lirar poker med damen och pappa på internet. Ser the unit. Äter pepparkakor och dricker julmust. Jävla fint!

Glad satans 2:a advent på er!

lördag 5 december 2009

AHHAHAH!

Nu blir det mycket idol, men måste få säga det här:
HAHAHHAHAHAH Piotor! HAHAHAHAHA

Jävla sopa! Såg ni honom?! Stod där som en oskuld innan "sängdags" HAHAH! Va fan skulle dom ta dit han för?! Han facka ju ur allt!

Så nu, tillsammans: HAHAHA Piotor HAHAHAH!!

Varför röstade ni inte?

Jag och Tove vill bara tacka dom som röstat på oss fram tills nu. Många svek ju tyvärr i fredags. Säkert många av er. Någon galning kanske t o m röstade på Calle! Lugn lugn, vi ska inte spärra in dej, men du borde tänka över ditt val av idol. Saker kanske ändras...

Så, nu när jag snickrade hos en vän och inte kunde följa Idol, så valde ni att rösta ut henne. Modigt. När stekarn snickrar så röstar ni ut Tove. Bra. Bra. Nu är finalen inte ens spännande.





















Idol dog med Tove! Vilka är med meeej?!? *höjer näven knuten i luften*

torsdag 3 december 2009

Så jävla cool!


Riktigt jävla stek! Kanske det allra bästa någonsin!! 5 jävla toast!!
Men nog talat om mina kläder för kvällen. Nu till Lars Winnerbäck konserten.
.
Han har rikitgt bra låtar. Men en konsert med honom... Lars, du är skyldig mej 7 timmar av mitt liv!
Okeey, västerås erbjöd ju inte världens största arena. Men han var ju som en...ja vet inte. Men det kändes som om han bara ville ha konserten gjord. Jag lyssnade inte ens klart på hela showen. Vi hämtade ut jackorna och gick. Vi var inte ensamma om det. Men vi kom iväg snabbt. Triumf!
.
Han får ca 2.5 toast. Av 5. Men mer mot 2:an än mot 3:an.
Jag kanske är lite hård mot stackarn. Men jag har längtat till den här konserten i 4 år. Jag hade väntat mej mer. Lars....vi hade ju ngt på G.
.
Ticnet...tack för de bra platserna. Jävla apor...

onsdag 2 december 2009

Biljetter,skjorta, vax! Nu kör vi!!

Nu ska västerås få se på stek!! Lars, jag kommer stjäla showen! Stekarn does Västerås!!


Jag kommer vara kritisk Lars Winnerbäck, så underhåll mej det bästa du kan!

tisdag 1 december 2009

Kan någon svara på detta!

Varför i hellvete kallar dom Zlatans mål i förrgår för "el clasico"?? Det var ett vanligt mål, och han blev helt serverad. Jag är helt seriös och nyfiken då jag undrar Vad är el clasico med det??

Imorgon ska jag och se Lars Winnerbäck! Fan så kul! Tjejen släppte ur sig ikväll att hon inte gillar Lars Winnerbäck. Kanske skulle lotta ut hennes biljett här!? Men det är ju inte själv biljetten man vill ha, utan mitt sällskap! Mja-ah! Ngn sugen??

Tack Spidepig med dam för fikat ikväll!! Trevligt trevligt! Håll på den mjuka pepparkakan så kommer jag förbi imorrn!

Fan, Lars imorgon! Nu rullar vi igång skiten med en stekar-arm! (stekar-arm är då man lixom "vevar" med armen, mamma) Steeeeeeeeeeeeeek!!

Känner mej småsjuk..


Började känna mej dålig igår. Och jag kände verkligen bakterien landa på mej. Jag stod där och pratade, sen sved det till i halsen. Sen eskalerade det bara. Sen kände jag lite andra symptom. T ex så kissar jag mkt fast jag inte alls druckit så mycket. Jag känner mej svälld i magen och så har jag lite ont i kroppen. Inte så mycket, men jag känner av det.

Så nog är det en förkylning jag håller på att slås av. Eller, det har ju redan börjat. Den har bara inte kommit till klimax än. Då är jag rökt. Dödens lamm-unge.
.
Lite festligt att jag lägger ner massa tid och energi såhär på dödsbädden på en bild som varken är kul eller intressant. Och nu slösade jag bort mer tid på att skriva detta... skit.

måndag 30 november 2009

Nu får ni pynta...

Jag ger er härmed tillåtelse att pynta. Och ni som har tjuvstartat innan denna dag, 1:a advent, kan jag inte annat än önska att ni får klåda till jul. Ingen, INGEN ska fuska på julen. Det är som att stjäla julen. Då ni är tjuvar! Zi (...)
Idag har jag gått på stan. Skyltsöndag i gamla stan.


fredag 27 november 2009

Jag är inte ledsen. Konstigt nog.

Jag tycker inte att det gjorde ngt att Mariette åkte ut ikväll. Jag får däremot lite dålig känsla av av denna Kalle stannar kvar. Vem kan ärligt säga att han eller hon skulle gå på en konsert med honom? Haha! Han är ju en pajjas!
Så länge min hemstads Tove är kvar så!

Mina föräldrar är på besök här i min stad, Stockholm. Där vi bor. Och jag måste säga, att det är lite som att valla kor på grönbete. Man måste lära dom alla dessa små, oskrivna lagar som finns här i min stad för att det ska funka.
Just nu är dom på globen och ser en show. Jag väntar in samtalet:

-"Hej...du... Vi vet inte riktigt var vi är. Vi är inte vilse. Men jag tror vi är fel. Visst skulle vi åka röda linjen och hoppa av i alby?"

- "Nej, gröna linjen, alvik."

-" Aha...Inte aly..alvik. Och inte röda linjen, gröna linjen...DÅ är vi vilse."

Förbannat! Allt är förlorat! Mina föräldrar är borta, kalle är kvar i idol, tjejen sover oc... Just ja!! Vem är dagens kille om inte jag!!! Väntade in min prinsessa på tunnelbanestationen, följde henne hem, hjälpte med hennes mat (jag åt buffé på stan) sen langade jag fram en chocklad ask som jag köpt spontant åt henne! Mja-ah! Kille numero unooo!

Nu skulle det passa med en stekig bild, men jag ska se braveheart så det får bli imorrn.

XoX // The man on the hill
Haha! Fy fan va bögigt!

torsdag 26 november 2009

Bara så det inte blir några missförstånd:


INTE EN JÄVEL PYNTAR ETT SKIT INNAN 1:a ADVENT! FÖRSTÅTT!?

Annars har jag haft en bra dag. Har insett att folk verkligen är idioter. Kan också bero på min avsaknad av energi då jag gick på stan samt att mina byxor skär in i mina lår som fa-fan. Dom verkar sydda efter dom som har lår som är lika smala som deras vader. Dvs som hälsenan på en sparv.

Ett halv festlig sak idag var då jag hörde en panikslagen tjej skrika "NEEEEEJ"! Mina hök-ögon sökte snabbt av omgivningen som en radar. Ingen visuell kontakt med skrikande tjej i nöd. Jag hör skriket igen "neeeeeej! Jag är påväg att resa mej upp men då ser jag, en tjej kommer springandes, flaxandes med armarna och skriker och har sig. Hon springer fram så hon springer framför den stillastående bussen. När hon avverkat ca 100 meter skrikandes och viftandes med armarna kommer hon på bussen, tätt följt av hennes leendes kille. Jag tänker " stekarn is not needed today". Och ja, jag tänkte på engelska.

Upprättelse!

Äntligen har jag fått upprättelse!!!

Tackfilmen till stekarn ( se hela filmen, trots lite tråkigt snack i början)

onsdag 25 november 2009

Vilken jeavla man jag är!

Halade fram slagborrmaskinen, vertygslådan och en penna och likt Gud Han själv uträttade jag underverk!! Martin Timell blev tårögd, arga snickaren blev tårögd, ja till och med jag! Det är fan nästan vackert....

Jag satte upp en gardinstång med ett drapperi i sovrummet och sen mitt älghorn. Denna best jag fällde! Har jag visat bilden? Inte!? Ja men eftersom ni ber:
"Oj, vilken fin udda 12-taggare du skjutit", tänker ni. "Tack", säger jag.

tisdag 24 november 2009

Mr stek is back in the buildiiiing! Give it up for the stek!
















Mitt besök i norrland började med jakt med en medlem av min gamla pluton. Började dagen med att gräva upp en älgskalle från årets älgjakt, IFALL vi inte skulle få skjuta ngt. Någon bild vill man ju ha med sig hem! Vi fick dock ett rådjur. Men lägger inte ut ngn bild på det.





















.
Sen regnade det ju som bekant i en vecka i sträck. Den veckan ja skulle jaga och steka! Så det blev bara stek...















Så jag gick förbi min goa vän på hans jobb och beklagade mej. Han tyckte nog synd om mej, och blev less på att jag pillade på hans grejer....

Så han bjöd på vin! Då blev jag glad! Hemmagjort vin av bästa kvalité!! Fin vän det där!
"MEEER" skrek jag och han fyllde på och vi gick till caféet och drack upp och tog en biskvi! Jag älskar biskvier, men vin mer!
I gamla lägenheten stektes det! För fullt! Men hade gärna umgåtts med min sambo mer. Men vi åkte om varandra och han jobbade och jag stekte. Nästa gång! Nästa gång! Lämnade iaf en present innan jag for....
Hemma i stockholm så pussade jag frun och fick se en märklig sak... Mjölk för honom och för henne! Konstigt tyckte jag... ja jätte konstigt.
Det jag inte har bild på som jag gjort är bland annat:
* Sett Magnus Betnér. Tack O!
* Varit helt nykter en dag.
* Sett 2012. (en biofilm mamma) Tack igen O!
* Fått åldersnojja
* Fått böter på mellan 2400-2800. Stand by for update
* Insett att ja inte kan ha kavaj.
* Lagat middag och två män. Felt like a bitch...
* Varit vilse. Till fots vid Norrlands universitets sjukhus.
* Kört fast i lera
* Skitit i skogen 2 gånger
.
Och mkt mkt mer! Vilken jävla vecka pojkar!

tisdag 17 november 2009

Lugn lugn...

Pga att jag måstat svara på alla bud på glasögonen så hinner ja inte skriva ikväll! Håll till godo!

söndag 15 november 2009

Facking säljes!!

Dessa otroligt snygga och värdefulla Oakley i absolut nyskick har röstats fram som en 4.9 av 5 möjliga av dess användare på Oakley´s egna hemsida.

De här Oakley M-frame har överlevt en mission i Afghanistan och ska nu säljas. Dess glas, som tål ett skott från ett tolvans hagel (inge skitsnack, de gör det. Test finns på affärerna som säljer dom) har lite för kort glas för att jag vill ha dom på min nästa mission. Ska köpa några som går längre ner och skyddar bättre från splitter.

Sugen?! Absolut Nyskick! Säljes billigt. Ngn sugen?

Oroa er inte!

Jag är inte kidnappad av en bonde nu när jag är här uppe. Eller "hein" som ni säger här upp i norrland.
internet låg nere hos svärföräldrarna och jag har jagat hela helgen. Fick ett kid. Ska kanske bli fler!

Så.... stekarn is in byyyyyyyyn!

onsdag 11 november 2009

En stekares liv

Att vara stekare är inget jag bara säga att jag är. Jag ÄR verkligen det. Och ni ska få under denna röda tråd få veta vad som krävs för att kalla er stekare. För även om det kommer komma till fler stekare, så kommer det bara finnas en Stekarn.

Så, det första ni ska ha klart för er:

Om ni som jag åker och handlar, handlar för 3000, så blinka inte. Skoja med kassören, gå vidare och tänk inte på vad det kostade. För! Det gör inget. Det var bara 3000.
Sen så fick jag schyssta byxor, och skjorta och ett par skor. Gillade skjortan för 700:-.

Lektion 1: Köp, le och dont give a fack!

Stekarn goes painting




Så, färgen inköpt. Nu var det bara att sätta igång!
.
.
Först lite vertyg! Tar fram en av de saker som ger mej gåshud:
.
.



Min vertygslåda! Det är fan i mej nästan vackert!
.
.




Först skrapar man bort den gamla färgen. Jag var ganska noggran. Man behöver inte vara så noggran egentligen. Men jag är. Jag är stek.
.
.
Det gäller att använda precision. Ingen noggranhet, ingen triumph!
.
.





För att slippa färg på händerna och inte har handskar hemma, så kan man trä en plastpåse över handen, och sno en gummi-snodd över handleden. Triumph!
.
.










Resultatet: TRIUMPH!!
Alla på tre! Ett, två, tre: STEK!!
.

tisdag 10 november 2009

Så jävla kul!!

Sean banan! grymt kul! Min typ av humor. Rooooompaaaaaa
( mamma, klicka nu för fa-han på namnet Jean banan, och när du sett HELA klippet, så klickar du på pilen mot vänster längst upp i vänstra hörnet. Roger på det?)

Fan Lasse, nu kör vi!


Men...vadan detta?




Lars Winnerbäck biljetter! " Elden, dunkla rum, hugger i sten... fan nu kör vi!!!

söndag 8 november 2009

Den otroliga vandringen

Jag kom ut en dag i trappuppgången. Och jag blev förvånad. Sen förbannad! Min sura granne som inte sa mycket åt mej då jag flytta in. Skit huvud. Han, han hade lagt en oliv i våran trappuppgång! En jävla oliv! Vi bor högst upp, så det är inte så svårt att hajja. Man förstår ju snabbt vem det är så att säga.
















Jag lät den ligga där en dag. Jag ville att han skulle få chansen att göra rätt för sig. Jag lät den ligga två dagar. Tredje dagen så påbörjade jag min hämnd.

Varje gång då jag gick ner för trappen så sparkade jag till oliven. Några trappsteg varje gång.

Till slut var den på sista trappsteget, efter att ha rullat förbi en av styrelsemedlemmarnas port. Han är för övrigt snäll, men tror inte han hade blivit lycklig av att ha en oliv utanför porten.

Så nu ligger den där, på nedersta bottenplan. Sargad. Illa till tyglad. Allt för att min granne inte tog bort den. Shame on you. Du är en dålig människa. Ta upp dina oliver efter dej.

Ploskan på gatan

Hittade en dams ploska, läs plånbok, på gatan idag. Fanns ca 200 spänn, åkkort och hennes bankkort. Ett riktigt kap för en oärlig person. För en stekare är det bara en chans att glänsa.

Ringde NCIS-bror och bad han ta fram alla nummer till personen. Då vi fått det från både han och från svärmor så ringde jag ett par gånger innan jag fick tag i henne. Som jag trodde så bodde hon på gatan. Vi möttes utamför huset. En dam i 59-års åldern. Hon tackade och sa att hon inte märkt att hon tappade den. Sen sa hon adjö. ADJÖ? Glömde du inget?! Ge mej pengar så jag kan neka och känna mej så rik som jag är.

Man måste vara gode jävla fattig om man inte kan erbjuda en slant för besväret. Jag skulle gjort det även om det var mina sista pengar. Men inte hon. Nej nej. Du kunde inte ge mej det lilla som att få neka pengar va?!

lördag 7 november 2009

Dagens rubrik!

Dagens rubrik var så pass bra att det ska bli en liten röd tråd i min blogg. " Att leva med en stekare / Hur man lever som Norrlandsstekare i Södersteket" !
För vem är bättre på att lära ut Steket om inte jag! Stekarn själv!

Min rubrik på denna röda tråd kommer vara: Att leva med stekarn!
Och eftersom ni ( F och A ) och erat geniala råd, så blir det inget inlägg med den rubriken som jag sa, utan en tråd! En tråd grabbar! Fy fan, I´m kind.

Detta är inte bara en protest

Jag är faktiskt upptagen på helgerna också. Steka är inte något man enbart gör, det är en livsstil. Så jag kan inte bara sluta.


Förresten Duvhöken och Hawk 2, jag har en drink vi ska förtära om exakt ett par dagar. Ni kommer knäböja vid mina stekiga fötter med en blånagel som håller på att lossna och be mej att blanda mer åt er. Ser fram emot det ögonblicket! Inte att ni knäböjer, utan då ni vill ha mer av det goda jag ger. Som Xerxes i "300" säger:" You will find that I´m kind".


Vi pratar om spöken här nu. Tjejen och hennes mamma, min svärmor som är på besök i helgen.
Jag har konstaterat att om det skulle spöka i deras gamla hus och jag ser spöken där, då skulle jag sova mellan svärmor och svärfar i deras säng. Som för övrigt är stor nog, men skulle bli för varmt. Men hur som helst. Jag sa att jag skulle spöka den dagen jag dör. Och dom lär märka det! Mitt i ngn middag kommer någon utbrista "Luktar det inte fis här?". Och jag kommer stå i spök-skepnad, nyvädrad och fnissa! DET ska jag!

Dags att lämna av. Dags att sova. Stek ut.

fredag 6 november 2009

Bestäm kvällens Titel på inlägget!!

Mitt 200-de inlägg. Det firas med att ngn arm stackare ska ja Mr Stek en överskrift på hans inlägg senare ikväll.
Vad väntar du på? Skriv ett förslag! Nu nu nu nu!

torsdag 5 november 2009

Världens roligaste skämt?

En norrlänning som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och norrlänningen lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Norrlänningen rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:

– Anden landade på min mark och då är den min.

Norrlänningen började argumentera, men bonden stod på sig och sa :

– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.

Norrlänningen frågade vad det är för något.

–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

Norrlänningen var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Norrlänningen sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:

– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.

Lite upptagen...

Håller på att renovera det sista i badrummet.

onsdag 4 november 2009

Har ni sett!?

Slår man på 95.30 på radion så spelas GAYRADIO!! Lite dålig bild, men har bevis på att det finns en kanal för gayar.
Det får mej att fundera på en sak. Om man är homosexuell. Undrar om dom brukar gå på typ badhus och typ gym, bara för att få duscha med andra av samma kön? En tia för badet,sen är det bara att hänga i bastun. Jag har nog kommit på dom!

Ringde ju på jackpot... Och ordet är nog fan nektar. Sen är det en dumfan som ringer in och gissar på "kalasrent"! Kalasrent!! Är det ens ett ord?! Idiot!

Jackpot

Dom lurade mej igen... Jag ringde in två samtal... Ordet är ju nektar!! N.E.K.T.A.R!

Jag måste verkligen skaffa mej ngt att göra på dagarna....

Så här sover vi

Märkte det va väldigt få som utövade skeden, vilken är en personlig favorit. Efter att ha granskat vad ni skrev så har det visat sig att 3:an var er vanligaste sov-ställning.














Jag sa att jag skulle visa hur vi sover, och det håller jag! Men vi vaknar sällan ihop, så därför dröjde det innan jag fotade vårt sätt att sova. Jag lyckades till och med vakna först den här morgonen!

Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén. Det var inte så ljust då bilden togs.
















En uppdaterad 6:a kanske!

tisdag 3 november 2009

Funderat lite...

Om det inte var till för att man ska kunna stå och kissa, så borde det ju inte finnas en upplyftbar sitts på toastolen. Med andra ord kan vi killar stå och kissa bäst vi vill! Och ingen, INGEN, kvinna kan säga att vi inte får!:D
Sen finns det ju dom som sitt-kissar för att dom vill! Trots att dom är killar! *hostFhost*

Lunch idag med en poliselev och en polis. Trevligt. Inte stelt som man kan tro. Trodde jag skulle måsta fjärta skit högt för att vi skulle ha ngt att prata om, men det gick bra ändå. Slapp det och vi hade kul! Och åt fiskpinnar. Det var gott.

Jo!! Räknas Leif GW Persson´s bil in på kändislistan?

måndag 2 november 2009

Det försigår massa märkliga ting i detta hus












Klockan 11.35 tycker jag det räcker. Då väcker jag henne. Det får vara nog säger jag! Nu ska vi ut och frysa. Skit sugen är hon inte, men jag är hövding över den här stammen. Hon kallar mej Mengele. Jag ignorerar henne.
Jag- Kom nu alfa, var inte så grinig.
Alfa- Vaddå grinig?! Jag sov ju!
Jag- Men du måste ut och kissa.
Alfa- Vafan vet du om det?!
Jag- Jag antog det. Du måste ju kissa på morron.
Alfa- Du väckte mej för att du antog?
Jag- Ngt i den stilen ja...
Alfa- Du, när jag skitit..
Jag- Ja..?
Alfa- När du plockar upp skiten efter mej, glöm inte stoppa dej själv i påsen.
Jag- Men du..så säger man inte.
Alfa- Och dina skor luktar dåligt.
Jag- Det gör dom verkligen inte!
Alfa- Har du luktat på dom? Jag har.
Jag- Inte dessa just,men andra. Och jag vet att jag inte luktar dåligt om fötterna.
Alfa- Du är verkligen äcklig. Lukta på dina egna skor. Och du är fan inte hövding över mej.